PIERSICUTZE de iul-aug. 2006 (69)-Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

scuze, am scris cu "piersicutze"

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Bun gasit in noul an! Slava Domnului m-a prins noul an cu bb la purtator :)
Noi am petrecut destul de frumos, dar "batraneste". Au venit la noi nasii Dariei si finii lor, am stat la masa, papat, baut si vorbit. Pe Daria am bagat-o la somn la 22.30 ca nu ne mai intelegeam cu ea, a dormit fara probleme pana pe la 10 azi dimineata, iar noi am stat pana la 4.30 dimineata; bine ca a mai tras Daria un somn de 3 ore azi si ne-am odihnit bine.
Va pupam!
Genie, multumesc frumos!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

La multi ani!
Sper sa avem parte de un an mult mai bun, cu mai multe impliniri, bucurii si sanatate maxima!
Va pupam pe toti si toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

la multi ani tuturor piersicutzelor si mamicilor lor
sa aveti un an bun cu multa sanatate si bucurii
va vine sa credeti ca anul asta fac puiutii nostri 2 ani?????? e minunat, mie nu imi vine sa cred ce repede trece timpul
va pup pe toate si va doresc un an minunat
nico
noi anul acesta am petrecut intr-un bar cu prietenii, a fost frumos dar se vede ca m-a ajuns oboseala pentru ca nu prea reusesc sa imi revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

quote:
noi anul acesta am petrecut intr-un bar cu prietenii, a fost frumos dar se vede ca m-a ajuns oboseala pentru ca nu prea reusesc sa imi revin

Nici eu nu mi-am revenit.Se vede ca nu prea mai obisnuiesc sa pierd noptile.Batranetea ...Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

La multi ani si bine ne-am regasit sanatosi(sper) in 2008!

Noi azi am fost la medic si l-am vazut pe bb2. Era foarte activ, dr a incercat sa vada ce este dar este inca prea mic. Oricum a mai vazut dr un al doilea miom asa ca mi-e egal ce este bebe fata sau tot baietel, ma rog la Dumnezeu sa stea acolo pana la termen si sa fie sanatos. O sa stau mai potolita sa nu supar mioamele de pe acum si cu Dumnezeu inainte.

Greturile mai persista mama lor dar iar nu m mai pasa, sa stea bb acolo asta-i important acum. Colul era lung si inchis si asta-i ff bine.

O sa pun acum cateva pozici de la sarbatori dar dureaza pana se incarca.

Va pupicim.

Monica 12+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Map sa fie un copil sanatos si or sa treaca ele si greturile.De ce nu intrebi la farmacie ca sa iei ceva?Eu aveam numai senzatiile alea cumplite de voma, rar ajungeam sa si vomit si am suportat asa.

Nu reusesc sa ma odihnesc, nu pot dormi noaptea.Dupa 4 ore de frecat in pat azi noapte am dat iarasi drumul la geam si am avut discutii cu sotul.Dar asa a fost singurul mod in care-am reusit sa adorm, cand am simtit aer rece.Eu ce sa fac?Acum la pranz am dormit fix 15 minute si m-am trezit chiauna.

Am facut lista ce-mi mai trebuie pentru bebe, am luat astazi o parte din ele, a mai ramas ceva dar poate vineri cand e si una bucata sot acasa si iesim cu totii.

Doniro cum esti, gata lista si la tine?

Emilia tu?Nico se vaita vad de batraneti...of of.Lasa ca nici eu nu mai tin la dantuiala nebuneasca ore si sir

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Gabriela am vb cu dr azi si am convenit sa trec asa peste greturi fara sa iau nimic. Si eu uneori rezist asa dar sunt momente cand nu mai pot si dau fuguta la pritena chiuveta Am spus la dr ca daca tot nu am luat pana acum nimic acum eu sper sa inceteze ca de sambata intru in trim 2. Cel mai rau imi este culmea cand ii gatesc lui Robert Ma gandesc cu groaza cat sufera saracul cu mancarea din cauza mea ca-s chestii pe care i le gateam inainte si pe care acum nu mai suport sa le gatesc ca am eu probleme cu capul mai degraba cred...mama denaturata dar simt ca-o iau razna numai gandindu-ma la anumite mancaruri.

Am pus si noi cateva pozici de la sarvatori.

Craciun si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

fetelor am vazut si eu colajul cu piersicutzele si este absolut superb
rezervati-mi si mie o pozitie pentru ca nu mai am aparat foto si astept sa primesc poze de la cumnati, din seara craciunului..........va rog mult
doniro tin pumnii sa ai nastere usoara si sa nu ne uiti, chiar daca nu o sa ai timp sa intri si sa ne lasi si noua cate un mesaj scurt , chiar si haotic e bun
am vazut pe prima pagina ca lista in dreptul adeleipop este necompletata; deci: DPN - 12.06.2008, si o sa avem baietel
m-am obisnuit cu ideea ca eu credeam si vroiam sa fie tot fetita - sa aiba si ele cu cine sa umble - nico

Mergi la inceput

facusem o copiere aiurea la poze, abia apoi am vazut. acum snt in regula.

Craciun si Rev

Mergi la inceput