La multi ani braduti scumpi! ian-feb05 (57 )
Raspunsuri - Pagina 16
Shobo spune:
La multi ani tuturor pe anul 2008!!! am reusit si eu sa mai intru.
multumesc celor ce au intrebat de mine, sunt bine, inca nu am nascut si azi am intrat in sapt 35. de luni reiau sper si serviciul pt cat o sa mai pot merge..
uram si noi LMA tuturor celor ce au implinit deja 3 anishori!!
eu ma misc extrem de greu deja si nu pot sta f mult pe scaun.. sa vad la birou cum mai fac.
Codrin e f bine acum, se vede ca se reface ok zic eu, am iesit la zapada si tati ne-a tras cu sania si a fost f frumos insa f frig mi s-a parut azi la -10grC.
va pup
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 35
crinuta spune:
quote:
Originally posted by kita
cat am bantuit pe forum, Andrei s-a "fardat ca mami" cu carioca (verde) pe fata, noroc ca s-a curatat relativ repede si nu a facut mutre la spalat;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
Hahahahaa, si Rayan mi-a furat fardul de obraz si s-a dat pe fatza. Ce ingeniosi sunt.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
ixxi spune:
La multi ani
Vlad Ionut (Bubu05)
Sebastian (Adana)
Ioan Cristian (Monalac)
Sergiu Denis (Coraly)
Mara Theodora (Megg)
Alexandra Beatrice (Ilucae)
Nectarie Ioan (Adita)
Stefan (aurelrusu)
Rares Daniel (o prietena)
Andreea Oana (Leta)
sa cresteti mari si sanatosi
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
crinuta spune:
La multi ani Stefan si Rares!
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
bubu05 spune:
Shobo, am intrat la mamici de ian-feb 2008 si am vazut ca ai DPN 18.02 si m-am linistit. Nu iti iei prenatal? Eu deja nu mai pot sa ma duc, e f. departe, scarile de la metrou ma termina si statul pe scaun la fel...eu cred ca o s-o tin in medicale.
O sa fie piticii nascuti in aceeasi luna, acum am vazut ca e Codrin pe 21! Super!
Si aporopo de asta, Crinuta, mi-ai facut pofta cu findgersul, si fac si eu daca tot stau acasa. Poate maine, de ziua lui Vlad..aaa, dar n-am timp ca ma duc la control si apoi trebuie sa stea la rece sa se inmoaie...oricum fac saptamana asta!
Stefan si Rares, La multi ani!
Coraly, asteptam poze de la party!
Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Alina Maria spune:
La multi ani Stefan si Rares , sa fiti iubiti !
inaintam cu lista de nu se poate acusi ma apuc si eu de pregatiri pt. Mandy i-am luat deja un set special pt. copii cu coifuri dsi baloane , niste trompetute si alte prostii . Mai trebuie sa ma decidcu tortul .
In rest i-am cumparat invitatiile pe care trebuie sa le trimit si am scris inauntru si intre ce ore pot veni . Am zis ca de la 13.00 pan la 18.00 e de ajuns , nu vreau toata ziua musafriri , eu sunt f. obosita si Mandy se agita seara de nu mai vrea sa doarma .
In rest am fost la cumparaturii si am dat spargerea in magazine pt. bebelusi si la haine de gravide .
Nu-mi vine sa cred ca o iau de la capat !
Alina 15+3 si Mandy Stephanie 3 ani
BESTUTZA spune:
Revin si eu...dupa o pauza lunga,lunga...
Crinuta, Lali, Bubu,Monalac,Coraly,Megg,Adita sa aveti parte in fiecare zi de bucuria luminii din ochii lor!
Nu am mai intrat ca parca nu mai am nici energie, nici putere...cred ca ma obosit un pic,desi acum sper sa urmeze o perioada de recaptare a energiei...
Am vazut pozele de la Mos!Tare frumoase ..chair mi-as fi dorit sa vin,dar atunci nu v-am mai spus:copiii nasilor avusesera o forma ff usoara de scaraltina si ma gandeam sa nu fim si noi in perioada de incubatie!!
Pe scurt noi efectuam de zor analize,iar azi am zis stop! Gata, nu mai intep copiii!Cand s-o rezolva harababura si cand oi gasi un laborator serios ,da!
Din 24 noiembrie tot fac la anlize cind la Medlife, cand la MEdicover! Eozinofile marite in ambele parti..am facut copro la 1 saptamana ,antigen giardia, negative-tratamente cu de toate -de-alea naturiste, of course,usturoi numai in lapte nu le-am pus,doar ,doar o iesi ceva..nimic...Nu au nic un fel de alte simptome pt paraziti ...
Analizele de sange plus alte investigatii am reusit sa le facem dupa ce m-am dus de trei ori la medicul de familie cu o hemoleucograma facuta pe banii mei -in conditiile in care nu am facut nimc gratuit pana acum - rugand-o sa-mi dea si alte investigatii pentru amandoi copiii avand in vedere ca hemoglobina era mica la Ilinca,copiii nasilor facusera scarlatina si vroiam informatii despre o bilirubina , o transaminaza, un exsudat,un sumar de urina, o urocultura...
Se aseaza dr frumos si imi zce :"draga copilul are lipsa de fier si da-i fier!"PAi stai sa vedeti ca poate nu e asta ca nu toate anemiile sunt pe baza de lipsa de fier,ea a vut un icter prelungit la nastere si paote nu se sintetizeaza bine ,poate este si altceva ,cred ca are dreptul la un set gratuit!" Bine, ce anlize vrei?"
Cu copilul prin cabinet concentreaza si dicteaza-i ..na, si uit sideremia ..intoarce-te plina de nervi, dar cu tonul jos completeaza ..ajung la laborator vad ca nu mi-a trecut bilirubina,ionograma nu a specificat ce anume -calciu,sodiu ,magneziu,-electroforeza nu... -si da-i si plateste..
Am fost la MEdicover Titulescu au intepat-o pe ILinca la ambel maini nu au gasit vene ..plecam cu ea la centrul din Grozovici..gasim o doaman care reuseste sa-i ia sange la 11,45, copilul fiind nemnacat de seara de la 9...
INtre timp mai facem copro, luam analizele.. la fier amndoi sub limita:
Tudor hemoglobina buna,sideremie 47, limita minima 57, la fete 37 valaore minima, la Ilinca 18 plus hemoglobina mica...
Asta era mijlocul lui decembrie ...LA sf lui noiembrie facusem la MEdlife si pe langa hemoglobina mica ILincca mai avea si o leucocitoza (globule albe mai multe ) care acum disparuse!!!! Buun!Deci in 2 saptamni disparuse!
Vorbisem la Targu Jiu cu un teraput mi-a trims tratament cu miere,propolis, in fine naturiste, laborios de mama focului ...
Acum trei zile ma duc cu ei iar la MEdlife sa fac hemograma si sideremie!La amandoi !
Dau acolo epste o kilarita!!!O intreb cu duhul blandetii dc poate ILincai sa ii ia din deget pt ca i se gasesc greu venele!
Intra Tudor -al el nu sunt probleme-ii ia din vena ca e mai simplu-- si intru cu Ilinca!
NIci nu sta sa se acomodeze copilul, sa vad ce si cum, sa vorbeasca o ia si zdrang ii pune garoul,palpeaza de 2 ori si da-i cu acul!Normal ca ea a inceput sa planga!! O tineam cat puteam si in loc sa ma uit ce ii face, stateam sa o tin..
Cand am intors capul si am vazut cum umbla cu acul ,am inlemnit..nu mai puteam sa vorbesc...si ele imi spuneau sa vorbesc cu copilul!!!
Ca nu i curge sange, sa o tin ca au nimerit,dar sa nu se mai miste ca uite, vine sangele pe afara!!!...
"uitati are probleme de coagulare si imi arata furtunasul cu o treime sange! Pai sa ma lamureasca: ori vine sangele pe afara, ori se coaguleaza in furtun!
Eu care eram al propriu inlemnita,abia mai puteam sa ma misc, ingaimam de zor sa o lase!si imi spune mie: "sa nu incepeti si dvs!" Si i-a luat din deget!Numai ca a capsat-o cu aparatelul ala -de trei ori am auzit eu -pana am priceput ce face asa ...cand am desfacut-o acasa avea gaurica ...
Sotul meu era afra si a vrut sa intre peste ele..
Apoi a iesit kilarita afara sa ne zica sa ii facem teste ca are probleme de coagulare!!
sotul meu super iritat si cu un ton de numa, i-a zis ca da, poate are probleme , dar de ce la Medicover i s-au luat trei eprubete, la ei in noiembrie la fel si nu a mai fost nici o problema?
In fien va spun ca sunt in continaure traumatizata de asta si plus de rezultate
Aici Tudor nu numai ca nu este sub valoare,este in mijlocul intervalului la fier, Ilinca are iar leucocitoza desi acum 2 saptamni nu avea, iar fierul nu este cu 20 de unitati sub, ci foarte aproape de limita de jos:25 e minim si ea are 22!!
Intr-adevar suntem sub tratament, dar nu pot sa cred ca a fost asa spectaculos in 2 saptamani!Plus ca la Medicover i-au iesit trombocite crescute,aici nu!Deci e o vraiste totala!
Drept urmare copilul nu o sa ia fier,ca dupa ce am citit despre suplimntele de fier luate aiurea duc la niste depozite pe organe care nu se elimina in timp si vreau sa cred ca nu medicul caruia i-am dictat analizele imi va face si recomandarea dozajului!!
O sa facem tratamentul naturist in continaure!Ilinca se vede ca este mult mai bine !Si-a recapatat culoarea,nu manica cum ar trebui, dar macar fructele,laptele, iaurtul si un picut de piure sau supica e in meniul zilnic!
Asa ca de o luna si mai bine tot in niste spaime o duc ,plus spaima de sfarsit de an ,cand intorcandu-me de la nasi a intrat unul de pe contrasens in noi...
Atunci chiar 3 zile am plans de imaginea care imi ramsese in minte...Ilinca sub scaunul lui taica-su plangea si Tudor intre scaunele din fata!!! Groaznic! Nu aveam viteza ,iar domnul care a intrat in noi nu l-a vazut la timp pe ala de pusese frana in fata lui si a virat pe contrasens,sperand ca sotul meu il va vedea si va vira si el drepata! Nu am avut nici unul nimic...Ilinca o zgarietura sub ochi si eu o durere groaznica de gat..nici nu am realizt ca m-am izbit cu capul de tetiera scaunului din fata...De acum in scaune legati fara drept de apel!
MAsian e cam varza stanga fata...Soferii aveau alcool 0..asa ca toate au decurs ulterior relativ repede!
Hai ca eu asa scriu ..ca pentru o luna..mi-e si frica sa nu se piarda..
A vazut cineva pe undeva saniute de vanzaree????
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
ana maria spune:
Bestuta imi pare tare rau de experienta cu analizele. Si eu prefer sa fac mai rar analizele ca te baga in sperieti aiurea. Pentru hemoglobina mica incearca si tu sa le dai fier mai ult din alimentatie.
Ubi spune:
Ca sa intelegeti cum e cu puzzle-ul am sa va zic asa: am inceput cu o carticica de la ed. Crisan - cu 6 planse cu 6 piese mari fiecare. Dupa care am luat de la Noriel - puzzle cu 100 de piese (diverse povesti). Primele 2 dati le facem impreuna si ii explic: uite aici e o bucata din fata sau mana sau piciorul lui X...Si apoi le face singura - si ia repere, face personajele mai intai si pe urma le leaga. E foarte pasionata si sta minute in sir singura pana le rezolva. La final, o aplaud si o felicit ca a facut singura. Oricum, cred ca tine si de firea ei pentru ca e rabdatoare si ii place sa se joace cu jucarii micute - eu doar am exploatat aceste aptitudini. Recunosc, ca mi-am dorit din totdeauna sa fiu invatatoare (si acum am aceeasi dorinta...) si ca am folosit pasiunea mea in educatia Alexandrei.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos