* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (96) *
Raspunsuri - Pagina 11
danybv spune:
AngeliquedeS, saru`mana .O sa treaca si urata asta de raceala se joaca microbul cu mine asa cum vrea el acum .
Alina chiar imi pare rau ca nu am nici un sfat cu care sa te ajut decat cel mai bine suna dr .Eu asa procedez la orice problema .Iti doresc ca totul sa se termine cu bine pentru tine si bebe.
danybv37Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 3 SAPTAMANI !!!
alina023 spune:
Pup fetele mele iubite!
In sfarsit am reusit sa o adorm si sa o asez usureeeel in patut. Sa vad cat o tine.
Si eu ma gandesc ca sunt pe post de suzeta. Dar in acelasi timp o aud si cum suge laptic. Ma gandeam cu groaza ca o sa se umfle in burtica de la atata lapte. Dar tot eu ma linisteam ca trebuie sa isi dea ea seama daca nu mai poate manca. Si totusi...3 ore... Offf
Adevarul este ca nu vrea suzeta sub nici o forma. Daca o vedeti cum face, fetelor!!! Cat e de mica si are deja personalitate. Se stranba si isi face singura greata ...zici ca acum varsa tot din stomac. In schimb titi e taaaare buna. Dar eu simt ca nu mai pot la inca o tura de-asta. Ma dor salele de la atat stat in fund, ma dor sfarcurile (oricat le-am schimbat eu..) si vreau sa doooorm!!!
Fetele, bagati mama somn la greu. Faceti rezerve sa va tina macar 2-3 saptamani ;) Uof...manca-i-ar mama pe ei de bebelaci mancaciosi si capriciosi!
PS. Pe doctora nu vreau sa o cun pt ea a fost cea care ma indemna f amenintatoare sa ii bag supliment de lapte praf. Va dati seama ca acum ar fi spus doar: "E moarta de foame. Da-i supliment!" Da' eu nu vreau!
Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
poze Ana mica in primele zile in lumea asta
Eliza spune:
Felicitari fetelor care au nascut deja .
Gina bebe David e frumusel foc , iar tu esti tu radiezi de fericire.
Ceska, Gatta - sa fie nasterea cat mai usoara si sa va vedem cat mai repede cu puiutii vostri.
Miri - pozele sunt superbe , cat despre cele care carcotasii ar spune ca sunt cam "indecente" emana atata feminitate si caldura ca nu se poate sa nu-ti placa.
Noi suntem bine,inca merg la servici si probabil o sa merg cat mai mult pentru ca aici nu exista concediu prenatal, iar cel de maternitate e de 3 luni. Ne rugam ca bebe sa stea cat mai mult la caldurica(dar nici prea mult ca mami deja nu mai are rabdare). Suntem in saptamana 32+4z si bebe se pare ca inca nu s-a intors, doctorul zice ca mai e timp, dar eu deja ma gandesc ca poate va trebui sa iau in considerare cezariana ceea ce cam exclusesem pana acum.
Eliza
http://good-times.webshots.com/album/561791550vuHvhJ
danybv spune:
Alina ma bucur mult ca ai reusit sa o adormi .Hai sa-ti spun ce am patit eu la Andrei .Eu am avut lapte foarte mult chiar curgea pe mine trebuia sa ma mulg zilnic desi bebe manca foarte bine .Am reusit sa-l alaptez pe bebe cam 1 luna si ceva de fapt la botez ce am patit cu el : plangea de nu stiam ce are , toti isi dadeau cu parerea ba ca are colici desi nu a avut deloc , ba ca este laptele prea slab si intradevar asa a fost aveam laptele prea slab calitativ cum se spune .Desi bebele manca mult dar nu se satura .Si asa ca am inceput si i-am dat supliment de lapte si de atunci n-am mai avut deloc probleme cu el .Iar la 1 an si 2 luni s-a intarcat bebe singur.
danybv37Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 3 SAPTAMANI !!!
Ellenuta spune:
zuzici,
ceva ceva de la gatta???
pe mine cred ca ma paste o raceala .. asa mi-e de rau .. simt ca-mi ard obrajii, mor de frig ... si unde mai pui ca am si niste intepaturi asa in vagin .. uffff .. sper sa mai stea bb macar pana termin tratamentul .. Doamne ajuta!
38+ EVA MARIA
AMR 2 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
AngeliquedeS spune:
Fetelor, pe mine incepe sa ma ia groaza din alt punct de vedere de-acum. Bine, de nascut il nasc eu pana la urma, cum necum, acolo nu poate ramane. Dar pe urma ce ma fac cu el? Pai daca Alina pateste chestii din astea la care nu stie cum sa le dea de cap, ea care e de doua ori mamica, pai eu ce o sa ma fac? Cred ca plang langa el si nu o sa stiu ce o sa ii fac. Sau o sa innebunesc doctorii de o sa trebuiasca sa ii tot schimb ca nu ne mai accepta ca pacienti...
Alina, vorbesti de somn... eu de pe acum ma chinui ca nu pot dormi... o sa fiu zombie....
Eliza, bine ca ai mai intrat sa ne mai dai vesti despre tine. Lasa, sa mai stea bebe in burtica, nici prea devreme nu e bine, uite la LaLa cat s-a chinuit cu fetita... Cat despre intorsul bebelui, uite ce surpriza a avut miri cand s-a constatat ca s-a intors ditamai bebelu la 37 de saptamani!
Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: 4 zile!
irinouka spune:
ellenuta, nu te mai stresa. daca bebe eva maria nu va sta in burtica pana se termina tratamentul, nu-i nicio problema, o sa ti se faca tratament la nastere. daca as fi in locul tau, jur ca nu m-as ingrijora. ti-am mai spus, tu macar stii ca ai balaurozaurul ala. io risc sa nasc fara sa stiu daca il am sau nu. asa ca se poate mai rau, crede-ma.
eliza, bravo ca toate merg bine, frumoasa poza cu voi doi langa brad. lasa bebele sa dospeasca bine acolo, nu il grabi.
ange, asta zicea si monica doc ieri, parca. toata ca toate, dar ce ne facem cand ii aducem acasa? de unde ii apucam? hmmmmm, atunci va fi maaaarea incercare. doamne-ajuta!
creata, ce faci, ai cedat nervos de tot sau ai invins? :-)
irina 37 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
mariaanna spune:
Buna seara, fetelor!!!!
Cred ca v-ati ingrijorat pentru mine!Ultima data cerusem un nr de mobil al vreunei zuze, sa va contactez in caz de...doar ca inainte sa primesc vreun raspuns, mi-a picat netul si asa a ramas pana azi!!!!
Vad ca ati avansat vreo trei capitole, dar, daca nu pot azi, maine sigur citesc totul si revin in actualitate!
Vreau sa va anunt ca sunt , inca, bine!
Bebelina a coborat mult, iar dopul gelatinos a cazut in doua reprize...
Acum nu fac altceva decat sa sper ca fetita va mai astepta putin, macar pana dupa Craciun!
Va pup pe toate si ne vedem dimineata, la cafea!
mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
micsunea spune:
INTEPATURI IN VAGIN?
Fetelor eu abia am facut 35 de saptamani si ieri la un control de 10 minute imi spuse doctora ca am colul inchis si posterior si ca nu se grabeste bebe. Urmatorul control: 14 ianuarie
Eu sunt in casa de la saptamana 27 cu risc de nastere prematura din cauza contractiilor. Colul meu avea vreo 2,5 cm lungime acum 5 saptamani!
De luni l-am simtit pe BB ca apasa mai putin sus si mai mult jos si gine mi-a zis ieri ca a inceput sa se angajeze BB si ca e normal la primul BB. Pentru ea DPN ramane 26 ianuarie (a zis ceva cum ca bebe s-a angajat cu o liniuta, nu stiu cate linii sunt, dar sigur mai multe)
SI ACU INTREBARE: joi si azi am simtit si eu dureri si intepaturi in partea de jos, pe-acolo prinauntru foarte jos. Ce inseamna asta? Acum o simt clar miscand pe-acolo pe jos si uneori imi da intepaturile astea...
Mercic,
Pupici,
Micsunea cu Amandine 35+
miki_baby spune:
Angi, si eu simt la fel. Mi-e o frica de mor ca nu stiu ce sa fac cu copilul! Acum Dumnezeu cu mila! Si la o adica s-au descurcat altele mai talambe si n-o sa ne descurcam noi?
Te
Miki 38+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
AMR MAXIM 14 ZILE!!!