La multi ani braduti scumpi! ian-feb05 (57 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sa va povestesc si ceva dragut, ca face baiatul si chestii simpatice.
Cateodata cand ma enervez ori pe net, ori pe altceva, spun " pisici" sau chiar alte expresii nu prea dragute, la care Rayan intreaba " ce zici tu acolo"? Ma dezarmeaza, e haios foc, iar cand negociem in a face ceva sau nu, eu ii spun " am zis nu", iar el spune " am zis eu da", si tot asa o tinem, pana nu mai rezist eu si incep sa rad in hohote, ca e dulce foc.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana poti sa-i dai calciu, din alte alimente: branza de vaci, iaurt, eventual sa-i faci lapte cu cereale si sa-i dai cu lingurita. Nu mai stiu cand spuneai ca vrei tu sa incepi sa lucrezi dar daca nu vrei sa-l intarci nu-i da inca lapte praf.

Tomasa, asa e, e mai ieftin sa construiesti singur si oricum ai avantaje si dezavantaje in ambele situatii. Iar la noi era imposibil sa ne ocupam de constructie, probabil ca tot am fi luat o firma care sa se ocupe de tot. Partea buna e ca e semifinisata casa si vom alege noi pardoselile si obiectele sanitare si ca avem voie sa mergem oricand pe santier si sa ne dam cu parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani, Nectarie, sa fii sanatos, cuminte si ascultator! Adita, sa-ti traiasca puiul de 3 ani!

Crinuta, ce te inteleg...si eu stau numai cu gura pe el, sa nu urce sau sa nu faca ceva sa se loveasca si nu asculta pana nu cade de acolo...ieri s-a urcat pe scaun la bucatarie si scaunul era prea departe de masa si s-a intins sa se tina de masa, scaunul a alunecat pe gresie si a cazut langa coltul caloriferului milimetric....noroc ca eram langa el si din instinct am intins un picior si i-a "aterizat" capul pe papucul meu pufos...s-a speriat rau, dar nu asculta, frate!

Tomasa, saru'mana! Aseara nu puteam sa adorm, era 2 si ceva noaptea si ma gandeam ca vreau sa nasc sa scap de burtica, deja se face din ce in ce mai mare, si am intrat in panica, ma gandeam la tot felul de prostii, daca nu merge ceva bine...in fine, m-am linistit pana la urma...

Mai, Shobo cate saptamani are?? parca 34 cam asa, nu? aseara ma gandeam la ea, sa nu fi nascut!!

Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Chiar ce face Shobo?? m-am tot gandit si eu la ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

La multi ani Sebastian, Ioan Cristian, Mara Theodora, Alexandra Beatrice!
La multi ani Nectarie!

Multumim de urari! Maine il sarbatorim mai festiv, cu oaspeti si copilasi, ca asa au putut ei sa vina. O sa revin cu poze de la chef :)

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by coraly

La multi ani Sebastian, Ioan Cristian, Mara Theodora, Alexandra Beatrice!
La multi ani Nectarie!

Multumim de urari! Maine il sarbatorim mai festiv, cu oaspeti si copilasi, ca asa au putut ei sa vina. O sa revin cu poze de la chef :)

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Asteptam pozele.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

La multi ani, Nectarie!

Noi suntem bine, mai putin tati, care cred c-a luat-o de la fie-sa. Si pe mine ma ustura putin nasul, dar vad ca trece cu propolis. N-am citit din urma ca abia la ora asta am deschis calculatorul...

Pupici si revin.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Am scos a treia tava de fingers din cuptor.
Una dintre tavi va merge la o " petrecece" maine, iar cealalta este comandata de Rayan, care, ar manca acum.

Apropos de petrecece si de cadouri. S-a obisnuit prost, vrea non stop sa mearga la " petrecece" si sa primeasca cadouri, si, evident, sa vina Mos Craciun in fiecare zi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Caci ai adus vorba de petrecere crinuta, sa stii ca si Andrei ma tot indreaba el cand o sa aiba tort cu tren, si cand o sa ii cante "multi ani traiasca";
Una peste alta eu am un copil smiorcait; cand vrea ceva incepe sa se smiorcaie, uneori nici nu vrea sa spuna ce vrea si tot se maraie, asa ca azi dimineata, gabi care e suficient de calm i-a dat o palma la fund macar sa aiba motiv, a dat in plans si vad ca de atunci nu a mai bazait; pe mine ma doare sufletul daca e vorba sa aplic acelasi tratament iar in cartea cu Supernany nu zice ce metode sa aplicam; Voi?

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

cat am bantuit pe forum, Andrei s-a "fardat ca mami" cu carioca (verde) pe fata, noroc ca s-a curatat relativ repede si nu a facut mutre la spalat;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput