LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

CRACIUN FERICIT!!! Va pup cu drag!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Ieri am avut chef mare pentru ziua lui Denis...Deci, pentru cine mai e prin preajma si nu e cu nasu-n sarmale ...poze proaspete

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Craciun fericit la toata lumea! Sa va aduca Mosul un an plin de impliniri, bucurii si multa sanatate si toate sa ne bucuram de fulguletii nostri frumosi si voiosi!

La Multi Ani!

Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

asiza doamne denis e atat de frumos si ce freza smechera are! Sa va traiasca!

Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani David!

Felicitari pentru primul anisor si sa te bucuri de o viata lunga si minunata!

Felicitari deeaA, sa iti creasca mare baietelul si voi sa fiti fericiti pe langa el!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Pe la noi a nins, e totul alb si frumos! Ce ma bucur, avem un Craciun alb! Eu mai am o gramada de treaba, dar nu-mi pasa, o sa fie bine.

dandusa, sanatate Crinutei, pupam dulce maslinutele ca sa treaca repede!

ruxandra, ce bine ca ne mai scrii si din vacanta, eu deja ma si vad pe partie cu baietii

Va multumesc de urari, dragele mele, si va doresc sa va bucurati de zilele care urmeaza, sa petreceti bine cu familia si prietenii (minunatele included ), sa va simtiti copii si sa roiti in jurul bradului tragand de globuri si sa aveti parte si de zapada pentru o mica bulgareala.

Craciun fericit!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

David!!! Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa te bucuri de o viata frumoasa!!! Deea, felicitari!

Almo, sar'mana!
Dandusa, sanatate multa Crinutei!
Aka, cum e Crsitina?

Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Vizionat poze de Denis mishto, mami asiza frumoasa foc si tatic sexy

Sarbatori fericite tuturor minunatelor si fulguletilor!

Noua ne mai iese o maseluta...sau un dintisor..nu suntem siguri

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

DAVID!!!!!!!Sa cresti mare si sa fii sanatos.Felicitari DEEA,sa-ti traiasca puiul!!!
FETELOR VA UREZ DIN TOT SUFLETUL SARBATORI FERICITE alaturi de familiile voastre!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by m_monique

donia ce sedinta in toata regula ati avut. pt. cultura mea generala care e treaba cu "prajituri si lapte si scrisoare si cadou pentru Mos Craciun!"?

Andrei (16.12.2006)

Pe aici e traditia sa-i lasi lui Mos Craciun un pahar cu lapte si o farfurioara cu biscuiti din care Mosul de serveste... iar dimineata paharul e gol si biscuitii sunt mancati. Roxana ii lasa si o scrisoare cu diferite intrebari si asteapta si raspuns, asa ca Mosul scrie si cateva vorbe in timp ce isi ia gustarea

Fug la treaba, vad ca si voi ati fost harnice, musai sa va aduca mosul ceva frumos!

merci. m-ai luminat.
saracul mos, cata treaba are la voi in casa.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput