* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (96) *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

asaaaaaaaaaaa...

acum, BAFTA CESKA!

FELICITARI, GINA, bine-ati revenit acasa, frumoase pozele.

miki-finland, ai grija, pune-te-n pat, ceva, nu ne face si tu surprize! :-)

ange, natalia, peluza e cu voi in continuare, chiar daca se pare ca bebeii vostri se decid mai greu.

slava domnului ca gugu a facut cezariana...tripla circulara, frateeeeeee...

miri, eu as face cezariana, daca tot am apucat sa ma obisnuiesc cu ideea. bun, bebe sascha ti-a facut figura, e drept, dar la cat e de maricel (si la cat se mai face) parca-parca l-as lasa scos prin burta, ca sa zic asa. daca oamenii mari au pucat sa decida, de ce s-a bagat el repede in seama? cu el, razboiul nervilor vad ca a inceput dinainte sa vina pe lume, hihihi.
ce-ar fi sa nu te mai framanti? lucrurile se aseaza cum vor ele, iata.

irina 37 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Gina, Danonique, Darene, felicitari fetelor!

Gatta, curaj, mai ai doar un pic mic de tot!

Micsunea
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Ceska, curaj sau felicitari ca poate deja ai nascut!

Micsunea
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

creata2008, saru`mana pentru grija .Este tare rau ca am luat aceasta raceala acum pe ultima suta de metri.Ma simt rau desi am fost la doctor azi la amiaza si mi-a zis asa : mult ceai cu multa lamaie si miere de albina, un singur paracetamol pe zi si sa stau la caldura .Pana acum am facut nani dar observ ca acum abia ma tin pe picioare , inca nu am facut febra si sa dea DD nici sa nu fac ca atat mi-ar mai trebui .Am noroc ca l-am dus pe Andrei la bunica ca imi este frica sa nu-i dau si lui .Acum trebuie sa fiu tare ca trebuie sa trec si peste asta dar pana ce nu-si face microbul treaba cu mine n-am ce face decat sa ma chinui.Va pe toate si aveti grija de voi .

danybv37Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 3 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Danybv, imi pare rau ca ai racit, dar stii cum e, pana nu isi face boala damblaua poti lua orice, tot nu trece. Bine ai facut ca l-ai dus pe Andrei de-acasa, atat iti mai trebuia sa il ai si pe el bolnavior.

Fetelor, sper sa nu se intample si la mine ca la Gatta si Ceska, am terminat de aranjat coltisorul lui bebe, cu masuta de infashat pusa pe comoda, am infatat patucul, tot frumos, frumos, ba chiar am si ipis #259;utin de patut ca sa il aranjez mai bine ca nu imi placea cum statea. Am sters praful pe mobila, baia e curata, frecata de dimineata si acum ma doare putin spatele. Totusi sper ca beb sa stea pana pe 27 asa cum l-am programat.

Nati, tu ce mai faci? Hai ca noi doua ne tot impigem una in fata celeilalte si degeaba.

Eu ma duc sa imi prajesc niste cartofi.

EDIT: Creato, in cazul Ceskai nu ai prea nimerit-o ca mama Omida. Ea se intreba daca naste inainte de capitolul 100 si tu i-ai prezis ca sigur va naste dupa Sa vedem acum daca o nimeresti cu Nati

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: 4 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

fetelooooor, ajutoooor!!!!!! Stau cu Ana la san de 3 ore. Cum ii scot tzatza cum incepe sa urle si sa-si pape manutele. Lapte curge ca se si aude si vad si la ea in gurita cand ii scot sanul. Mai mananca, mai sta...dar 3 ore????? Ce ma fac? Ce-o fi si asta?

Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

poze Ana mica in primele zile in lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alina, nu poti suna la dr? Uff, nu stiu cum sa te ajut...

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: 4 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ufffffffff, alina...nici eu nu stiu ce sa iti spun, cum sa te ajut...nu crede ca mananca de atatea ore, totusi. e imposibil ca laptele tau sa fie ca si cum n-ar fi, sa nu o sature deloc. si daca, la o adica, ii tinea doar de sete, si tot se oprea, dupa atata timp.
intreb si eu ca ange, nu poti intreba doctorul? poate vrea, pur si simplu, sa stea la san. ia vezi ce se itnampla daca o pui in patut...
pup fata si imi pare rau ca sunt asa paralela cu crescutul copiilor...

irina 37 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Alina te foloseste pe post de suzeta . Am patit si eu cu fi-miu si din pacate s-a lasat cu niste ragade infioratoare. Probabil au inceput si colicii.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Pe mine nu ma mai doare burta, dar a-nceput sa ma doara capu'!
Am vazut un super film- Iluzionistul. Vi-l recomand daca nu l-ati vazut.

Miki 38+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 14 ZILE!!!

Mergi la inceput