LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (132)
Raspunsuri - Pagina 11

lizzy spune:
lizzy spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Am facut cunostinta cu o raceala adevarata...,am trait cel mai crunt sentiment...,neputiinta de a-ti ajuta propriul copil...,a facut temperatura...,tusesea fff urit...,nu a mincat decit sin...,nu s-a jucat deloc...,nu vorbea ca nu putea...,nu dormea...,nu ne zimbea...,atunci m-am rugat la d-zeu sa ne aduca mosul sanataea ei inapoi...
,s-o ajute sa scape de tot raul asta...si azi pot spune ca se simte mai bine...,nu maninca,dar se joaca...,nu vorbeste,dar zimbeste...
Abia acum inteleg cit de pretios este sa ai copilul sanatos...,ce inseamna cu adevarat acest lucru...

da, totul se schimba atunci cand vezi puiul suferind
 da, totul se schimba atunci cand vezi puiul suferind  bine ca acum e mai bine.
 bine ca acum e mai bine.ma bucur ca ai scris asa multe...
intre voi totul va fi minunat... cu timpul, trebuie sa va regasiti, dar acum... in 3

pt greutate, schimba-i mesele. adica mai multe calorii/proteine/vitamine. fructele cu branza/cereale/biscuiti, nu goale, 1 masa de cereale/zi, legumele cu carne/galbenus, 3-4 mese 'solide' si 2 de lapte, daca incap... [marc asa are acum, este in campanie de recuperare de 2 sapt], ofera-i 2 feluri la pranz, consistente ambele [marc a papat azi la 13.00 150g piure de legume cu carne si desert 100g iaurt simplu], seara la fel, 2 feluri, ceva asemanator cu pranzul, de ex. azi pt ora 19.00 ii fac spanac cu galbenus si desert cereale. va recupera dupa ce se insanatoseste.
cat de multe stie crinutza sa faca!!!
 fata ta e muuult inaintea muschetarului meu! bravo maslinutzelor!
 fata ta e muuult inaintea muschetarului meu! bravo maslinutzelor! 
 Marc (17.12.06) si
Marc (17.12.06) si  Ianis  (14.09.04)
Ianis  (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

ruxandra_sb spune:
ruxandra_sb spune:
 Intorsi de pe partie, semi-lesinati dar fericiti. Matei si ta-su deja le trag la aghioase.. eu astept sa se scoale conu.  Fost o zi superba pt ski, soare si cald.. se vedeau perfect muntii pana hat incolo.. Bucegii, Piatra Craiului, Fagarasii, depresiunea Brasovului...
 Fost o zi superba pt ski, soare si cald.. se vedeau perfect muntii pana hat incolo.. Bucegii, Piatra Craiului, Fagarasii, depresiunea Brasovului...  

Donia  auzi??
Si partia libera... era puhoi de lume, da majoritatea se flendura de colo-colo la baza ei.. si pantofari la greu. Urcau/coborau pe langa partie.. in jeansi si adidasi.  Vazut si una tinerica la palton lung, cizme cu toc si poseta.. si panta e relativ abrupta.. mare minune de nu si-o fi rupt gatu.
 Vazut si una tinerica la palton lung, cizme cu toc si poseta.. si panta e relativ abrupta.. mare minune de nu si-o fi rupt gatu.
Iar Mateiu meu skiaza singurel. De sus-sus.  

Catinel, catinel.. da se tine bine dupa monitoare sau dupa ta-su. De maine incepe si cu bete. Si cred ca vom incerca si o bucata mai dificila.
Laura, inseamna atunci c-ai fost tare cumintica.  La cat mai multe cadouri de-astea.
 La cat mai multe cadouri de-astea.  

Aka, nu te impacienta. Este normal sa nu manance, chiar daca febra i-a trecut. Si poate fi in greva inca multe zile. Important este ca se simte mai bine si ca bea laptic.
Off, Dandusa. Va dorim sa va faceti repede bine. Si dati un semn daca apareti prin zona.. ne este dor de voi. Da mai vb. 
Dianarus, ce fomila ai acasa. Noi tot la 4 mese suntem, din care 2 de lapte. Sa vedem dupa cateva zile daca s-o simtii muntele. 
Are mama doi flacai..   Matei (5) si
 Matei (5) si  Grigore (1)
 Grigore (1) 

Dbunny spune:
Dbunny spune:
 Crina multa sanatate!
Noi raportam o noapte naspa...aseara nu l-am culcat l.am lasat sa se bucure de seara ajunului cu musafirii. La 11.30 a adormit in masina. la 1 plangea; a papat lapic cald, la 3 plangea, a papat iar laptic, si pana la 7 s-a foit...la 7 l-am schimbat si i-am pus muzica si a adormit la mine-n brate, altfel n-a vrut. pana la 9...
si azi dupamasa de-abia de-abia l-am adormit pe la 4..in carut..in parc...cu urlete
Dianarus am citit intr-un forum nspaniol ca Singulair si ventolin dau 'terori nocturne', ca efecte secundare. la voi e ok? nu de alta dar Dani al meu nu mai tuseste, doar daca-l las prea mult pe gresia rece cu mainile, daca nu e ok. imi vine sa intrerup corticoizii astia..ah, si ventolinul cica da hiperctivitate voi ce nopti aveti, ca primele 2 nopti au fost super ok la noi, dar acu imi vine sa.mi iau campii
 voi ce nopti aveti, ca primele 2 nopti au fost super ok la noi, dar acu imi vine sa.mi iau campii
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

dayanara spune:
dayanara spune:
 sanatate crinuta
feliz navidad dbunny
craciun fericit tuturor mamicilor !
eu n.am chef de nimic...., adica nu.mi plac si nu mi.au placut niciodata sarbatorile, de fapt nici nu.mi displac, imi sunt indiferente
ivan si dayanara

saryta spune:
saryta spune:
 Salutare ... noi am primit o gramada de daruri si nu prea l-am placut pe Mos ... dovada aici
Distractie placuta!
 SARBATORI FERICITE!
SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de  3  - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
  - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

a_deju spune:
a_deju spune:
 dragele mele minunate mamici de fulguleti si mai minunati, va doresc din suflet un craciun fericit si un mos cu un sac plin cu toate cele bune!!!
cu intarziere, la multi ani si lui david de deea, sa cresti mare, sanatos voios!! felicitari pt primul anisor!!
scuzati-mi telegrama, dar sunt atat de obositaaaa... promit sa ma pun pe picioare si sa povestesc mai multe.. in curand, cand motanu' n-o mai fi cu coada varata adanc in priza...(si-o manca, si-o bea - ca mai nou nu mai vrea nimic in afara de apa... nu credeam ca o sa ajung sa-mi doresc sa bea macar o gura de suc, daca altceva nu...  ...)
...)
va pup cu mult mult mult drag!!!!
Deea, mami de  www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006) www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
 www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Laura13 spune:
Laura13 spune:

salutari mamici!
intru sa va zic ca am avut o zi minunata! la pranz am fost la sora mea, cu parintii, cu nepotii, a fost extraordinar. dani s-a jucat cu stefi fff frumos, parca au fost special cuminti pt noi. au ras, s-au alergat, au impartit jucarii.....superb. iar copilul meu a fost de nota 100000...0000 nici macar o maraiala toata ziulica. un zambet si un raset, o bucurie si o fericire. a dormit bine, a papat super bine, ne-a facut un cadou superb de craciun. va doresc si voua copii sanatosi si cuminti si mancaciosi.....ca tare bine mai e!
am aflat si jucaria preferata primita de la mos, logic e cea mai ieftina 6 piese care se transforma in cub, care are si niste forme geometrice, ma rog, i-a placut tare mult si a fost 8.9 ron
 6 piese care se transforma in cub, care are si niste forme geometrice, ma rog, i-a placut tare mult si a fost 8.9 ron si o masinuta luata de la diverta, de la tomy, cu un omulet deasupra, se apasa omuletul si pleaca masinuta si dani fuga dupa ea. super amandoua
 si o masinuta luata de la diverta, de la tomy, cu un omulet deasupra, se apasa omuletul si pleaca masinuta si dani fuga dupa ea. super amandoua
eu va pupic dulce, va urez o noapte usoara, sarbatori fericite in continuare si multa multa sanatate fulguletilor bolnaviori si pofta maxima celor nemancaciosi
Laura  lui
 lui  Daniel - 14.11.2006
 Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

asiza spune:
asiza spune:
 Tocmai am aflat ca unul dintre baieteii care au fost la ziua lui Denis a facut varicela  ...Deci la ce sa ma astept?!?...Mi-e tare groaza ca va face si Denis (si ma-sa eventual, ca tot n-a facut) tocmai acum cand suntem pe picior de plecare...A mai facut vreunul dintre fulguleti varicela? (sa stiu cam la ce sa ma astept)...
...Deci la ce sa ma astept?!?...Mi-e tare groaza ca va face si Denis (si ma-sa eventual, ca tot n-a facut) tocmai acum cand suntem pe picior de plecare...A mai facut vreunul dintre fulguleti varicela? (sa stiu cam la ce sa ma astept)...
Dandusa, sanatate multa Crinutei! 
Saryta, ce cuminti au fost fetele cu mosul!!!! Sunteti foarte frumosi toti! 
Dayanara, da' cum de nu-ti plac sarbatorile???
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow 
Life is short...buy pink shoes!

Laura13 spune:
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by asiza
Tocmai am aflat ca unul dintre baieteii care au fost la ziua lui Denis a facut varicela...Deci la ce sa ma astept?!?...Mi-e tare groaza ca va face si Denis (si ma-sa eventual, ca tot n-a facut) tocmai acum cand suntem pe picior de plecare...A mai facut vreunul dintre fulguleti varicela? (sa stiu cam la ce sa ma astept)...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza varicela e varsatul de vant, ala cu care sunt si eu super morcovita! am citit in capraru, are per de incubatie in jur de 2 sapt (10-21zile), e f contagioasa boala, e f usor de luat in special de catre copiii intre 2-15 ani. e f pacatoasa pt ca bubele mananca ffff rau, daca sunt rupte raman cicatrici. dupa ce am bocit 2 zile acum m-am resemnat oarecum, ma rog in fiecare zi ca dani sa nu faca, dar daca va face.......vom trece cumva si peste asta. a avut un fulgulet, dar sa mor daca mai stiu cine. a! si inainte de eruptie se face febra vreo 2 zile, dureri musculare si o stare general proasta. va pup si sper sa scapam si noi si voi!
Laura
 lui
 lui  Daniel - 14.11.2006
 Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

kikineata spune:
kikineata spune:
 Poze noi cu Gargarita de Craciun
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor