LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (132)
Raspunsuri - Pagina 7
lizzy spune:
dragele mele, iaca veni si randul nostru sa va uram toate cele bune, sa petreceti frumos alaturi de cei dragi, sa aveti un craciun imbelsugat si sa va bucurati de multa, multa sanatate! craciun fericit! 
noi nu plecam nicaieri, cel mult in vizite locale, asa ca ne mai 'vedem'/'auzim'/scriem ![]()
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
dandusa spune:
am sosit la capitala...
avem o groaza de povestit,dar poate pe seara dupa ce mai terminam din treburi...
Crinuta este bolnavioara,racita cu tuse urata...,aseara a facut febra mare...,azi este putin mai bine,se tine tare...,ride,se joaca...,puternica lu' mami...
mi-e dor de voi...,mi-a fost tare dor...,am spicuit cite ceva din urma...,poate recuperez la anul...
spor la sarmale...,spor la impodobit bradutul...,spor la mancat si voie buna,Un Ajun fericit si linistit,va dorim din suflet
Aelitaaaaa,ne-ai lipsitttt
,bine ai revenitttt
Fiti mai buni de Craciun
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
Teutz spune:

La multi ani DAVID! Sa fii sanatos, norocos si fericit! 
Mami DeeaA, felicitari pentru primul an de mamicie! Sa va traiasca flacaul, sa va bucurati de el si el de voi!

Minunatele mele mamici, va urez din tot sufletul Craciun fericit alaturi de cei dragi, multa sanatate, bucurii, liniste sufleteasca si un Mos darnic!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Danita, chiar daca nu am scris scrisoare Mosului (din lipsa de talent), m-am grabit sa desfac cadoul!
E foarte frumos! Multumim!!!!

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Laura13 spune:
salutari mamici!
am facut bradul, pana acum dani a tras doar de vreo 3 globuri, tot vrea sa puna mana pe instalatie (unde n-are voie). dar se comporta exemplar. au ajuns si parintii mei! sunt fericita ca ii vom avea alaturi!
David 
sa cresti mare, sanatos si fericit! Deea felicitari pt mica voastra minune....ce dar minunat de Craciun!
Minunate mamici de fulguleti si mai minunati, va doresc din tot sufletul un Craciun feeric, sa va bucurati alaturi de fulguleti, soti si cei dragi! Sa va aduca mosul sanatate multa si toata fericirea din lume! Si ceva cadouri!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
saryta spune:
Fetelor CRACIUN FERICIT! alaturi de cei dragi si sa va aduca Mosul cat mai multe daruri.
SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
doradora spune:
Craciun fericit tuturor piticilor si mamicilor, sa aveti sarbatori pline de dragoste si de bucurii!
chris +
alexandra
bebeii nostri
Ktrinel spune:
buna dimineaaaatza, la Mos Ajun!
ne dati ori nu ne datzi
ne dati ori nu ne datzi?
ne dati, ne daaaatzi!!
...fasole cu carnatzi ![]()
dragele mele, prietene dragi, va doresc toate cele bune de Craciun alaturi de fulguletzi si de familii, va multumesc din suflet ca mi-ati oferit sansa de a fi cu voi intr-un an atat de greu (pt mine)...dar frumos.a trecut mai usor alaturi de voi. 
sanatate si spor in toate!