PIERSICUTZE de iul-aug. 2006 (69)-Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Babee, bagajul e gata; mai am cateva maruntisuri dar pe alea le pun in 5 min cand o fi cazul. Am sunat azi la spital si ziceau ca prima garda a medicului meu va fi pe 12 si cred eu ca atunci voi naste (asta daca la controlul de pe 8 ian. va fi colul tot inchis). De regula dr meu prefera sa fie de garda cand are nasteri.
nico, mi-a placut rau faza cu "mesajele haotice" din partea mea cand vor fi 2 bb la noi in casa. Cred ca ai dreptate, asa vor fi, dar promit sa incerc sa scriu cat mai des, macar cateva cuvinte. De uitat nu se pune problema sa va uit. Ma gandesc ca daca imi va fi greu voi evita sa va arat asta, ca sa nu va descurajez in "proiectarea" lui bb2 :)

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Scuze, m-a "ajutat" Daria sa il scriu de 2 ori...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Pozele cu Daria in costumas national sunt superbe datorita purtatoarei. Am vazut Roxana ca i-ai schimbat si look-ul acum ca i-a crescut parul
Eu am ajuns mai devreme la craiova si de maine intru in clasa muncitoare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bysko

Pozele cu Daria in costumas national sunt superbe datorita purtatoarei. Am vazut Roxana ca i-ai schimbat si look-ul acum ca i-a crescut parul
Eu am ajuns mai devreme la craiova si de maine intru in clasa muncitoare

Ei, multumim... Cu freza avem mari probleme, dar pana la stilist mai are de asteptat

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput