* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (97) *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Creatzo, nu am reusit sa iau niciun nr, pt ca asa nepriceputa sunt incat nu reusesc sa -mi activez PM-ul.
Intr-adevar, cu dopul cazut am sanse mari sa ma divid...Mai ales ca la eco de la 36 saptamani, BB era cat unul de 38!Cat mai poate creste?
Mica, mica, dar se pare ca fac pui de elefant...(exprimarea dr).Primul a avut 4,150kg!
Pupici si sa auzim de bine1

mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Iulia, felicitarI!!!!
Aveai acelasi Dpn ca al meu...chiar ma gandeam ce faci, de nu apari?
Sa fie sanatos bb!!!!!!

mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Heeeeei, Iulia, sa va traiasca minunea!!! Noi tot am intrebat de tine, in fiecare capitol se mai trezea cate o fata sa intrebe de tine, toate ne-am gandit la voi si v-am tinut pumnii. Stiam, noroc ca apucasei sa ne spui, de problemele pe care incepusei sa le ai si ne-am imaginat ca sunteti in spital.

Important este ca totul s-a terminat cu bine, iar Iris Maria este sanatoasa, maricica si cu scor perfect!!!!! Felicitari!

Va pupam pe amandoua!!!!

quote:
Originally posted by iulia82

Salutare fetelor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa ne laudam si noi: A VENIT PE LUME IRIS MARIA !!! s-a nascut pe 19 dec,37 sapt,2800 gr,49 cm,apgar 10

Felicitari celor care sunt si ele mamici,sa va traiasca puiutii!!

Eu n-am mai intrat pe la voi deoarece din 21 noiembrie am fost internata in spital(din cauza dilatatiei am stat sub supraveghere si tratament pana am ajuns la 37 sapt),am iesit de-abia ieri.Mi-ati lipsit foarte mult,ma gandeam tot timpu oare ce mai faceti,daca s-a dat startul la nasteri...
N-am citit inca din urma dar o voi face cat de curand.Deocamdata va pup pe toate si am sa mai revin

Iulia mami de fetita IRIS MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

IULIA FELICITARI SA FIE SANATOASA BB IRIS.
Tu sa iti revii repede si sa na povestesti cum a fost.

cum creste
Carmen 34 + David Alexandru

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

In sfarsit, am reusit sa activez Pm-ul!!!!!
Cred ca eram chioara, de nu am vazut!
Acum imi poate trimite cineva contul comun al zuzelor?Sau, ma rog, vreo modalitate de a va contacta pe vreuna?

mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ba da, ai reusit sa ti-l activezi, vezi ca ti-am si trimis un mesaj. Te loghezi cu user-ul si parola ta pe forum si intri la mesaje private, undeva in dreapta. Si apoi in inbox si o sa vezi mesajul de la mine.

Uau, 4.150 kg????? Unde l-ai tinut??

quote:
Originally posted by mariaanna

Creatzo, nu am reusit sa iau niciun nr, pt ca asa nepriceputa sunt incat nu reusesc sa -mi activez PM-ul.
Intr-adevar, cu dopul cazut am sanse mari sa ma divid...Mai ales ca la eco de la 36 saptamani, BB era cat unul de 38!Cat mai poate creste?
Mica, mica, dar se pare ca fac pui de elefant...(exprimarea dr).Primul a avut 4,150kg!
Pupici si sa auzim de bine1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

IULIA, SUNT ATAT DE FERICITA CA SUNTETI BINE!! FELICITARI, MAMICO!!SA-TI TRAIASCA BEBE IRIS!!AM FOST FOARTE INGRIJORATE CA NU MAI STIAM NIMIC DE TINE! BINE AI REVENIM! NE-A FOST DOR DE TINE SI ASTEPTAM SA NE SPUI POVESTEA NASTERII!!

TE IMBRATISEZ CU DRAG!

Miki 38+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 12 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Ven, si mie imi place Alec Mathias. oricum, o sa aiba 4 nume, asa ca ar trebui sa mearga bine impreuna, macar pe perechi!

Miri, imi place povestea sotului tau, asa seamana cu a mea... acu' 4 ani de zile eram ileana cosanzeana -femme fatale- cu garsoniera mea, pisica vecinilor, program dupa cum ma taia capu', mancare cand apucam, baruri si nebunii, si m-am trezit brusc gospodina, mama vitrega la 2 adolescente , mi-am deschis firma ca sa ma intretin cat de cat, am mai schimbat si orasul, desi era orasul meu de bastina nu mai cunosteam decat o persoana-doua, din fericire stiam orasul -adica strazi, cartiere etc.- si ii mai aveam si pe parinti pe aproape.
da' oricum, eu am impresia ca am imbatranit 10 ani in ultimii 3, ma gandeam ca acum fac 30 si am viata unei femei de 40 de ani... plus ca sunt groaznic de obosita dupa toate rolurile astea venite buluc.
si, cireasa pe tort, mai fac si un copil! Eu cred ca le-am facut pe toate intr-o dulce inconstienta de indragostita, sper sa ma mai tina o vreme, ca am maaaaare nevoie de ea!!

Lorena, sa mai stea bebe acolo, desi chestia asta cu coboratul nu e de foarte bun augur! da' vorbesti tu cu el si ii povestesti, si e baiat mare deja, o sa inteleaga

Mitsule, vezi cu numele tatalui sa nu-l faci pe asta micu' un fel de george W bush! in umbra lui, si prea asemanator!

va , ma pun cu picioarele in sus, sa vedem: se dezumfla??

a, si iar am uitat sa schimb semn, avem 38

Monica 37+ cu Serban

EDIT: acum am citit, Bine ai revenit, Iulia, ne ingrijorasem tare pt. tine! si felicitari pentru bebe IRIS! Bine ai venit pe lume!!

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Vai de mine!!!! Iuliaaaaaa, daca ai sti cat am mai tipat dupa tine, cum intrebam de tine, am dat cautari la ultimele tale mesaje, ti-am trimis mail, ceva de speriat!!!!

Felicitari pt Iris Maria

A fost nastere naturala? Ne gandeam nu cumva sa ai tu primul clopotel al odiseei si sa nu stim.

Ven, te inteleg cu visul tau. Am visat si eu ca m-a inselat iubitul cu sora cumnatului nostru(ati inteles cum sta treaba ) Vai si ce furioasa m-am trezit pe el, trei zile am fost suparata pe el in conditiile in care i-am si povestit visul... L-am facut cu ou si cu otet de sarcu nu-i mai trebuie... si tot spunea: Iubi, ai visat, nu e nimic adevarat... Degeaba, furia mea ramanea acolo.... Si acum imi creste tensiunea cand imi aduc aminte. La tine a fost cu atat mai rau cu cat ti-a spus si chestiile alea despre baieti... Doamne cat de reale pot fi unele vise...

Doc, felicitari pt saptamana in plus, hai ca si la tine se poate intampla oricand... Cat despre viata ta, nu degeaba se spune ca viata bate filmul...

Eu am fost plecata in oras, am carfurit, am umblat de la 10 pana acum si am o durere de spate. Si o stare de greata... pana nu am dat la peshte nu m-am linistit. Mi-am mai luat o camasa de noapte, nu aveam decat doua si daca una e de sacrificiu ar fi fost prea putin sa raman cu una singura. Dar tot nu imi place. Macar bine ca halatul e de frumos, din satin. Am luat si cadou pt nasi ca pe 25 suntem invitati la masa la ei.

Ma apuc acum de tradus ca am cam tras chiulul zilele astea si va urmaresc sa vad ce mai scrieti.

Creato, oare s-o fi implinit prezicerea ta cu Nati? Poate a ajuns deja vis-a-vis!

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: 3 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor! vine Craciunul! asta daca nu stiati! si am primit toate un cadou superb: dupa atatea asteptari si ganduri sumbre: s-a nascut clopotelul IRIS! timid, retras el ashea dar sunt convinsa ca a adus multa bucurie cu el! bine te-ai reintors iulia! sa ai parte de sarbatori de poveste langa minunea ta!

docdecap... am si io o juma de poveste pe langa cea a sotului. cica m-ammaritat prima data din amoare pana peste urechi (acu ii zic obsesie si inconstienta). o poveste cu final tragic (de-a dreptul) din care am iesit mai batrana cu 20 de ani. cand am incheiat-o m-am indragostit de unu' pe care-l vedeam ca pe dumnezeu... mare minciuna. cel putin ala nu si-a batut joc de mine (nu foarte tare, nu fizic). mi-o trebuit 2 ani sa ma scutur de povestea aia de cateva luni. p-orma am devenit vorba ta, din fata timida cu capul plecat subjugata de verificari la tel, femme fatale. nu dadeam doi bani nici pe barbati, dar nici pe mine. mi-o mai scos viata in cale niste tipi (de la toti am pastrat cate o fraza calauzitoare) si-am tras niste experiente... grrrr... pana la omul x! adica sotul. pe car enu-l vroiam. nu-mi trebuia. n-aveam nevoie. si... m-am maritat, a doua oara. perfect constient, cu capul pe umeri (totusi impotriva convingerii mele ca nu ma voi mai casatori veci) hotarata sa rad de pe fata pamantului tot ce-mi sta in cale. n-a fost nevoie... ma trezesc dimineata si ma uit la armura plina de praf, si la satarul atarnat in cui:) nu-mi folosesc la nimic:) am ales omul cel mai grozav de pe terra!:))

miri_mik 36+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput