LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (132)
Raspunsuri - Pagina 12

Laura13 spune:
Laura13 spune:
 pls cine imi da si mie linkul cu vaca loca ca am boxe!
Laura  lui
 lui  Daniel - 14.11.2006
 Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

dandusa spune:
dandusa spune:
 Laura,
www.youtube.com/watch?v=LJAEfQYUnhk" target="_blank">vaca lola si prietenii ei
Asiza,Laura,
sper din suflet sa nu aveti probleme...,nici unul dintre voi
Dianarus,
imi sint foarte folositoare sfaturile tale ,asa am sa fac...,doar sa-si mai revina si sa inceapa sa pape cit de cit...,ca de vreo saptamina a mincat intre 0-3 lingurite la fiecare masa.Abia azi mi-am dat seama ca ea a inceput protestul inainte sa apara simptomele de boala...,asa cum povesteai si tu mereu,dar ca pina nu treci prin ele nu realizezi cauza...De acum voi sti cum sa previn la cel mai mic semn de boala...,adica refuz categoric de mincare...
Pupam tare mincaciosul de Marc
aaaa,sa-mi spui cum faci spanacul cu ou si ce fel de spanac folosesti,te rog
Ruxandra,
ai sa rizi,dar aseara la Pro Tv am vazut tipa cu cizme inalte si poseta ,nu-si rupsese gitul,dar ceva isi rupsese...
,nu-si rupsese gitul,dar ceva isi rupsese... ,o duceau pe targa...,mititica
,o duceau pe targa...,mititica
Crinuta este mai bine decit ieri...,isi ia singura pastilele...,daca nu ,trage de seringa si ne umple pe toti de lichide lipicioase... ,tuseste,dar mai putin...,ieri a avut doua scaune moi...,azi este ok...,tot raul spre bine...,multumim lui D-zeu
,tuseste,dar mai putin...,ieri a avut doua scaune moi...,azi este ok...,tot raul spre bine...,multumim lui D-zeu
Noile preocupari care o tin destul de mult ocupata:
impinge scaunele ,este super incintata...,il plimba toata casa sau restaurantul,depinde de locatie...,daca stai pe cel ochit de ea...,iti arunca vreo doua priviri si ceva miriieli sa te ridici...,de fiecare data cistiga lupta...
magnetii de pe frigider...,ii plac ff tare,ii ia mi-i arata,imi "explica" ce-i cu originea lui,apoi ii lipeste la loc...si tot asa...
ma gindesc serios sa incep si eu cursuri pregatitoare cu tarile si continentele...,da semne ca-i place geografia...
azi trebuie sa fugarim mosul,sper sa mai fie prin zona... ,sper sa mai aibe ceva prin sacul lui si pentru fetita mea cuminte
,sper sa mai aibe ceva prin sacul lui si pentru fetita mea cuminte
Fiti mai buni de Craciun
Ionut /Teo
/Teo /www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia  /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius /www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

deeaA spune:
deeaA spune:
 Buna ziua mamici minunate!
  Multumesc fetelor(RUXANDRA,A DEJU,DIANARUS,AKA,DANDUSA)pt.urari,va pupic mult si ce-mi doriti mie acolo,va doresc si eu inzecit
  DANDUSA imi pare rau ca a fost Crinuta bolnavioara,bine ca acu se simte ok, e o isteata (al meu nu prea imita mai nimic)sa va doresc multa sanatate si multa intelegere
  Vazut poze cu fulguleti scumpi si frumosi ADINAZOT,M_MONIQUE,KIKINEATA
  Am primit multe jucarii de la mosul(noi i le-am pus sub brad in dim de 24,ca e ziua lui)si pot sa zic ca mai mult ne-am jucat noi cu ele decat el,doar le ia in mana, se uita curios la ele,le arunca pe jos si apoi le si calca
 ADEJU ii urez motanului pofta mare si la alte alimente,ca si al meu nu mananca decat lapte si fructe cu cereale
 Va pupic pe toate!

kikineata spune:
kikineata spune:
 Dandusa, in sfarsit, un semn de viata...buna zic eu, exceptand raceala Crinutei care se pare ca merge spre bine. Insanatosire rapida si sa vina Mosul!!!
Asiza, am vazut poze cu punker-rocker?? ce e? Sa-ti traiasca! Hai ca poate n-o luat nici un virus si va fi bine...pfui nici tu n-ai facut varsat de vant?? Mai greu ar fi pt. tine decat pt el...cred.
Uite la optimismul Laurei, nu te molipseste??
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor

kikineata spune:
kikineata spune:
 A-dejule, cum nu papa motanu' nimik? Nici suc, fructe, cereale?? De cand face fite? Poate ies masele, dinti sau pur si simplu are el perioade de cure ...ca s-a demonstrat stiintific ca motanii nu au alte motive de lipsa de apetit!
Gargarita Gargaritelor

Dbunny spune:
Dbunny spune:
 Ia sa incepem noi jurnalul unei mamici descreierate:
la 10.40 puiu adoarme
la 11.15 se culca si mami
la 1 se trezeste si urla, tati ii da laptic
la 4.15 se trezeste si urla...maraie, si plange pana la 6.20;ii mai dau lapte
doarme pana la 7.20 cand iar urla..o luam spre urgente, unde ni se spune sa continuam cu antibioticul daca am inceput, la plamani n-are nimic, la ureche niciatat, in schimb gaze la greu. Ii baga un tubulet la fundoi cu vaselina, ies vreo 2 parturi si-acas...adoarme in masina, ajungem acasa si el se trezeste maraind. dupa 5 minute de stat prin sufragerie in picioare faca caca si se linisteste complet...numa zambet!
 Ii baga un tubulet la fundoi cu vaselina, ies vreo 2 parturi si-acas...adoarme in masina, ajungem acasa si el se trezeste maraind. dupa 5 minute de stat prin sufragerie in picioare faca caca si se linisteste complet...numa zambet!
Astept pareri...fie ele cat de crude...va rog sa va dati cu parerea ca eu am luat-o razna deja. de vecini sa nu va mai spun...ca mi-e rusine sa dau okii cu ei...niciodata nu zic nimic...dar se aude foarte mult.
Laura ma bucur ca puiul tau s-a comportat exemplar..pana l-a urma ce i-ai dat pr maraielile lui? erau de la dinti?
adeju...pare rau ca motanu nu papa...rosu-n gat? dinti?
vizionat si gargarita de kikineata 
ma duc la nani
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

adinazot spune:
adinazot spune:
 DANDUSICA,multa sanata6te Crinutei!!!va pupam cu drag!
KIKINEATA,este o dulceata Gargarita ta!!!pupam
pupam pe toate fetele!!!
POZE CRACIUN
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile" SARBATORI FERICITE!!!
SARBATORI FERICITE!!!

kikineata spune:
kikineata spune:
 Adinazot, ce poze frumoase, ce oras frumos, n-am ajuns niciodata in Sibiu, ce casa frumoasa si a ta si a prietenilor tai care au canapea si fotolii portocalii cum am avut noi dar nu erau functionale, na in 2 camere si le-am dat pt. o perioada, ce mami cu freza misto, si nu in ultimul rand ce fetita are mami...Nu stiu cand ai tuns-o am cam ratat ultimele poze oare??
Gargarita Gargaritelor

kikineata spune:
kikineata spune:
 Dbunny, intreb si eu...ce ii dai sa pape? Ce medicamente ajutatoare folosesti, de fapt ceva siropele naturiste sau suspensii...nush Debridat, Bonisan, Lass Baby, Colic baby, ceiauri ceva nu ajuta nimic...da mi se pare ca are gaze si ca efect secundar constipatie...cred sau invers. Eu as regla putin  din alimentatie, chestii care fermenteaza nu i-as da, cartof, conopida, iaurt poate, ceapa, fructe mai mult coapte, marul, para la cuptor sau borcanele, carne de care-i dai?, cereale sunt speciale parca la Nestle pentru digestie buna...mai vin fetele poate...cu toate ca-s plecate care pe unde!
Gargarita Gargaritelor

Dbunny spune:
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Dbunny, intreb si eu...ce ii dai sa pape? Ce medicamente ajutatoare folosesti, de fapt ceva siropele naturiste sau suspensii...nush Debridat, Bonisan, Lass Baby, Colic baby, ceiauri ceva nu ajuta nimic...da mi se pare ca are gaze si ca efect secundar constipatie...cred sau invers. Eu as regla putin din alimentatie, chestii care fermenteaza nu i-as da, cartof, conopida, iaurt poate, ceapa, fructe mai mult coapte, marul, para la cuptor sau borcanele, carne de care-i dai?, cereale sunt speciale parca la Nestle pentru digestie buna...mai vin fetele poate...cu toate ca-s plecate care pe unde!
Ii dau un fel de Debridat...versiune spaniola si nu face nimic, i-am dat si picaturi de aerored nimic! Caroful il tin in apa inainte de al fierbe si schimb apa de vreo 2 ori, ceapa nu-i dau, mai adaug cate-un praz la 3-4 portii de-a lui de mancare, fructe in ultimele zile a papat doar Mandarine, nu se da in vant dupa alte fructe, cerealele sunt d'alea digestive... poate se constipa de la antibiotic! Offf are niste cearcane...
Am intrebat pediatrul in urgente de unde stim ca pruncu-i bine la interior si ca n-are nika ciudat??? zice ca un copil cvaruia ii trece plansul cu luat in brate, plimbat in masina etc...n-are nimic grav...daca ar fii ceva grav nu s-ar ameliora si n-ar zambii copilul pt nimic in lume...bine mai, si cum explicam urletele si maraiala timp de atata vreme?

Dianocicaaaaaaa ce vroiai sa spui cu 'al meu face ca batul de la mandarine'????
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.