LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Un Carciun Fericit va doresc la toate mamicele de fulguleti bengosi, Dumnezeu sa va aduca lumina si pace in casa ,sarbatori fericite alaturi de cei dragi. Sa va fie de bine cu nasterea Domnului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Craciun fericit dragi copii si dragi mamici!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!

Eu tot pe fuga ca de obicei, dar tb sa intru macar sa va urez sanatate si Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Aaa, si sa va aduca mosu' tot ce va doriti.

Va si va doresc o noapte cat mai linistita!

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Un Craciun fericit pentru toti fulguletii si toate minunatele.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Neata,minunatelor!
Va multumesc din suflet pt.urarile voastre la adresa puiului meu,care,apropo ARE UN AN,scumpul meu pui,te iubesc mult mult,mult de tot,esi sufletul meu,fara tine viata n-ar mai avea nici un sens...oricum nu se poate exprima in cuvinte dragostea de mama...ar insemna sa scrii la nesfarsit...sunteti minunate
De 2 zile ne laudam si noi ca avem un colt de masea
Petrecerea a fost frumoasa,s-a comportat relativ bine avand in vedere ca somnul a disparut complet pe toata durata zilei,poze promit sa pun cand o sa le am
VA DORESC UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI,SPER CA MOSUL NU V-A DEZAMAGIT,TOATE CELE BUNE DIN PARTEA MEA SI A LUI DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

deeaA, iertare pt intarziere! david si multe bucurii sa-i aduci lui mami cea tanara si frumoasa!

toata ziua de ieri am stat in pat... m-a luat brusc o stare de lesin, dureri musculare, o migrena nashpa... nu stiu ce-a fost cu mine, parca ma calcase trenul... si tocmai ieri... azi parca e mai bine, a ramas doar migrena :-)

ianis nu reusea aseara sa adoarma, il astepta pe mosul, i-am spus ca peste noapte vine! ei bine, la 6.00 marc a dat trezirea pt toti ianis a trecut de vreo 2 ori pe langa brad dar nu vedea inca bine de adormit ce era... asa ca a ratat ditamai cutiile... intr-un final palpitant, le-a vazut! moamaaaa, ce surprins a fost! s-a aruncat pe ele, efectiv! nu se mai oprea din turuit... mami, uite a venit mosul! si uite, "mi l-a adus!!" (pc-ul testoasa de la noriel...) "cat mi l-am dorit... si uite, mi l-a adus!" [de cateva saptamani imi zpune zilnic ca el vrea laptop-ul testoasa de la mos craciun...] plus o corabie imensa cu pirati, tun, caracatita, cufar cu comoara (gen piratii din caraibe)... o nebunie...
marc nu a fost foarte incantat de jucariile lui (o motocicleta si o masina) in schimb era calare pe ale lui ianis. la noi deja totul se confunda, oricum.

danita, inca n-am apucat sa intru pe mail dar uite ma duc acum :-) pupici

ieri vorbisem cu dianocica, a plecat de dimineata si nu a mai apucat sa intre pe forum, dar va ureaza tuturor sarbatori frumoase si linistite alaturi de cei dragi!

va pupam pe toate! sa petreceti cumpatat!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ei?? Ati fost cumintele/cumintei? A venit ?

Spre surprinderea noastra Grigore nu s-a speriat deloc, dar deloc de mos Craciun. Ba chiar era fascinat de el, si tot vorbea cu el si-l boscorodea. A stat si la el in brate. Mi-era teama sa nu-l apuce de barba.. care si asa nu statea prea fest. Matei in schimb era foarte emotionat.. mult mai emotionat decat la serbarea de la gradinita.. I-a recitat din poeziile de la gradinita si rolul din piesa de teatru, apoi -aproape integral!- poezia "La steaua". E drept, cu o leaca de ajutor.

Se pare ca Mosu a considerat c-au fost cumintei, c-a fost darnic. Si cu sfaturile, pai se putea.. sa scape asa usor..

cu intarziere pt ieri:

David de DeeA!

Multa sanatate Crinutei.

Si, cum se pare ca-s ultima care afla: Aelita, bine te-ai intors . Asta a fost cadoul de Craciun pt fulguleti&minunate de la mos DC??

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

cel mai frumos cadoul l-am primit de la dani. o noapte linistita, o trezire la ora 8.30 si apoi 1/2h de stat la pupat/dragalit cu noi doi, el la mijloc, intre noi, asa cum visam de cand era in burtica

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

David Ionut

felicitari mami DeeA pentru minunatul fulgulet. sa ii dea DD mult noroc, sanatate si fericire in viata. scuze pentru intarziere

noi suntem bine acum. sambata noaptea a facut iar 39.3, i-am pus novocalmin ca imi era sa nu creasca iar prea mult. am pus si un scutec umed de la piept in jos dar nu l-am tinut prea mult. nici nu stiam cat se tine, dupa ce l-am dat jos am deschis DC si am vazut ca trebuia sa il tin pana scadea temp. era 3 noaptea. dupa vreo ora ajunsese temp. la 38.5 si ne-am asezat in pat sa ne culcam. apoi toata ziua nu i-a mai crescut, avea 37.5-37.7, nu a trecut deloc de 38. sambata noaptea si duminica nu a mai avut nimic. dar nu avem pofta de mancare. adica nu mananca deloc. numai san vrea. acum de dimineata n-a vrut nici macar iaurt. ma apuca disperarea . aaa, si are gingia de la maselute umflata rau. oare asta sa dea inapetenta? dar asa rau...cred ca dupa sarbatori ma duc cu ea sa-i fac niste analize. macar sa fiu eu linistita ca n-are nimic.
multumim tuturor ca v-ati gandit la noi .

sper ca v-a adus mosu` tot ce v-ati dorit.
Craciun Fericit alaturi de fulguleti si cei dragi.

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,David!!!
Sa cresti mare,sa fii sanatos!!!
Mami Deea sa-ti traiasca minunatia de baietel

De cind a venit Claudiu am intrat intr-un ritm care nu se mai termina...,la C-ta cu o mie de treburi fff urgente...,alergaturi de dimineata pina seara...,la Buc cu alte o mie de treburi...de dimineata pina seara...,plus raceala Crinutei care ne-a terminat psihic pe toti...,astfel ca am uitat complet de Mos Craciun...,am uitat sa cumparam cadouri pentru cei dragi si implicit pentru puiutul nostru...Mosul a venit cu scuze...,cu explicatii,cu inzapeziri ,etc...,sper ca miine sa reusim sa-l aducem acasa,printre noi...,ca de cuminti,slava domnului,am fost foarte cuminti

Am facut cunostinta cu o raceala adevarata...,am trait cel mai crunt sentiment...,neputiinta de a-ti ajuta propriul copil...,a facut temperatura...,tusesea fff urit...,nu a mincat decit sin...,nu s-a jucat deloc...,nu vorbea ca nu putea...,nu dormea...,nu ne zimbea...,atunci m-am rugat la d-zeu sa ne aduca mosul sanataea ei inapoi...,s-o ajute sa scape de tot raul asta...si azi pot spune ca se simte mai bine...,nu maninca,dar se joaca...,nu vorbeste,dar zimbeste...
Abia acum inteleg cit de pretios este sa ai copilul sanatos...,ce inseamna cu adevarat acest lucru...

Pe linga toate astea are 8 dinti iesiti,patru masele(doua iesite integral), care ziceam eu ca-s ingrozitoare...,da,da...,de doua zile i-a iesit un canin,care este cu adevarat INGROZITOR,deci iarasi neputiinta...,toate cele cunoscute nu fac fata...,nici macar sinul nu o mai calmeaza...si nici pace nu-i da...si cu toate astea gaseste resurse sa ne arate cit este de puternica...

Cit am stat la C-ta ,am facut Priorixul...,cintarea 8500g pe 13 Dec...,discutand cu dr,am realizat ca trebuie sa-i mai bag o masa de cereale...,astfel ca inainte de baita cu 40 de min,i-am mai introdus o masa...,acum cu raceala imi pare ca a slabit cam mult si asa micuta si slabuta mi se pare...,ca ma termina
A invatat ff repede cine este Tata...,il striga ori de cite ori nu este linga ea...,daca nu-i raspunde,insista si insista...,alearga la el...,fuge de el...,se joaca...,este incredibil de frumos sa-i privesc...
Se dezvolta si ne surprinde pe zi ce trece...,de curind cintam impreuna...,danseaza fff mult dupa orice fel de muzica...,vorbeste cu intonatie in chineza ,binenteles...,dar parca si-a imbunatatit vocabularul si cu ceva din europa...,nu stiu exact ce,dar studiez...,se imbraca,se dezbraca si se incalta singura...,cu rateurile de rigoare ,binenteles,important este ca stie orice lucru pentru ce este...,imita orice facem noi...,ma dau cu crema,se da si ea...,ma pieptan,se piaptana si ea...,de cite ori ma machiez intinde gura/fata sa o machiez si pe ea...,ii plac pisicile/cateii,mi-i arata,vb cu ei,dar nu-i plac pasarile...,ii este teama...,nu stiu de ce...
Inca se trezeste de nspe' mii de ori pe noapte,ziua are doua reprize de somn a cite o ora...

A luat nenumarate cazaturi...,de la cele mai comune/normale...,la cele mai neasteptate/incredibile...,am tipat la Claudiu ca nu era atent...,el tipa la mine,si-a invinetit fruntea la un moment dat cind a incercat sa fuga printr-un magazin...,si-a spart buza...,acum are o basicuta plina de singe la degetelul mic...,nu stiu cum a aparut...

In alta ordine de idei,am momente cind sint in al noualea cer...,am momente cind ies la atac,este greu ca dupa 8 luni de separare,sa fie totul exact cum a fost...,trebuie o perioada de acomodare...,perioada in care ne gasim defecte/lipsuri ,am mai trecut o data prin asta si la fel de greu a fost,mai ales acum ca este si bubulina mica la mijloc si deci,lucrurile devin putin mai complicate...,nu-i bai,sintem desul de maturi si ne iubim prea mult ,ca sa putem trece cu bine peste aceasta perioada...
Una peste alta,am cel mai minunat sot din lume,pe care-l iubesc fff mult,fara de care nu as putea exista pe acest pamint...,ne face o mie de pofte...,ne-a cumparat o groaza de cadouri...,"fetele lui",toata ziua ne pupa si ne spune cit de mult ne iubeste...
Dupa sarbatori,vrem si noi citeva zile la munte,sa ne dam pe derdelus cu sania,sa ne bulgarim si sa scoatem nasuc de Crinuta la -10 grade...,hihihi...,zapada din C-ta,n-a prea dat-o pe spate...,bradul cu luminite si globulete,la fel...,in schimb colindatorii o amuza ff tare...,nu-i convine cind se termina si incuiem usa...,ar mai vrea...

Ce sa va mai spun?...,cred ca v-am satisfacut cu acest mesaj,daca nu,spuneti-mi si revin...

Craciun Fericit ,Minunatelor si Fulgultilor,sa fiti bucurosi si sanatosiV-am simtit lipsa...,deacum voi fi cu voi,zilnic...

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput