PIERSICUTZE de iul-aug. 2006 (69)-Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 19
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Va pup si eu in noul an! 

Sabina, drum bun si distractie placuta! 

Monica, important e sa fie bebe sanatos si cu greturile, nu stiu ce sa zic, ca eu n-am avut, sper doar sa-ti treaca repede. 

Iulia, se pare ca v-ati distrat de minune la "Dansez pentru tine"!

Doniro, daca la tine a fost batraneste distractia, eu ce sa mai zic? Am stat acasa si a venit un cuplu de prieteni la noi care au plecat pe la 1:30 si cam asta a fost! 

Anasia, Babee, Genie, Bysko si celelalte fete, 

multi in noul an, voua si piersicutelor!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Babee spune:
Monica ce frumosi sunteti toti 3 la bradut
.Or sa treaca greturile si o sa fie bine!
Nico felicitari pentru baietel
Gina...deh imbatranim![]()
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
map spune:
Nica felicitari pentru baoetel. Las sa fie sanatos. Eu mi-as dori o pereche dar ce-o vrea Dumnezeu ![]()
Gina sincer imi doresc doar sa stea acolo in burtica bb cat mai mult, greturilor le mai fac fata daca-i nevoie si pana la sfarsit
Gabriela Poate Robert frumusel ca mami si tati is nearanjati total
Eu is in faza aceea de sarcina cand nu ai pofta de nimic. Si la tuns abia dupa Craciun am ajuns ca inainte nu am avut cu cine-l lasa pe Robert ![]()
Monica
12+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
Piersicutze spune:
babeee daaa eu ma vait de batraneti 
ce mai cumperi pentru bebe?? nu mai ai de la primii copii??
ma gandeam si eu ce as mai avea nevoie dar am destul de multe de la bianca
vad ca mada e bine prin romania, eu ma vait de o noapte pierduta si tu nu zici nimic ha??
voi le-ati dat porc copiilor? ca eu am avut un episod urat de craciun ca vroiau sa bage in ea numai porc, ca e si ea om.....auziti si voi, in conditiile in care nu manca ce trebuia deloc
nico
Babee spune:
Map mie mi-ati placut, o poza naturala nu cu zambete fortate
Nico in principiu am multe de la ei dar tot mai am cate ceva.Pampers, creme, uleiuri de bebe etc..Si hainute ce nu mai am ca de la Phillip am dat tot si ce mai am sunt multe roz.
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Piersicutze spune:
multumesc mult pentru felicitari, in primul rand si eu imi doresc sa fie sanatos, maiales dupa experienta cu laparoscopia 
am avut un inceput de sarcina mai dificil decat la Bia, ma intai operatia de bila, apoi tratamentul pentru placneta, pentru ca nu este irigata bine si sper sa fie ultimele vesti legate despre sarcina - ma refer la cele neplacute
in rest e cumintel, nu am avut greturi si sunt pregatita sufleteste si fizic pentru al doilea bebic
julax te inteleg cu oboseala ![]()
sabina ce face alexandra, e mai bine?
am uitat sa va spun ca s-a inecat rau de tot bianca - era la ai mei si s-a inecat cu o bucata de carne si ai mei mi-au spus ca nu mai putea respira si au uintors-o cu picioarele in sus ca sa scoata bucatica
voi ati patit asa ceva??? si era prima data cand o lasam si eu peste noapte.....am fost fff trista si speriata rau
au zis ca a fost o fasie de carne fff mica si nu inteleg nici ei cum a reusit sa se inece
nico
Babee spune:
Nico sa stii ca Rebeccai i-am dat sarmale, carnati mai mananca putin de-astia traditionali cu cascaval.Putin nu mult, oricum prefera pui si curcan.
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Babee spune:
Nico mie nu mi s-a intamplat, sotul meu a patit-o cu Phillip in parc si l-a scuturat nitel(manca mar).S-a speriat dar bine ca stia ce sa faca.
Gabriela
, Phillip si Rebecca
map spune:
Gabriela la partea cu zambitul ai dreptate, dar era sa fain ca eram cu toata lumea, Robert era super fericit cand se vedea intre atata lume si cu atatea daruri incat nu puteam sa nu fim si noi fericiti pe langa el. Ne transmisase starea lui tuturor
asa cum o face mereu cand nu-i zmiorcait ![]()
Monica
12+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
doniro spune:
Babee, bagajul e gata; mai am cateva maruntisuri dar pe alea le pun in 5 min cand o fi cazul. Am sunat azi la spital si ziceau ca prima garda a medicului meu va fi pe 12 si cred eu ca atunci voi naste (asta daca la controlul de pe 8 ian. va fi colul tot inchis). De regula dr meu prefera sa fie de garda cand are nasteri.
nico, mi-a placut rau faza cu "mesajele haotice" din partea mea cand vor fi 2 bb la noi in casa. Cred ca ai dreptate, asa vor fi, dar promit sa incerc sa scriu cat mai des, macar cateva cuvinte. De uitat nu se pune problema sa va uit. Ma gandesc ca daca imi va fi greu voi evita sa va arat asta, ca sa nu va descurajez in "proiectarea" lui bb2 :)
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE