Durerea unei pierderi de sarcina (53)
Raspunsuri - Pagina 9
cristina_ana spune:
Idaira, felicitari pentru cele doua liniute!!!! Sarcina usoara iti doresc si fii optimista!!!
Julymorning, felicitari si tie!!! Mesajele tale sunt inca moderate, asa ca apar cu intirziere si s-ar putea sa nu fie vazute de toata lumea.
SLimatei, intr-adevar, ai o fetita superba! Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!!
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Idaira
Stau ca tampa de 2 ore in fata testului... pozitiv. Sper din tot sufletul sa nu ma apuce paranoia.
Maine ma duc sa-mi fac si hcg. Doamne-ajuta-ma!!!!
Acum am citit din urma. FELICITARI pt. cele II liniute. Sarcina usoara.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 6 zile ?!?! 
kity2004 spune:
Ma alatur si eu , din pacate, acestui grup.
Nu credeam ca poate sa doara atat de mult psihic pierderea unei sarcini. Vise , sperante planuri , toate spulberate intr-o secunda.
Desi sunt mamica deja a unei superbe fetite de 3 ani jumatate de 2 zile pling in continuu si nu reusesc sa imi revin.
Diagnosticul a fost dur sarcina oprita in evolutie la 8 saptamini, desi acum 2 saptamini ii auzisem inimioara. Miercuri seara la eco aud vestea cea groaznica. Ieri dimineata chiuretaj urmat de o depresie crunta. Toti imi spun ca nu a fost sa fie , ca asa a vrut Domnul dar raspunsul la intrebarea de ce? nu mi-l poate da nimeni. Sau de ce tocmai mie ? doarece era un copil foarte dorit.
Citesc de ieri acest topic dar nu cred ca o sa mai am puterea sa mai incerc deoarece e cumplit. Miine ma duc sa imi aduc fetita acasa deoarece o aveam la mama si sper ca vederea ei sa ma mai consoleze putin.
Oana si Iza de 3 anisori
Pepsi spune:
kity2004, pot sa spun atita ca-mi pare tare rau, fetita te va ajuta sa treci peste greutati!eu, am pierdut sarcina de 12s in iulie 2006, si inca NU am inteles de ce?de ce mie, era o sarcina dorita din tot sufletu! ma simteam ca si tine in iulie 2006, ziceam ca NU mai vreau copil niciodata, si eu am un baietel care anul trecut avea 2 ani jumate!si uite ca am gasit puterea aici alaturi de fete sa incerc, sa-mi fac curaj, sa-mi iau inima=n dinti, si la 2 luni dupa chiuretaj am ramas insarcinata cu david, micul meu luptator!vei reusi, e normal tot ce simti, durerea ti se pare ca NU va mai trece niciodata, e tare acuta acuma, dar in timp vei gasi puterea in tine, si vei avea inca un bebe chiar daca NU vei uita niciodata ca in ceruri ai un inger!mult curaj.
va pup fetelor dragi
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
IreneCAM spune:
Kity,
. Si eu l-am pierdut pe baietelul meu dupa nastere, in februarie se face un an, si de atunci ma intreb de ce, dar nu cred ca exista un raspuns...de fapt, orice ni s-ar spune nu este suficient pentru a intelege de ce dorinta de a da viata ne-a adus atata suferinta, atata disperare. Mi s-au dat si explicatii stiintifice, si religioase, apoi m-am invinovatit pe mine, dar nimic nu m-a ajutat sa inteleg. Ce pot sa-ti spun e ca in mod sigur iti va face bine sa iti vezi fetita, sa o tii in brate si ea iti va da putere sa rezisti, chiar daca in suflet il vei avea mereu si pe micutul plecat. Numai bine si mult curaj
!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
IreneCAM spune:
Voiam de mult sa postez asta, e tot de pe DC si imi cer scuze daca unele dintre voi ati citit-o:
Postata de userul marius: Era odata ca niciodata o femeie. La fel ca orice femeie, era insa parca mai tacuta, mai retrasa. O vad si acum cu parul strans cum statea la rand la gara. In fata ei erau o multime de oameni, unii mai batrani, altii mai tineri, unii mai veseli altii mai tacuti. In spatele ei la fel alti oameni stand la rand asteptandu-si locul pentru a lua un bilet. Nu ma intrebati de ce mi-au cazut ochii pe aceasta femeie. Poate din cauza ochilor ei tristi.
Am intrebat-o intr-o doara incotro pleaca? Ea si-a ridicat ochii si mi-a zis ca nu stie mirata fiind si ea de raspunsul ei. Eu am zambit. Probabil se astepta sa ma mir si eu. Insa eu doar am zambit cu intelegere si i-am spus ca mai are timp, randul e lung si o gramada de oameni in fata. Mi-a zambit usor, a oftat si m-a intrebat incotro?
Eu i-am raspuns la fel de sincer ca inainte, aratandu-i randul din fata noastra.
-Bine, bine , inteleg, dar unde mergeti? a revenit ea cu intrebarea
-Am sa vad atunci cand imi va sosi randul. pana atunci insa astept rabdator si ma uit in jurul meu la cei din fata, la cei din spate si stiu ca ula un moment dat imi va sosi randul. In mod negresit. Unii sunt mai grabiti, altii mai putin grabiti. Nu stiu de ce unii sunt un pic in fata mea. Nici de ce altii in spatele meu. Stiu insa ca odata un copil a strigat catre mama sa.
- Mama te astept sunt aici in fata!
Eu cautam din ochi femeia, dar nu mi-am putut da seama care era din multimea aceea de oameni ce stateau asteptandu-si randul. Poate era chiar femeia cu ochii tristi. Nu am intrebat-o desi as fi vrut. dar daca era ea stiu cu precizie ca acel copil o asteapta rabdator, pentru simplul motiv ca din motive ce imi scapa mie, a fost in fata noastra.
Asa ca mi-am ridicat din nou privirea si stau si ma uit din locul meu la randul ce se intinde in fata si in spate, stau si imi astept rabdator...randul. Unii sunt mai in fata, altii sunt mai in spate, toti asteptand sa ajunga... sa ajunga.... oare unde ajungem? Oricum deja mai stiu ceva. Cei din fata ii asteapta pe cei din spate. O stiu de la acel copil. Deja ma simt fericit. Oare pe mine cine ma asteapta? Trebuie sa ma rabdare, probabil voi afla. Mai devreme sau mai tarziu, oricum sunt oameni in fata mea, si in spate.... Randul acesta si Eu, Randul-Eu.... Randul-Eu....
Ai rabdare. Drumul este in fata ta.
Pentru mine a fost ca o concluzie a acestui an greu, ma ajuta sa nu ma mai intreb de ce altii reusesc si eu nu, ma ajuta sa ma concentrez asupra visului meu, nu asupra durerii. Va rog sa nu va intristati, nu as vrea asta

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Idaira
felicitari din toata inima!Sa-ti dea DD o sarcina usoara si un bebe sanatos!Ma bucur mult pentru tine!
S-a mai infaptuit o minune!
Julymorning felicitari si tie!Sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos!
Fetelor,va
pe toate,sper sa mai intru diseara,eu nu prea ma simt bine,am o durere insuportabila de stomac si o senzatie de gol care ma innebuneste si nu stiu ce sa iau.
Azi-noapte am luta un No-spa dar nu mi-a facut nimic!
Voi stiti ce mai este safe pentru astfel de dureri?
Revin mai pe seara!
Mirela

Our little Miracle!

In asteptarea Craciunului!
Ninia81 spune:
Irene, este superb mesajul!Ne ajuta sa privim in viitor cu optimism! Multumim pentru el!
JulymorningFELICITARI!Se pare ca a venit mosul incaract anul asta! Avem gravidute!Sarcina usoara si la termen sa iti dea Dumnezeu!
Kity2004, imi pare nespus de rau! Si eu am pierdut sarcina tot la 8 saptamani, dar am reusit sa mai uit si acum ams ufletul plin de speranta ca va fi bine...si la anul o sa fiu si eu graviduta!Suntem alaturi de tine!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
lariana spune:
Fetelor am si eu o problema si v-as ruga sa-mi spuneti daca cineva stie despre ce e vorba.De 22 de zile astept sa-mi vina cm.Testele,4 la numar sint negative.DR mia spus sa mai astept pina la 46 de zile. De ce oare?Ce as purea avea?
Teo2rina spune:
cu mare intarziere
vin sa va imbratisez, sa va doresc tot ce e mai bun in lumea asta, in primul rand sa aveti bebei sanatosi, frumosi si mai cum vreti voi cat mai degraba!va pup pe toate 
Idaira, Julymorning, FELICITARI!!!Doamne ajuta sa fie bine! va
si va imbratisez cu drag!
Proaspetelor mamici, STEFANIA si GINA SA VA TRAIASCA MINUNILE, SA FITI SANATOASE SA VA BUCURATI DE PUIUTI! 
Oana, e tare greu, iti inteleg deziluzia si nerabdarea. cateodata simti ca esti uitat de soarta... poate anul ce vine va fi cu bucurie si pentru tine, caci o meriti.
multi si o imbratisare cu optimism o tona!
Kity, imi pare tare rau ca ai venit si tu printre noi, e foarte greu si vei suferi o gramada. eu mai am putin si nasc, dar crezi ca nu ma uit in urma? niciodata n-am sa uit, sotul spune ca daca n-as fi pierdut cele doua sarcini nu l-am fi avut pe bebe Mihnea ce sta sa se nasca, dar nu-i asa. nu stiu daca au fost zile cate degete am la maini in sarcina asta sa nu plang... de dor, de frica, de orice... ma rog sa-ti dea DD putere sa nu te dai batuta. 
Laura, Irlandeza, ma pregatesc de marile evenimente!!!
muuuuuuuulti!
Mirelusule, citisem pe undeva, nu mai gasesc acum ca e bun si scobutilul. fetelor,voi stiti ceva de asta? dar de la ce sa fie durerea de stomac? ai mancat poate prea mult sau cu pofta?
multi sa treaca repede
Michelle, cred ca esti tare fericita! sa dea DD sa ti se implineasca si visul! 
Flavia, trebuie sa fi fost tare frumos Craciunul cu doi prichindei! si cu Mosul!
multi
va pup pe toate, fara exceptie! noi suntem bine, incet-incet cedeaza spatele, asta este, bebe ma inghioldeste mereu, se joaca cu noi. alaltaieri m-am speriat ca am simtit o durere puternica si bebe a miscat foarte jos, am crezut ca iese
, acum stau mult in pat, dorm foarte mult, cu toate ca nu-mi sta in fire. tati e si el bine, cu toate ca a facut o reactie adversa sambata si duminica la antibiotice, asa m-am speriat, nu avea deloc putere, obosea imediat... il lua ameteala si incepea sa sufle greu, asa sperietura am tras, bine ca a trecut. apoi am fost plecati trei zile la parintii mei unde ne-am relaxat. si acu' veni din nou la gradi ca mi-era dor rau de voi! va pup si va doresc petrecere frumoasa in continuare!
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 31+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)