Durerea unei pierderi de sarcina (53)
Raspunsuri - Pagina 8
alinushca spune:
Nu vreau sa supar pe nimeni acum dar aveam un sentiment ca Idaira este urmatoarea. Deh, se mai intampla sa nimeresti cu ghicitul. ![]()

Idaira, ai reusiiiit! Meri la un doctor bun bun bun, cel mai bun sa te urmareasca si sa te sustina ca sa iti fie usor si sa ajungi cu un fetitz frumos foc ca al Stefaniei (LA MULTI ANI!!!) sau un baiet, cum ti-o fi dat de la Dumnezeu. Sanatate multa si rabdare si liniste! 

IreneCAM spune:
Alinush, pai de ce sa ne superi? Bine ca stim la cine apela acum
Uite eu ma asez frumos la rand si astept sa ai si despre mine un presentiment, o premonitie, ceva![]()
Miha, exact, uite cu asta ma incurajez si eu: lasa ca o sa fie o Balanta, ca mine
!!!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
alinushca spune:
IreneCAM, o sa ma gandesc intens si la tine si la Oana si la michelle si la Ale. Sa se umple lumea de Balante! Care, statistic vorbind, chiar sunt cele mai numeroase pe planeta asta, pentru ca sunt concepute cam in zona Craciunului :P
Io am fost la doctor sa faca una bucata ecografie. Nu mi-a placut mie prea tare ce a zis el pe acolo, dar in ziua 19 zise ca aveam un folicul de 15 ... ce-or fi fost. Si ca pe la 18 se sparge. Oare e normal sa ovulez ATAT de tarziu ? De luna viitoare ma duc la Tutu, m-am hotarat. As vrea sa cunosc un ginecolog care sa imi faca impresia ca gandeste si ia in calcul toate detaliile particulare ale femeii inainte sa dea un verdict prost.
Asa ca ne-om vedea pe-acolo cu Musette si Mcrissa si care or mai fi pe la el.
Idaira spune:
Fetele mele dragi,
Of...n-am cuvinte sa va multumesc! Eu oricum nu sint eu in momentele astea... In dimineata asta am fost sa-mi fac Hcg,iar fetele de la laborator au fost atit de dragute ca mi-au scris urgenta asa ca voi avea rezultatul dupa-amiaza.M-am programat si la echo pe 7 ian si am inceput cu Utrogestan 4/zi. Avem 3 ani de incercari si 2 deziluzii mari...Sint tare ciudate sentimentele care ma incearca:am momente in care cred in acel test pozitiv si altele in care nu.Probabil ca m-am invatat atit de bine sa vad rezultate negative ca mi-am antrenat psihicul in sensul asta.
Va multumesc la toate,inca o data,nu vreau sa va enumar de frica sa nu scap pe cineva!
IreneCAM spune:
Alinush, si io vreau sa sun pentru o programare la Tutu in ianuarie sau cand se va putea, vorba ta, ne gasim pe acolo![]()
Idaira

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
danangie spune:
Buna ziua,
IDAIRA vezi? Ce ti-am zis eu ca Gesu bambino (Isus copilul) va face o minune!! Felicitarile mele!!!!!Nu te stresa cu betaHCG. Fa-l acum ca sa fii sigura si pe urma gata. Stiu ca firca va fi mare dar ai sa vezi ca totul va fi bineeee!!!
LAU multumesc, la fel. Si tu sa fii fericita, sanatoasa si sa incepi un an nou cat mai frumos posibil!
MYRY inca nu stiu.....dar ziceam ca eu simt ca e fetita. Aseara cumnatamea mi-a facut o chestie cu un lant si un medalion deasupra palmei....si a iesit baietel. La toate site-urile astea chinezesti iese baiat. Cine stie....mai am de asteptat pana pe 11 ianuarie.
MIHA 
Eu va pup pe toate fara exceptie. Maine plecam la Paris. Ne intoarcem pe 2 ianuarie. Pana atunci va urez un an nou fericit si sa vi se intample numai lucruri bune si frumoase.
mult asteptat
jojo_miha spune:
Idaira felicitari ! Sa-ti ajute Dumnezeu sa ai o sarcina fara probleme si un bebelus frumos si sanatos.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36
alinushca spune:
quote:
Originally posted by IreneCAM
Idaira, felicitari din inima, te cred ca esti in transa, cred ca si eu as fi la fel!! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si voinicel peste 9 luni. Inca o data, felicitari!!
Laumeli, un an nou mai bun si pentru tine, cu un
mic sa-ti lumineze viata!
CMyry,ce trece timpul, ai deja 17s! Maine-poimaine faem galeria pentru fetita...sau baietel
, ce se hotaraste el sa fie!
Pepsi, sper sa iasa asa cum vrei tu si sa mai poti sta cu David acasa, macar cateva lunite. Si sa iasa bine testele micutului, tin pumnii stransi-stransi!
Michelle
Musette, tu cum mai esti?
Liana, MAV!
Eu sunt cam nauca, azi noapte nu am avut somn, iar cand am adormit am visat numai ciudatenii. Cred ca subconstientul meu lucreaza pe rupte...am visat ca trebuia sa intru in a doua cezariana, urma sa nasc (cu Iosup!!!), apoi visu' 2, ca Badiu imi spunea ca sunt gravi in 16s si io nu credeam nici in ruptul capului!! Sper ca n-o iau razna! Hai ca v-am plictisit destul, va pup si fug la treaba!
Hahaha! Acu am citit. Tre sa fie ceva in aer. SI eu l-am visat azi-noapte pe Calomfirescu. Nu mai tin minte detalii. Dar nu mi s-a mai intamplat sa visez doctori pana acum...
irlandeza spune:
Slimatei, foarte frumoasa fetiza. Sa va traiasca si sa aveti noroc la ea.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 6 zile ?!?! 
irlandeza spune:
Fetelor multumesc pt. sustinere. Asteptam ziua cea mare.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 6 zile ?!?!