Durerea unei pierderi de sarcina (53)
Raspunsuri - Pagina 7
L5845 spune:
Dragele mele, desi nu prea am scris zilele astea pe aici, de fapt in ultima perioada, am cam chiulit de aici la capitolul scris, totusi v-am citit si am fost si sunt alaturi de voi.
Sper ca Noul An, sa ne aduca la toate, implinirea celei mai marete dorinte din viata unei femei : , sa fim sanatoase si implinite, alaturi de omul de langa noi, alaturi de familie si de toti cei dragi.
Vreau sa va urez de pe acum,AN NOU FERICIT!, cu multa sanatate si tot ce va doriti, numai bine si fericire si bineinteles, distractie in noaptea trecerii dintre ani.
Noi maine dimineata plecam in concediu pana pe data de 3 ianuarie, de asta va scriu acum.
Va si va pe toate :Cristina26,cristina_ana,Michelle, Flavia, Irda, Idaira, mav, Ninia, andreea16, blueeyes, Liana, oana_oana, irinabobe, slimatei, Laura_Ioana, irlandeza, kossir, baby_r7, carminabulina, alinushca, Miha74, jojo_miha, Teo2rina, Cristy74, c.myry, danangie, monysorescu, consi_s, mcrissa, dan_ny, musettepink, catty, almiona si toate celelalte pe care ca nu le-am amintit.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
An Nou Fericit!
Lau-Meli si
Speranta moare ultima...
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Laura tizo, irlandeza, va tin pumnii si incep de pe acum galeria pentru voi, sa aveti parte de o nastere ca a Flaviei.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
An Nou Fericit!
Lau-Meli si
Speranta moare ultima...
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Pepsi spune:
stefania, eram convinsa ca te-am felicitat, dar m-am uitat in urma si am vazut ca NU! asa ca te felicit din suflet draga mea ptr bebe mic, sa aibe o viata frumoasa si multa sanatate, sa va bucurati de ea!am vazut pozele e o dulce!
ninia, tare frumos ai scris, ma bucur ca ai petrecut bine
oana, imi pare tare rau.....nici pe mine nu ma intelege nimeni de ce ma mai gindesc la sarcina pierduta!lumea zice lasa uita-te la cei doi copii ce-i ai si bucura-te.....ma bucur, ma uit, multumesc cerului, dar eu tot ma gindesc la cel pierdut, si nimeni nu ma intelege....
liano, te pup si eu
irda, am sa-ti trimit cele care ne-au placut mai mult. ti-am spus ca am vazut pozele si ca arati tare bine?
alinush, la multi ani draga mea, si un bebe mic curind special ptr tine
miha, imi pare tare rau de z1....un an nou cu II sa ai
dana, multumesc mult de urari, asa ma bucur ca esti bine!si ca ne scri
cristina26, mi-au dat lacrimile la ce ai scris, m-am gindit la tine si la paul, si la ingrid, la pozele frumoase!ai reusit mamico. sintem bine multumim de intrebare, am petrecut minunat, dominic atit de fericit a fost ca a venit mosu la el(un prieten de familie in costum) au primit multe cadouri amindoi, am fost la nasii lui david.apoi au tot fost prieteni pe la noi. sotul meu e stresat, din ianuarie incepe noul job....dar isi va lua 2 saptamini de vacanta inainte, asa ca va fi frumos, si relaxant!sper ca se va descurca si va fi bine, eu.....in 4 luni din pacate incep munca, am inceput sa visez urit....mi-e tare greu sa-l las pe david, nu sint inca pregatita si nici el!va avea 10 luni....atit de mic! pur si simplu poate se va intimpla un miracol si va cistiga sotul destul sa pot sta acasa cu el inca 6-7 luni!in rest sint bine, cu sarbatorile astea am pus ceva din nou pe mine, numa bine ce slabisem putin....david se pare ca are probleme cu pielea, dermatita, sa vedem daca e laptele, am sa iau intilnire la medic ptr teste!tu, cum esti?mai alaptezi?pupici la printesa
irene, ce frumos ca l-ai tinut pe nepot in brate!
michelle, sa aveti distractie cit mai placuta cu ai tai
idaira, cind am auzit ca ziceai de intirziere.....etc, chiar ma gindeam si daca e un miracol de Craciun?si uite ca este draga mea, e cel mai frumos cadou de craciun ce l-ai primit, il meriti din plin, asa de mult ma bucur ptr tine!bravooooooooofelicitari mamico!
laura, ce-s cu durerile alea de spate, numa nu vrei sa ai bebe de 2007?Doamne cit de putin mai ai si-ti vei tine baietelul in brate! bravo, asa ma bucur, nastere usoara sa ai si multa sanatate la bebe mic!
lau, sa aveti parte de o vacanta frumoasa si sa incepti anul 3 la numar!
irlandeza, mai ai atit de putin si tu, nastere usoara sa ai, asa cum ti=o doresti, si bebe mic sa fie sanatos!
va pup tare pe toate, fete dragi
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
c.myry spune:
Idaira - ce bucurie! FELICITARI !!! Vad ca a inceput sa isi duca la implinire sarcina! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si fara probleme!
Alinushca -LA MULTI ANI! Multa sanatate, ani frumosi, prieteni adevarati si mult asteptatul bebe sa apara cat mai curand!
Stefania-La multi ani! Sa fiti sanatoase amandoua! Ai o minune de fetitza! Sa va traiasca si sa va umple casa si viata de bucurii!
Ninia - f. frumos mesajul tau. Nu trebuie sa ne dam batute si sa speram ca va fi bine in curand pentru fiecare!
Danagie-multumesc la fel! Sa inteleg ca si la tine e fetitza? Sau inca nu se stie? Sotul la inceput si-a dorit fetitza, dar la o eco la 12 sapt. a vazut el ceva acolo la bebe care semna a … si ii intrase in cap ca e baietel. Si la eco de 14 sapt. cand dr. a zis ca e fetitza el tot nu credea. Spunea ca e prea devreme sa se stie 100%. O prietena patise la fel (la 20 sapt. fetitza se transformase in baietel). Dar e f bucuros ca e fetitza. Canta “fetele lu’ tata”.
irlandeza-nastere usoara si o bebitza sanatoasa si mancacioasa!
musettepink, Flavia, Michelle81, Cristina26, cristina_ana , Irda, Mav, Andreea16, blueeyes2003, Liana30, Lau-meli, oana_oana, irinabobe, Laura_Ioana, kossir, baby_r7, carminabulina, Miha74, jojo_miha, Teo2rina, Cristy74, Irene, monysorescu, consi_s, mcrissa, dan_ny, catty, ale, remaliss, almiona, nadia, vivela si restul fetelor
MULTI
myry 17+
Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
JulyMorning spune:
Hello, fetele!
Sa va dea Domnul un an nou, plin de bucurii si impliniri si tot ce va doriti :) Anul asta Mosul a fost cu o mica intarziere la mine, dar mi-a adus ... doua liniutze !!!! Nu-mi venea sa cred, dupa calculele mele ratasem momentul, dar se pare ca Mosul s-a grabit sa vina...
A fost chiar cu emotii, seara am facut testul, un clear blue, dar la lumina de bec nu se vedea nimic. A doua zi dimineatza, la cafea, am aruncat o hartie in cosul de gunoi de sub birou, cand am vazut testul si intr-o doara l-am luat sa ma mai uit la el, sa-i zic vreo doua in gand ....... cand 'colo, se vedea fooooooarte slab a doua liniutza bleu!! Am fugit la farmacie si am mai luat un test,de data asta cu liniutze roz, ca sa vaza ochiu' meu mai bine.... si asa ca ne-am inmultit!
Va pup pe toate si va doresc sa treaca si pe la voi Mosul cu sacul plin de .... liniutze
_
Our future determines our past
JulyMorning spune:
Sa nu uit!
Felicitari, Slimatei, sa-ti traiasca bebica, sa fiti sanatosi si voiosi!
Alinush, La multi ani cu intarziere! Idaira (sper ca n-am gresit nick-ul), felicitari si tie pt liniutze, se pare ca suntem "colege" :)
_
Our future determines our past
Ninia81 spune:
Buna fetelor dragi!
Flaviavoi cum ati petrecut?Au primit copilasii multe cadouri?
Idairafelicitari din inima! Ce cadou frumos ai primit!BRAVO!Sa ai o sarcina usoara!
L58concediu placut si sa te intorci cu vesti bune!
C.myryma bucur ca ti-a placut mesajul!Mi s-a parut si mie superb si plin de optimism...
Dana, dan ny, musette, miha74, blueeyes, baby r, kossir, jojo, stefania si restul fetelor va pup pe toate!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
IreneCAM spune:
Idaira, felicitari din inima, te cred ca esti in transa, cred ca si eu as fi la fel!! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si voinicel peste 9 luni. Inca o data, felicitari!!
Laumeli, un an nou mai bun si pentru tine, cu un mic sa-ti lumineze viata!
CMyry, ce trece timpul, ai deja 17s! Maine-poimaine faem galeria pentru fetita...sau baietel, ce se hotaraste el sa fie!
Pepsi, sper sa iasa asa cum vrei tu si sa mai poti sta cu David acasa, macar cateva lunite. Si sa iasa bine testele micutului, tin pumnii stransi-stransi!
Michelle
Musette, tu cum mai esti?
Liana, MAV !
Eu sunt cam nauca, azi noapte nu am avut somn, iar cand am adormit am visat numai ciudatenii. Cred ca subconstientul meu lucreaza pe rupte...am visat ca trebuia sa intru in a doua cezariana, urma sa nasc (cu Iosup!!!), apoi visu' 2, ca Badiu imi spunea ca sunt gravi in 16s si io nu credeam nici in ruptul capului!! Sper ca n-o iau razna! Hai ca v-am plictisit destul, va pup si fug la treaba!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
miha74 spune:
Doamne ce veste buna!
Idaira- Sa fie intr-un ceas bun!
Ma bucur mult pentru tine....si parca traiesc si eu momentul alaturi de tine!
,
Miha
http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
Multumesc pentru sustinere sunteti niste dragute.
Imi este mai bine, am depasit momentul...
Si ca sa vad partea plina a paharului, imi doresc un copil nascut in balanta , si daca as fi ramas gravidutza acum, ar fi fost fecioara, asa ca musai trebuie sa fie in ianuarie.(mai sunt si pretentioasa).
Vacanta frumoasa si fericita pentru fetele care pleaca de acasica...si sa nu va intoarceti singurele. Musette, pleci in Turcia pana la urma?
Danagie si c.myry - ce repde trece timpul...parca mai ieri ne bucuram alaturi de voi. Doamne ajuta si o sarcina cat mai usoara in continuare.
irda- tu pe unde esti?
ninia -
flavia - si ce o sa faci cu piticii cand te intorci inapoi la job?
slimatei- la multi ani pentru Stefania, sa iti traiasca! E o frumoasa! Asteptem detalii...ca ne-ai tinut ca pe ghimpi.
de consi mai stiti ceva???
Miha
http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)