LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANDUSA,draga de Crinuta,bine ca e mai bine!!!pusi de la Sibiu!

DEEA,
KIKINEATA,cand ai pofta sa vii la Sibiu,va asteptam!!e f frumos!!!
RALUCA,felicitari pt primii pasi ai Adinutei!!!
ASIZA,sanatate lui DENIS,sper sa treaca tusea,si multumesc

DBUNNY,DAYANARA
DBUNNY,Ale face caca in ce pozitie se nimereste,si sezand si in picioare,sau culcata,cum o fii....
ALEXANDRA,multa sanatate lui Marc,eu ii dau mult ser fiziologic si aspirat,cand e asa,si apoi ii aplic crema dr Hager.va pupam!...si ma bucur ca ai revenit,im i era dor de tine!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Pls dati-mi un sfat....Mark e super racit...are nasul infundat si tuseste...ce i-ati dat pentru nasuc infundat?dar pentru tuse...?
Mi-a dat doctorita ser efedrinat si i-am dat 2 zile si acum am vazut ca e pentru copii de la 12 ani in sus..
Innebunesc

Spalaturi nasale la greu cu ser fiziologic! pt tuse noi am taiat ceapa-n 4 si-am pus-o sub patut toata noaptea. Ai umidificator? sau...fa aburi in baie si baga-l acolo niscaiva minute, grija mare sa nu-l scoti intr-o camera rece dupa. Sanatate

PD puiul tau e Marc sau Mark? la pozele voastre cred ca am vazut pe undeva Marc...d'aia intreb...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Is franta, dar asa.. Azi tata meu a fost de meleoane, de mama nici nu mai vb. Tata a venit pe partie sa-l filmeze pe Matei si a zis ca-l duce el acasa; noi sa mai ramanem ca-i pacat. Si am ramas. Pan s-a intunecat. Nu ne mai tb nimic.. nici mancare, nici pauza, nici nimic. Stiu ca va inebunesc cu skiatul meu.. , dar este asa o traire si un sentiment, si o senzatie.. sa aluneci in viteza.. cu fiecare muschi si nerv concentrat..sa plutesti.. nu se compara cu nimic. Poate doar cu sexul.. dar amor se poate face si vara/toamna.. .

Ca de maine deja se anunta puhoiul.. a inceput sa se aglomereze. Sper sa mai apucam maine, cand il corupem si pe bunicu sa ne insoteasca la ski. Saracu, a alunecat pe gheata (in oras ) si are o mana mai umflata, dar speram ca se descurca.

Admirat in pozele de Craciun pe gargarita lu Kikineata si donsoara Adinei.

Asiza, tin pumnii sa nu va pricopsiti. Mai ales tu. Dar nici lui Denis nu-i tb.

Dandusa, chiar imi pare rau de ei.. dar cat de inconstient sa fii sa mergi asa pe munte. E drept.. nici la scoala nu-i invata lucruri de baza, care chiar iti folosesc in viata. Marani unde esti? Macar eu la scoala mea am mai prins cate unele.. de exemplu nu ne primeau in tabara la munte fara rucsac; nu aveam voie cu genti sau geamantane.

.. azi am auzit cel putin 5 salvari si-am vazut adunati cu akia, sau cu brate bandajate, etc.. Ii culegeau unul dupa altul. Mai ales se dau cu sanile ca nebunii.. pe niste pante.. eu n-as avea curaj sa-mi dau drumul cum o fac unii.

Pupam pe Adinuta si mami. Felicitari pt primii pasi.

Alexandra, parca ser efedrinat se combina cu ser simplu? Nu stiu sigur.. sa nu vb prostii. Pt tuse .. conteaza ce tuse are. Si tusea e un lucru bun care tine plamanii curati, nu tb combatuta cu orice pret.. doar daca deranjeaza ff tare. Eu l-as lasa deocamdata in pace.. eventual niste Ambroxol care fluidifica secretiile. Umidificat ff bine camera, multe lichide si ser, ser, ser. Mucii se curata bine dupa baie.. din cauza aburilor. Daca deranjeaza fff tare si nu poate dormi noaptea se poate da un sedativ, gen Romergan. Dar numai cu acceptul si in dozajul indicat de medic.

Dbunny, cred ca face si in fund, in carut, .. nu prea am stat sa-l urmaresc.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

adeju nu lipaie nimic motanu?

dayanara trimis pm
asiza denis ce zice?

mai da linistit ii forumu..numa yo dau tarcoale zi si noapte. Al meu ficior recupereaza noptea pierduta, doarme de 2 ore jumate(dayanara, i-am dat colikind in musetel cu miere inainte de masa...o fii efectu colikindului??)...nici nu indraznesc sa ma bucur

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Tema cu mandarina, intotdeauna cojita de pielita, nu vrea altfel neam.
Ktrinel, jucarii Leap frog banui ca-s si pe aici fiindca Maria-sa a primit una cadou de Craciun. Ziceau fetele de masuta muzicala de la Chicco, nu stiu cum e aia, dar asta de la Leap Frog e tot un fel de masuta, care are multe feluri de chestii pe ea care canta si vorbesc...or fi similare, habar nu am! Ah, asta are si un switch, engleze si franceza!!!
Vai Donia ce mi-a placut faza cu scrisoarea cu intrebari si raspunsuri, alaturi de cana cu lapte si farfuria cu biscuiti!!!
Asiza, eu tin pumnii sa nu ia Denis varsat de vant! Vazut pozicile...mamaaaaaa ce frezaaaa...un scump Denis!
Pupici Crinutei si Cristinei, bolnavioare sa se faca bine repejor!
Alexandra, Sterymar de cate ori e nevoie si aspirat la greu, mucii ies foarte bine la baita, cand se umezeala si abur. Tuse noi nu am sevit! Inhalari cu ulei de eucalipt max 2/zi! Multa sanatate!
Despre noi!
Rares merge foarte bine, dar cu mersul prin zapada e mai greu...dupa 6-7 m se impiedica si cade. S-a jucat cu pisicile si cateii din ograda bunicii, a apucat o pisica de coada si a bagat coada drept in gura, apoi a tarait-o dupa el cativa metrii (asta intr-o fractiune de secunda cand eu nu m-am uitat la el). Una din pisici l-a zgariat rau pe manutza si fata (tot intr-o fractiune de secunda). a mai iesit un dintisor, nr.7...maselute...noi suntem cu gingiile umflate rau si atat pt moment.
Mosul a venit cu multe jucarii, faza tare este ca pe mine m-a uitat!
La propriu...a avut asa de multa treaba...incat a uitat!!!
Sunt si acum cu pata pusa...
Poze avem...dar sa vad cand imi fac timp sa le dau jos!
Am mancat sarmale si cozonaci, am primit colindatorii iar bunicii au fost in al 9-lea cer de fericire ca le umbla nepotul prin toata casa.
Cea mai mare provocare pt Rares au fost pragurile de la usi, pe care a invatat sa le escaladeze intr-o maniera unica si minunata!!!
Gata acum fiindca tre' sa fug la desfacut bagaje si pregatit ceva de mancare pt noi!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Apropo de sanius (ca mi-am amintit si de accidentul fetei acela de care povestea Marani.. E putin cam devreme, ca fulguletii nostri mai au pan la sanius din ala suparat, dar cred ca-i bine sa stim despre pericolul de la sanius.

Am petrecut destula vreme in sectia de neurochirurgie pediatrica de la spitalul Bagdazar. Si am vazut multi copilasi cu rani serioase la cap.. de la sanius. De la doctorii de-acolo am aflat ca, iarna, numarul traumatismelor craniene la copii din cauza saniusului este mai mare decat din alte cauze, gen accidente rutiere, etc.

edit: si asta in special din cauza saniilor cu componente din fier sau chiar cu totul din fier. Cu aparitia celor din plastic a mai scazut pericolul.. dar cele cu fier inca n-au disparut; cel putin pe la noi.

Si-asa mie mi-e frica sa ma dau cu sania .. asa ca flacaii vor pupa sanius numai cu casca.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am petrecut Ajunul de Craciun super cu nasii in schimb ieri ne-a adus mosul un cadou de nu-l putem duce a facut sotul accident cu masina + plus a ramas fara permis noroc ca noi nu eram in masina si bine ca el nu a patit nimic cheltuielile de repatatie ar fi cam 2000 euro +plus ca nu va mai putea merge la munca vreo 2 luni suntem ruinati

Alexandra-noi folosim vibrocil pt nasuc si ser pt tuse humex,multa sanatate lui Mark si tie multa putere

vazut poze frumoase cu Alessia si Gargarita ,poze cu irezistibilul Denis

cu intarziere :

David de deea
radu.anca

si pt azi:
Patrik de florentina_g

poze Craciunita Antonia

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

alexandra zic si eu mai mult sau mai putin ca fetele: ser fiziologic la greu si aspirat cu batista. dupa ser eu i-am pus dim si seara (max de 2 ori pe zi) cate o singura pic de vibrocil in fiecare nara. desfunda bine. poti sa ii mai pui colargol. la noi nu a functionat. sau olynth pt bb. fff folositor am gasit karvolul pus ori in umidificator (de cand il avem), inainte puneam oale nenumarate de apa oparita cu karvol sub patutul lui dani. obligatoriu umiditate fff mare, pediatra mi-a recomandat sa curga apa de pe geamuri/oglinzi. eu i-am dat si panadol, 5ml, de 2 ori pe zi, chiar daca nu a avut febra, pe principiul ca si eu iau un paracetamol, doua cand sunt racita. tuse noi nu am avut, dar stiu si eu de eurespal, dar nu stiu gramaje. a! si pt muci si functioneaza bine si la tuse .....fluimucil pt copii (100parca), 2-3 plicuri pe zi, dizolvate in ceai. multa multa sanatate!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

Am citit sa vad cum o mai duceti, va doresc tuturor fulguletilor insanatosire, si mamicilor sa aiba parte de zile mai bune, mai linistite. Am vazut ca fiecare treceti si prin perioade mai dificile, acomodari, accidente, probleme in familia extinsa, va urez sa le depasiti cat mai repede.

Nici la noi n-a fost atmosfera de Craciun ca de sambata Deea a facut febra pana-n 39, nu se stie de la ce, se presupun a fi de vina: o viroza, eruptie dentara, faringita, nimic clar. A luat panadol, nurofen pana aseara cand a vomat toata cina de sila lor.
Azi e prima zi fara febra dar cu o eruptie cutanata si-o stare generala de nervozitate, maraiala, e plangacioasa, saracuta din veselia intruchipata acum e cu mutrita botita de puncte rosii si sta cu buzele stranse, are gingia de sus umflata rau, se vad dintisorii ca boabele de fasole prin transparenta, isi roade pumnisorii, nu ma mai lasa s-o frec pe gingii cu nimic, doar ea roade ce vrea. Nu stiu de la ce e eruptia asta.
Maine mai mergem la medic sa vedem daca intram pe antibiotic sau nu pt gat.
I-a iesit si-o infectie urinara cu Klebsiella dar pediatra a refuzat sa creada ca e veridic rezultatul (avea 2 leucocite doar in urina, fara sediment, mucus, filamente, germen sensibil la toate medicamentele de pe antibiograma). Prin urmare a zis ca nu-i da antibiotic pana nu mai recoltam odata dupa anul nou, ca proba poate au contaminat-o la laborator.
Planuisem prima noastra iesire in 4 la munte si s-a ruinat tot planul ca duminica trebuia sa plecam, iar sambata Deea a facut febra si asta a fost. Macar de si-ar reveni ca mi-e dor s-o aud ciripind vesela prin casa, si marsaluind in 4 labute peste tot. M-am simtit asa neputincioasa in fata noptilor ei de febra, ca noaptea era ca un facut si avea cele mai mari temperaturi, frisona, gemea, se intorcea intruna prin pat, pe o parte, pe alta, plangea, scancea, se agata de mine, plangeam si eu deasupra ei cu ochii pe termometru si pe fetisoara ei trasa si obosita de la febra. Asa aiurea m-am simtit ca nu mi-a priit Craciunul asta defel-defel, parca rugaciunile mele se izbeau de peretii casei si nu razbateau mai departe de mintea mea, simteam cum ma cuprinde revolta si-mi piere credinta stand in capul oaselor langa patutul buburuzei mele si asteptand si rugandu-ma sa-i dea D-zeu sanatatea, energia, bucuria inapoi, cu atat mai mult cu cat a fost Ajunul, apoi Craciunul. M-am simtit la un moment dat singura si coplesita.

De ziua ei, luni, in 17 decembrie a fost magnifica in rochita ei rosie de catifea. Parca avea mai mult de un anisor, asa frumos s-a purtat si a reactionat la vizitatori, s-a jucat cu copiii, chiar mai bine decat fratele ei de 3 ani si 4 luni, s-a integrat foarte frumos in atmosfera, numai gurita ei se auzea, a dansat, a cantat "la-la-la", de suflat in lumanarica desi exersasem o saptamana nu a mai vrut, ca i se pusese interesul sa o stinga cu degetul, ceea ce nu a fost posibil s-o las, si daca n-am lasat-o nici n-a mai vrut sa sufle asa ca a bagat cu sete mana-n frisca si gata, a plecat la joaca.

Cam atat de pe la noi, sper cand mai apar pe aici sa apar cu vesti mai bune si sa aflu de la voi vesti mai bune

merci
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Buna seara!
Desi mai tarziu un pic... va urez si eu SARBATORI FERICITE alaturi de familie si un an mult mai bun!!!

Despre noi: am petrecut ziua de Craciun acasa. La calculator n-am avut acces, iar acum ma umplu de nervi ca merge foarte prost! Of!!
Cel mai frumos cadou primit de Craciun a fost de la Tudor: primii pasi nesustinut. De ieri doar asta exersam.

Va pup cu drag si le doresc multa sanatate bolnaviorilor si rabdare si putere mamicilor!

Mergi la inceput