* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (96) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Tinna,

analiza asta se face intre sapt 36 si 38. eu zic sa ai rabdarica pana ajungi la dr tau. si vei avea si nr de saptamani ptr aceasta analiza.

38+ EVA MARIA
AMR 2 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Fetelor, pe mine ma cam doare burta, ca la ciclu. M-a durut toata ziua azi si acum putin mai tare. Am luat un panadol sa vad daca imi trece. Burta nu mi s-a intarit, sau cel putin nu-mi dau eu seama...asat e problema mea..ca nu stiu cand am contractii.

Sper din tot sufletul sa fie alarma falsa ca eu vrea sa nasc dupa Revelion!!

Miki 38+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 14 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Ellenuta, imi pare tare rau sa aud de problema ta cu streptobalaurul asta, dar sunt sigura ca totul va fi bine! Din ce am mai citit si eu e o problema destul de frecventa care apare...
Mie pana acum nu mi-a recomandat doctorita mea analiza asta... si ma mai duc la ea de-abia pe 14 ian, o sa fiu atunci in sapt. 36...
Nu e prea tarziu sa ii zic de-abia atunci ca vreau sa fac analiza asta? Mai bine o fac eu asa din proprie initiativa, si ma duc pe 14 ian la ea direct cu rezultatul, voi ce ziceti?

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Pentru cele interesate : analiza streptococ B :

- se face in general in saptamanile 36-37 , adica cat mai aproape de nastere , unii medici o trateaza atunci cu antibiotic, altii aleg varianta in cazul nasterii naturale sa o trateze in timpul travaliului si concomitent sa il trateze si pe bebe.

Eu am facut analiza din secretie la 32 de saptamani iar dr a considerat necesar sa o repet la 37 pentru a fi convinsi ca nu m-am infectat inainte de nastere. Nu a fost cazul, din fericire a iesit negativ.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Ellenuta , Lala , multumesc mult pentru informatii, ca eu habar n-aveam cand se face analiza asta, si eram stresata crezand ca sunt in intarziere...

Tina 32+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 8 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Wow, Franceska, nu ti se pare ca te bagi cam cu tupeu in fata??!! ["-)))] Mai aveai de asteptat o gramada pana pe 10 ianuarie.......Nastere usoara si bebe Benji sanatos si mancacios! Sa ne dai repede vestea!

Offf, Roxana, si eu am trecut exact prin aceleasi faze. De aia mor de ciuda, si as dori sa nu mai pateasca nimeni la fel. Si nici eu acuma. De crescut cresc ei si cu lapte parf, Markus a luat 1100 gr in prima luna . Dar sunt constienta ca nu e acelasi lucru cu laptele de mama..... Pupam fetele!

Doamne, ce de vesti frumoase, eu am 2 ferestre deschise, intr-una citesc, si in asta comentez.
Gatta, si tu, mama?? Tinem pumnii sa fie cat mai usor!
Stiti ce am observat?? Si Gatta si Ceska se laudau ieri cu camerele puiutilor lor! Nah, si acuma puiutii vor sa-si vada camerele! Te poti pune contra?

Alina, tare frumoase pozele de la studio si la fel si protagonistii! Si eu vreau poze frumoase Cat despre alaptat, eu zic: mergi pe ce iti spune tie INSTINCTUL! Esti second-time mommy, asa ca n-are rost sa-ti zic ca asta nu te inseala niciodata. Right? Lasa asistentele si doctoritele lu' peshte cu teoriile lor! Iti doresc , you know :) - laptic atata cat trebe'.
Acuma vad ca si Miri iti spune aceeasi treaba :)

Revin sa va zic ce harnica am fost azi

Venera , mama lui Markus
AMR 4 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Da.....deci pe masura ce ma uit la pozele Alinei concluzionez ca nu-s frumoase, sunt bestiale!!
Creato, ai un real talent pe langa casa, dar sunt convinsa ca stii asta cel mai bine Si nu te mai agita, tine-o bine pe Creata2 la caldurica pana pe 9 ian.!

Asadar astazi, trezita de la 8, baut cafeluta cu mama mea scumpa (care a venit azi-noapte la 00:30, a mers sotul dupa ea si eu dormeam ca valiza-n gara pe cand au ajuns ei acasa!!)
Miri, pliz forghiv mi, nu citi cele ce urmeaza, da' nu ma poci abtine!! Am facut cozonaci!! Cu nuca si cu mac. Imediat voi napusti in bucatarie, cred ca de acuma s-au racit sa ma pot indopa putin Plus snitzele si chiftele, ca restul mancarurilor le-am facut ieri. Asa ca 3 zile voi huzuri si eu ca omu', c-apoi vine greu'....

Asa. Maine merg cu Markus cu grupa de la gradi si dna educatoare cu cadouri si cu spectacolul pregatit de ei pt. Craciun la un azil de batrani. Am emotii, sincer, mie asa de mila mi-e de batrani, de nu va pot spune....

Venera , mama lui Markus
AMR 4 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, am vorbit acum cu Gugu, a spus ca sunt bine, bebe are 3900 si maine la 11 ii externeaza din spital. Operatia ei e ok, a durut-o in primele doua zile dar acum e bine, i-a venit lapticul si bebe papa bine. A spus ca a avut noroc ca a optat pt cezariana pt ca bebe avea tripla circulara de cordon. Asadar, vesti bune!!!

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: 4 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ufff, Angi, m-a strans in spate cand ai zis tripla circulara! Noroc ca i-au facut cezariana mai repede. Dar nu vazusera la ecograf circulara? Ce fain de ea: maine-i acasuca cu bebicu
Mey, fetelor, nu are nimeni datele de contact ale Mariaanei? Am cautat pe contul comun si nu am gasit nimic. Ma gandesc ca o fi nascut, daca nu a mai zis nimic de atatea zile!

38+ AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Laura, cred ca nu au vazut ca e tripla, Doamne fereste!

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: 4 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

fetele, nicio noutate despre gatta, doar ca se plimba pehlourile spitalului si mai sta de vb cu sotul si cu mama ei. contractiile parca s-au mai intensificat dar tot la 10 minute sunt si, ultima oara cand am vb cu ea, trecuse ceva timp de cand o controlasera ultima oara ca sa vada daca s-a mai dilatat.
sunt doua asistente si o moasa care se ocupa de ea si se pare ca fac treaba buna, adica nu se simte fata lasata in plata domnului. domne, ce mult conteaza asta.
doctorita ei intra in tura maine la 8 dimineata, la fel si anestezista. ar exista insa sanse mici sa nu nasca pana atunci, asa i-ar fi spus una dintre asistente.
bebe sara e monitorizata, are pulsul norma, se misca normal, nu da niciun semn ca ar suferi sau ca nu i-ar prii ceva din ce se intampla.
eu eram curioasa daca poate sta atat de multe ore inauntru, in conditiile in care nu mai are lichid (sau nu mai are atat de mult), dar mi-a spus gatta ca i-au facut in vena un antibiotic datorita caruia (moasa CFR2 dixit) bebelina nu va avea probleme din motive de lipsa de lichid. nu inteleg eu legatura intre cele doua chestii dar...am aflat, v-am zis si voua. :-)

irina 37 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput