LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Cel putin azi nu mi-au schimbat tratamentul!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor,

intru repede pt cateva minute sa va scriu.

in primul rand va multumesc mult pt gandurile bune de saptamana trecuta, ca v-ati rugat ca Adina sa treaca cu bine operatia. m-au ajutat mult mesajele si telefoanele voastre. Adina este f bine acum. si-a revenit si e adina mea cea sanatoasa. vineri la 5 am ajuns acasa si la 9 ieseam deja din Bucuresti. nu am reusit sa intru deloc sa citesc si aici la Roman nu am net, acum sunt intr-o vizita. noi vom ajunge acasa abia pe 3 ianurie, pana atunci suntem moldoveni de roman.
avem si o este buna pe ziua de azi
Adina a facut primii pasi singurica, care au fost urmati de multi altii. pe distante de 1 metru un metru si jumatate tot merge. daca e mai mult de atat pana unde vrea sa ajunga se pune in 4 labe.
inca o data va multumesc ca martea trecuta v-ati gandit la noi.

pupici de la Adina si Raluca

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Bravo merge Adinuta,cadou pt. mami de Craciun, frumos cadou!
Raluca, ma bucur ca sunteti bine...aduci si tu o tochitura, o mamaliguta ceva???

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Laura, esti draguta ca intotdeauna. Stiam ce este varicela, dar tare ma intereseaza ce impact are la un copilas de 1 anisor...retinusem si ca Dani a intrat in contact cu virusul si mesajul tau disperat! Ce sa-ti spun...sper din suflet sa nu faca nici Dani, nici Denis...desi sunt aproape sigura ca Denis a contactat boala, intrucat a stat nas in nas cu varu-so mai mult de 3 ore...sper doar sa ajungem in uk inainte sa se declanseze. Te pup
Raluca, am bucur ca sunteti bine. Felicitari pentru primii pasi ai Adinutei!
Adina, sunteti niste frumosi toti trei...ai tuns-o pe Ale? Si tu vad ca te-ai tuns...iti sta tare bine...esti printre putinele persoane carora le sta ffff bine cu parul scurt!
Kikineata, ce prinsa era mititica de cadoul de la mosu' ...
Dbunny, nu-ti pot spune decat sanatate multa lui Dani...alte sfaturi n-am sa-ti dau!

Denis tuseste din ce in ce mai rau...maine mergem iar la medic

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asiza - multa sanatate lui Denis. Unde plecati? poate cine stie cu schimbarea aerului scapati de tuse alte boli respiratorii

dbunny - eu cu ivan la fel am avut probleme cu gazele, si in privinta lui si eu si pediatra am ajuns la aceeasi conluzie, aerul provocat de biberon ii face rau, nu doar lui, mai sunt cazuri, drept urmare, el nu mai bea lapte cand se umfla de gaze si dupa cateva zile cand elimina incepea iar sa bea, se comporta ca motanul lui adeju, avea perioade, singurul lucru care l.a ajutat au fost masajele alea ca atunci cand sunt mici, ii flexionam picioarele si am observat ca de cate ori faceam asta , perioadele cand refuza laptele erau din ce in ce mai rare, acum de vreo 2 luni stomacul i s.a mai maturizat si nu mai avem probleme asa mari

despre vecini , ei nu zic nimic, nici ai mei , dar si mie mi.era tare rusine :))) aveam zile cand ma gandeam ca o sa cheme protectia copilului asa tare urla

continui sa ma uit la poze cu fulguleti si ma indop de turron

ivan si dayanara

Mergi la inceput

ah si am uitat sa spun, si eu credeam ca e de la cartofi sau alte legume si i le tot scoteam, da de unde, ca tot asa facea, asa ca in afara de usturoi ii pun de toate si cartofi si ceapa si ardei verde si rosu, si cu ele si fara ele tot avea gaze

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

asiza vroiam sa iti mai spun: imunitatea este ff scazuta pe perioada cand boala este in perioada de bube (habar n-am sa ma exprim stiintific, sorry) (de aceea este si total interzisa scoaterea afara a copilului....pt a nu exista riscul sa contacteze diversi virusi) asa ca mine daca ajungeti la dc poate n-ar strica sa mentionezi ca denis a intrat in contact cu cineva cu aceasta boala (ma gandesc ca el deja e cu imunitatea in cuie dupa atatea boli). oricum....multa multa sanatate! cand plecati? pe 2....pai mai sunt 8 zile.....poate nu apar bubitele pana atunci. dar te sfatuiesc sa iti iei de aici alcool metolat, mixtura mentolata, chestii din astea pt mancarimi.

dandusa esti o doamna deosebita. da, bine stiam, dar.......chiar ma gandeam, inainte sa vina claudiu, ca va fi destul de dificila perioada de reacomodare, tu le stii pe toate cum le faci/vrei pt crinuta, el e mai putin experimentat. dar apreciez ca nu ai bravat, sa te prefaci ca totul a decurs f lin. si mai apreciez (la amandoi) ca STITI ca va iubiti suficient pt a trece cu bine peste aceasta perioada. si stiu ca si crinuta va face in asa fel incat ac per sa fie fff scurta. cum mai e printesa? mai bine? sa treaca repede!

dbunny habar n-am ce sa iti zic....eu as face un eco abdominal sa fiu sigura ca totul e ok. pt sanatatea mea mentala. in rest habar n-am ce sa iti zic. ceva cald pe burtica, tinut sa ragaie dupa ce bea laptic, eliminat fructele (lasat doar banana (desi asta constipa) si mar copt si din astea care nu dau gaze)
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dayanara
dbunny - eu cu ivan la fel am avut probleme cu gazele, si in privinta lui si eu si pediatra am ajuns la aceeasi conluzie, aerul provocat de biberon ii face rau, nu doar lui, mai sunt cazuri, drept urmare, el nu mai bea lapte cand se umfla de gaze si dupa cateva zile cand elimina incepea iar sa bea, se comporta ca motanul lui adeju, avea perioade, singurul lucru care l.a ajutat au fost masajele alea ca atunci cand sunt mici, ii flexionam picioarele si am observat ca de cate ori faceam asta , perioadele cand refuza laptele erau din ce in ce mai rare, acum de vreo 2 luni stomacul i s.a mai maturizat si nu mai avem probleme asa mari

si ati scapat numai cu flexionatul? sau i-ai dat si altceva? vin de la farmacie, i-am luat Colikind...
grija mare cu torronu:)))))))))) ii plin de caloriiiiii

An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

i.am luat si aerored si colikid si colimil si blevit digest si nutriben digest (de fapt alivit, m.am zapacit ) :))))))) nu fac nimic asa ca am renuntat
(flexionatul picioarelor a fost singurul care a dat rezultate )

dbunny cand am vazut faza cu vecinii m.am uitat sa vad ce zodie esti, si mi se pare ca intri in leu ca si mine :)))
apropo zi si mie stii cum sunt puleva sau nestle la brick cu cereale ?

si de cateva saptamani ii caut ghete si nu ii intra nimic, singurii care ii intra sunt niste adidasi nike cu arici, faza e ca nici ghetele cu arici nu.i intra ca nu se desfac ca adidasii de tot, si nu are piciorul gros ci lat as spune eu, mi.a mai ramas sa ma duc in corte ingles unde au sistemul ala de masurat piciorul si in functie de el iti da pantofi

ivan si dayanara

Mergi la inceput

ah! a facut a 3-a caca pe ziua de azi! toate cam tari!

Asiza ..multa sanatate frumosului Denis!

Mergi la inceput