LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by a_deju

ala de mai sus cre' ca e cel mai lunga mesaj pe care l-am vazut in viata mea. exceptand cel cu lista, of course.. :))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

daca dadeai quote in loc de reply aveai unul si mai lung :)

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

adevarul adevarat, legat de poze, e ca sunt f mari si se upload-eaza infect de incet. am un program care micsoreaza pozele, dar chiar si asa e o munca titanica pt mine sa nu imi sara tandara, ma enervez in ultimul hal cand vad cum (nu) se misca.

noi am facut bradul. s-a bucurat tare mult de el cand l-a vazut fixat in suport, iar bucuria a fost si mai mare cand a dat de globuri. le-a zdranganit, le-a invartit, le-a trantit, le-a alergat, ce nu le-a facut. mai nasol a fost cand a vrut sa le ia din brad. intre timp l-am ancorat din 2 parti diametral opuse. tre` sa ma apuc sa pun cutiile goale la loc pe balcon, si dupa faimoasa ora de liniste sa pun aspiratorul.

din ciclul bloc de babe si de mosi, afis pus jos la intrare saptamana asta, care zicea ceva de genul asta: iar a disparut un ghiveci de la etajul 2, ce lipsa de imaginatie! (aici se voia un ton sarcastic, dar sunt batuti in cap: de unde naiba sa fure, daca la nici un alt etaj in afara de 2 nu sunt flori pe hol?!?)aduceti imediat floarea, ca daca nu, asta este o incalcare a legii a nu-stiu-cata-pt credinciosi, iar pt laici-doar inapoind-o scapati de perchezitionarea apartamentelor.
bai, nene, astia habar nu au pe ce lume traiesc! isi imagineaza ca mai sunt pe vremea comunistilor, cand dadeau un telefon si denuntau pe cineva, si il si saltau dupa aia definitiv si irevocabil! ce treaba au astia cu drepturile omului, cu legislatia...nimic!!!si atunci ma mai mir de istericele astea 2 de deasupra si de dedesubt care au pretentiile pe care le au?!?
floarea nu a aparut, dar cineva-nu eu, pe cuvant-a rupt faimoasa instiintare-notificare.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

si tot eu, ca oricum e destul de liniste pe forum, si in lipsa de altceva merge si un panseu personal: de ce or fi tradus titlul lui "ghost" cu ,,fantoma mea iubita?" zici ca e filmul cu casper, nu alta! pe bune daca nu ma face sa nu ma mai uit, asa cum intentionam sa o fac pt a o mia oara.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - si eu m.am certat , ori e coincidenta ori e epidemie ca gastroenterita

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

faina socializarea ieri, speram sa reusim sa ne mai socializam o tura inainte de a ne intoarce la nemtia.

am intrat sa va urez CRACIUN FERICIT, sa aveti parte de sarbatori binecuvantate alaturi de familie, un an nou bun si plin de impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor ,

miroase si pe forum a sarmale !! pupici

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna dimineata!
Am inceput ziua cu o sedinta la care ne-a convocat Roxana... abia ma abtineam sa nu rad... Ea se asezase la masuta in sufra, noi stateam pe jos si a inceput: "Oameni, maine vine Mos Craciun. Nu il mai putem lasa pe Cristi in sufragerie decat daca sta in tarc sau in scaunul de masa, pentru ca ia toate globurile din pom si lui Mos Craciun nu o sa-i placa." Pana la urma am tot discutat (doar daca ridicam mana aveam voie sa vorbim!) si am adus si alte propuneri si in unanimitate am hotarat sa il lasam maine si pe el pe langa brad, dar seara inainte de culcare sa facem o inspectie si sa aranjam din nou bradul si toata camera, incluzand prajituri si lapte si scrisoare si cadou pentru Mos Craciun! (si mosul trebuie sa raspunda, din experienta anilor trecuti...)
A, si un alt punct pe ordinea de zi a fost ca ea o sa ne dea zilnic exercitii in engleza ca sa nu mai vorbim cu accent "desi nu e nici o rusine"... of, vin vremuri grele... asa-mi trebuie daca eu ii dau exercitii in roamana...

Deci Ktrinel, ai gasit si tu niste solutii pentru brad in urma procesului verbal de la sedinta?
La noi bradul e pe jumate plin, jumatatea aia de sus, ca aia de jos e mereu cheala de globuri, unii pun, altii iau... ma bucur ca nu trage nimeni de brad, de altfel bradul e foarte bine infipt in suport si fiind mai mic decat in alti ani e si mai stabil, n-a fost nevoie sa-l ancoram.
Si e plin de ace in casa, desi zilnic le curat, dar ma bucur ca nu si le ma baga Cristi in gura, ca la inceput ii scoteam mereu cate un ac din gura... noroc ca nu inteapa si sunt destul de groase, le putea si inghiti la o adica...

Oh, mi-am amintit. Atentie mare daca decorati cu vasc! Am citit ca bobitele, fructele de vasc sunt foarte, foarte toxice pentru copii, sa aveti mare grija sa nu cada si sa le inghita fulguletii.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Multumesc fetelor pt.explicatiuni,sper ca am procedat binept.deranj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

http://www.crestinortodox.ro/AscultaTudor_Gheorghe_Colindul_celui_fara_de_tara-1088.html

BB un an- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin

Matei la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am terminat si eu de facut prajitura, sotul a facut mancarea, ca el vrea anumite retete.
am facut prajitura copilariei noastre: prajitura congoleza. asa bine ca acum nu mi-a iesit niciodata.
mai am in seara asta de spalat in bucatarie, ca maine merg la manichiura.

maine vom face bradul. abia astept sa vad reactia lui andrei.
zmeul a reusit performanta sa se joace toata ziua cu jucaria primita ieri de la mos craciun. la ce e bun si mosul asta.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput