LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Laura13 e un autobuz, are telefon deasupra si piese pt. sortare pe margini. si azi l-a fascinat. el nu reuseste sa puna piesele prin forme, dar s-a prins ca daca deschide usa din spate a autobusului poate sa le scoata si sa le bage in voie. asta merge si cu baterii, dar cand i-am dat drumul i-a fost frica.

la ce e bun si mosul asta a readus-o pe dandusa printre noi.

asiza ce freza interesanta are denis.
David de Deea.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

azi am impodobit bradul. l-am pus in tarc. pe crengile de la marginea tarcului am pus globuri de carton, are acum sunt plimbate prin casa.
zmeul, ca deobicei, e fascinat de cablul de la instalatia electrica.

mai devreme a venit si mosu. de data asta pe ascuns. zmeul a fost fascinat de pungi. a cotrobait prin ele.

pun imediat si poze.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by m_monique

Laura13 e un autobuz, are telefon deasupra si piese pt. sortare pe margini. si azi l-a fascinat. el nu reuseste sa puna piesele prin forme, dar s-a prins ca daca deschide usa din spate a autobusului poate sa le scoata si sa le bage in voie. asta merge si cu baterii,

si noi avem asa o masinuta de pompieri, cu usa-n spate si multe forme...daca-l inveti cu timpul baga el formele singur...noi am reusit cu forma rotuna si patrata deja...si de fiecare data cand reuseste il incurajam si el bate din palme bucuros....

imi astept socrii...somonu-i in duba, cartofi-s curatati, crabii-s pregatiti cu mustatile taiate...cascavalul asteapta cuminte si el...sarmalele-s in congelator de-acu 2 luni...

Ati plecat cu colinda? sau asteptati colindatori?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

poze cu noi

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:

poze cu noi

M-ai spart eu am crezut ca ai pus copilul in tarc pana ai imbodobit bradu, cand colo...bradu-n tarc! atat! pedepsit bradu! ce interesat e andrei! dulceata de el!

Dayanara ...Feliz Navidad!!

An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:

poze cu noi

M-ai spart eu am crezut ca ai pus copilul in tarc pana ai imbodobit bradu, cand colo...bradu-n tarc! atat! pedepsit bradu! ce interesat e andrei! dulceata de el!

Dayanara ...Feliz Navidad!!

ne-am gandit sa punem bradul in siguranta. daca nu era in tarc, cred ca deja il culegeam de pe jos.
s-a intins sa traga globuri, asa ca le-am pus pe cele de carton, care deja sunt prin casa.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

CRACIUN FERICIT MINUNATELOR SI FULGULETILOR!!!

LA MULTI ANI DAVID,DEEA sa-ti traiasca frumosul!!!
ASIZA,mortal DENIS,si tu arati beton,si tati la fel!!!
M_MONIQUE,f scump ANDREI!!!

POZE CALDE

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

CRACIUN FERICIT! tuturor fulguletilor si mamicilor aferente.

sper ca ati fost cu totii cuminti si ati primit daruri multe de la mosul cel darnic.
SARBATORI FERICITE tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
la noi a venit deja mosul, cu daruri multe pt adulti si ffff multe pt copii. dani a rupt ambalajul de la primul cadou, apoi ne-a cam ignorat. s-a plimbat cu un cadou de al meu ambalat, a rontai ceva hartie (ca doar era cu mosul), a ras, s-a distrat de bucuria si rasul nostru. a fost un scump si un cuminte. trenuletul de la tomy e minunat, dar mai mult pt noi, el fuge din calea lui. multe jucarii, va mai povestesc pe masura ce se joaca cu ele.
fug si eu in pat, m-a ajuns oboseala din zilele trecute, am senzatia ca sunt intinsa la maxim.
va pup pe toate din tot sufletul, daca vine mosul la noapte sa fiti cuminti si sa nu panditi, daca a ajuns deja sper ca v-a adus tot ce v-ati dorit!
noapte frumoasa si CRACIUN FERICIT!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Craciunul e credinta, Craciunul e speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste!
Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput