LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (132)
Raspunsuri - Pagina 14
Dbunny spune:
Laura
Am uitat sa va intreb: copiii dvs fac caca si in alta pozitie decat in picioare? ca al meu nu mai face caca culcat de muuult, poate din cand in cand asezat in scaunul de masina, dar foarte rar...
Dayanara garvalín .com si te bagi la biomecanics..i-am luat eu cu arici.
puleva si nestle...nu-sh ce sa zic... poate si de la aia ii deranjat la burtok...il accepta cu placere, dar poate ca-i mai greu...mai stam unpika pe Hero 3.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dayanara spune:
am cautat garvalin de mi.a venit rau, stiam de ei demult, nu gasesc aici, in corte ingles nu am fost, ala e singurul loc ramas si chicco parca
al meu face caca in picioare doar
lapte sunt pe milupa conformil 2
ivan si dayanara
lizzy spune:
dandusa, ti-am sugerat sa-i oferi mai multe feluri la fiecare masa (chiar daca se face talmes-balmes in stomacel...) pt ca marc, atunci cand nu manca aproape nimic... asa il pacaleam... 2-3 lingurite din 3 feluri, mai un miez de paine inmuiat in iaurt, dura 1 ora o masa, dar per total ajungea la 100g x 3 mese solide. noroc ca bea laptele. de fiecare data cand a fost bolnav tinea treaba asta 2-3-4 sapt. nu ma stresa greva in sine, ci faptul ca tinea prea mult si era in paralel pe antibiotice si tot felul de medicamente...
acum, ca e din nou sanatos il vad cum il stiu eu de fapt (un pofticios ca ma'sa...). oricum, de vreo luna buna gatesc aceeasi mancare pt toti. azi la pranz a mancat ciorba de perisoare cu paine - data un pic la blender (facuta exact ca pt noi dar cu carne slaba de vita, putin sarata si putin acrita), felul doi spanac (de ieri)+piept de pui (un pic, sa-i dea aroma), desert - 2 imbucaturi de paine furate de marc de pe tava lui ianis... si apa. si nani.
spanacul: o lingura de ulei, o lingurita de faina, le las pe foc vreo 20 sec, sting cu lapte+apa (jumi-juma), adaug spanacul cubulete (de-alea congelate, marca Dujardin sau 'soacra'
), cand se topeste spanacul, adaug lapte (normal) sa iasa o chestie moale si las sa fiarba pana se ingroasa (vreo 15-20min, sa zic...). dreg cu un pic de sare. il dau cu 1 galbenus fiert sau cu carne de pui (fiarta, coapta la punga, fripta, etc). ambii copii papa din asta.
sfatul cu mai multe feluri e general valabil. in jurul varstei de 1 an s-au cam saturat de 200g din acelasi gust la o masa. asa ca mai bine merge 100g felul 1, 100g felul 2, 50g desert. (chiar daca 'desertul' poate fi iaurt simplu sau suc de fructe...). mai ramane de observat sa nu aiba probleme la digestie.
dbunny, nu stiu efectele secundare la singulair si ventolin. din octombrie face 2 pufuri de becotide/zi. singulair vom folosi doar daca wheezing-ul nu se redreseaza in urmatoarele 3-4 luni. pufuri de ventolin am luat doar in octombrie, 2 saptamani, cand am ajuns la spital. sincera sa fiu... marc are rar cate 1-2 nopti fara treziri, ocazional nopti cu 1 singura trezire mai scurta si cel mai des 2-3 treziri/noapte. si asta e de la 7 luni incoace, deci chiar nu stiu daca/ce legatura o fi cu medicatia...
sfatul meu este sa postezi treaba asta la 'parintii intreaba', ai sanse mai mari la un raspuns din experienta altora.
dbunny, iti raspund eu in locul dianocicai, sper sa nu te induc in eroare. cand a mancat mandarina, david a avut prea multa energie seara, cred ca la asta se referea 'ca batzul' cu i din i, adica se batzaia si n-avea stare, io asa cred ca vroia sa zica, nu ca facea kk tare. acuma... numa' dianocica iti poate spune 100%, dar ea e paaaa... nu's cand vine inapoi...
un eco abdominal, radiografie abdominala... astea te-ar linisti? sunt de aceeasi parere cu medicii aia, un copil care sufera de o chestie serioasa (intestinala, stomacala) nu rade deloc, nici inainte si nici dupa kk...
raluca, felicitari pt mers! si ca ati trecut repede peste momentul cu operatia. daca nu cer prea mult, poti reveni cu detalii? marc a facut 3 otite vara/toamna asta, asa ca ma documentez in domeniu...
asiza, tin pumnii pt maine la dr. ce ia denis pt tuse? macar un sirop de muguri de pin, ca e natural...
toti 3 barbatii mei doooorrrmmmm....
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Raluca_u spune:
Diana voi reveni cu detalii cand ma intorc la bucuresti ca aCUM NU AM TIMP SA SCRIU, CA TR SA PLECAM LA AI MEI CA II E SOMN ADINEI.
pupici.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
dbunny, nu stiu efectele secundare la singulair si ventolin. din octombrie face 2 pufuri de becotide/zi. singulair vom folosi doar daca wheezing-ul nu se redreseaza in urmatoarele 3-4 luni. pufuri de ventolin am luat doar in octombrie, 2 saptamani, cand am ajuns la spital. sincera sa fiu... marc are rar cate 1-2 nopti fara treziri, ocazional nopti cu 1 singura trezire mai scurta si cel mai des 2-3 treziri/noapte. si asta e de la 7 luni incoace, deci chiar nu stiu daca/ce legatura o fi cu medicatia...
sfatul meu este sa postezi treaba asta la 'parintii intreaba', ai sanse mai mari la un raspuns din experienta altora.
dbunny, iti raspund eu in locul dianocicai, sper sa nu te induc in eroare. cand a mancat mandarina, david a avut prea multa energie seara, cred ca la asta se referea 'ca batzul' cu i din i, adica se batzaia si n-avea stare, io asa cred ca vroia sa zica, nu ca facea kk tare. acuma... numa' dianocica iti poate spune 100%, dar ea e paaaa... nu's cand vine inapoi...
un eco abdominal, radiografie abdominala... astea te-ar linisti? sunt de aceeasi parere cu medicii aia, un copil care sufera de o chestie serioasa (intestinala, stomacala) nu rade deloc, nici inainte si nici dupa kk...
M-am gandit eu...Dani e superactiv de cand papa zilnic mandarina...asa ca ceea ce am scris zilele trecute gen: dragi fulguleti poftiti la mandarine, retrag
eco abdominal....tre sa caut mult si bine sa vad ce cabinet privat infantil imi face mie eco???!! ca de obicei un pediatru privat n-are asa ceva in cabinet!
Mulńtumim de aclarari oricum

An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
am cautat garvalin de mi.a venit rau, stiam de ei demult, nu gasesc aici, in corte ingles nu am fost, ala e singurul loc ramas si chicco parca
al meu face caca in picioare doar
lapte sunt pe milupa conformil 2
eu i-am luat dintr-un magazin mic specializat in incaltari pt copii. intreaba in acele magazine unde vand chicco.
danutz spune:
Iaca hop si noi acasa, dupa o scurta mini-vacanta la bunici! Internetu' n-a functionat din cauza de virusi, asa ca sper ca sunteti toata gasca bine , mamici si fulguleti si sper ca ati petrecut un Craciun minunat alaturi de cei dragi!
Suntem datori cu un MAREEEE LA MULTI ANI DAVID !!! DEEA, sa-ti traiasca baiatul, sa se faca mare , sa numere bani cu caru' si sa fie plin de noroc!
La multi ani si pentru Patrik , chiar daca mami lui da mai rarutz pe la noi!
La multi ani Radu.anca, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Cetesc din urma si revin!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
alexandra_25 spune:
Pls dati-mi un sfat....Mark e super racit...are nasul infundat si tuseste...ce i-ati dat pentru nasuc infundat?dar pentru tuse...?
Mi-a dat doctorita ser efedrinat si i-am dat 2 zile si acum am vazut ca e pentru copii de la 12 ani in sus..

Innebunesc
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
saryta spune:
LA MULTI ANI! PATRICK
- multa sanatate, sa cresti mare si frumos si sa aduci parintilor si surioarei tale numai bucurii.
Alexandra - pt. nas infundat ... i-am pus dimineata si seara picaturi cu Vibocil si in rest curatat cu apa de mare - ne-a mai spus dr ca la nevoie se mai poate da Olynth pediatric un puf pe zi.
Pt. tuse - Eurespal(5ml/3 zi parca asa).
SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Pls dati-mi un sfat....Mark e super racit...are nasul infundat si tuseste...ce i-ati dat pentru nasuc infundat?dar pentru tuse...?
Mi-a dat doctorita ser efedrinat si i-am dat 2 zile si acum am vazut ca e pentru copii de la 12 ani in sus..
Innebunesc
alexandrade
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark![]()
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
fuga,fuga...
Eurespal,pentru tuse,de doua ori pe zi
Sterymar,pentru nas de max 4 ori pe zi,plus aspirat
Panadol,pentru dureri de git/febra/dinti(Crinuta)
I-am pus comprese calde pe piept cu mamaliguta sau prosop calcat cu fierul...
Aburi multi in baie,stat cam 30 de min,jucat etc...,desfunda caile nazale fff bine...
Ceai cu lamaie si miere,daca bea...,Crinuta nu bea deloc...
I-am mai dat si Amoxicilina,la sfatul medicului...Dr mi-a mai recomandat si Ketof,care este sedativ,pe care nu i l-am dat...
Multaaaaa sanatate
Fiti mai buni de Craciun

Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa