LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Va doresc un CRACIUN FERICIT....iar sarbatoarea Craciunului sa va umple sufletele de bucurie,pace si liniste,Colind curat, brad minunat, Mos bogat, Craciun luminat!
Un mic dar

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Alexandra - multumim, la fel si tie ...CRACIUN FERICIT! ... multi pupici pt. Mark si pt. voi .... imi lipsesc mesajele tale.

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

donia ce sedinta in toata regula ati avut. pt. cultura mea generala care e treaba cu "prajituri si lapte si scrisoare si cadou pentru Mos Craciun!"?

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by m_monique

donia ce sedinta in toata regula ati avut. pt. cultura mea generala care e treaba cu "prajituri si lapte si scrisoare si cadou pentru Mos Craciun!"?

Andrei (16.12.2006)

Pe aici e traditia sa-i lasi lui Mos Craciun un pahar cu lapte si o farfurioara cu biscuiti din care Mosul de serveste... iar dimineata paharul e gol si biscuitii sunt mancati. Roxana ii lasa si o scrisoare cu diferite intrebari si asteapta si raspuns, asa ca Mosul scrie si cateva vorbe in timp ce isi ia gustarea

Fug la treaba, vad ca si voi ati fost harnice, musai sa va aduca mosul ceva frumos!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor bate gongul !!

tuturor celor care s-au gandit la mosu' , sa ii scrie sau nu scrisoarea .......au sau n-au talent , in emailul comun se gaseste un premiu !

Craciun fericit !!!

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
am impodobit bradutul, am impachetat toate cadourile (mai putin al lui florin, pt ca nu i-am luat nimic....inca), am reusit sa mancam si noi ceva, acum vrem sa si dormim. eu am stat in bucatarie juma de zi, maine trebuie sa aspir iar, sa calc rufele lui dani si sa ma fac frumoasa. sper ca doar atat, ca nu mai pot de picior
donia felicitari pt roxanica! e absolut minunata!!!! mor de dragul ei!
m monique ce jucarie a putu sa il tina ocupat o zi intreaga????????? impartaseste si cu noi!
dbunny lasati cearta pt dupa sarbatori
va pupic, somnic usor

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dragele mele, va doresc tuturor Craciun fericit , linistit, alaturi de familiile voastre, de fulguletzii minunati. sa aveti sarbatori frumoase, Mosul sa fie darnic si sa ne revedem sanatoase! Va pup, mamici frumoase!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by m_monique

Andrei (16.12.2006)

Pe aici e traditia sa-i lasi lui Mos Craciun un pahar cu lapte si o farfurioara cu biscuiti din care Mosul de serveste... iar dimineata paharul e gol si biscuitii sunt mancati. Roxana ii lasa si o scrisoare cu diferite intrebari si asteapta si raspuns, asa ca Mosul scrie si cateva vorbe in timp ce isi ia gustarea

Fug la treaba, vad ca si voi ati fost harnice, musai sa va aduca mosul ceva frumos!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

ce dulce poate sa fie roxana ta donia

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

am terminat de facut sarmalele ,ciorbita de pui si salata de vinete restul le mai fac maine

In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa asteptati anul ce vine. Un an mai bogat in impliniri,mai inalt in aspiratii si plin de succese.

Craciun fericit si La multi ani!

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna dimineata in ziua de Ajun

N-am mai apucat sa ne luam , dar, minune! .. putem intra sa va salutam di pi la munte.

Dup-o zi plina de peripetii ajunseram si noi ieri jumate lesinati. Azi baietii o iau spre partie.. eu mai am de despachetat si aranjat. Apoi, pe dupa-masa impodobim bradul si il asteptam pe Mosu. Speram sa si vina; noi cic-am fost cumintei. Matei deja face 13-14.

.. sper s-apuc s-arunc un ochi si prin urma.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput