La multi ani braduti scumpi! ian-feb05 (57 )
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
crinuta spune:
Tocmai a cazut cu fruntea pe marginea canapelei, care e ffff dura, din lemn.
Asta este rezultatul NEASCULTARII lui, si de acum incolo si-o ia rau de tot daca nu mai asculta!
Nu ma intrebati ce nervi am!
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Alina Maria spune:
Buna dimineata cine da o cafea bunaaaa ?
Eu am fara cofeina si parca nu e la fel .
Crinuta imi pare rau ca ti-a cazut puiul , ce sa-i faci asa mi-a cazut si Mandy de pe canapea in cap pe podea .
Nu putem prevenii totul .
La multi ani
Dragos
Vlad Ionut
Sebastian
Ioan Cristian
Sergiu Denis
Mara Theodora
Alexandra Beatrice
Nectarie
Sa fiti sanatosi si frumosi !
Mona imi pare tare rau de pataniile de ziua lui Cris , offf la voi e greu stiu cu zapada insa mi-as dori si eu macar o zi de zapada .
Alina 15+3 si
Mandy Stephanie 3 ani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
monalac spune:
LA MULTI ANI,NECTARIE!SA CRESTI MARE SI SANATOS!ADITA,CE MAI FACI?
ANA MARIA,merg la dr pacu de la spit pantelimon,de care sunt relativ multumita.
CRINUTA,imi pare rau pr cazatura lui rayan.si pe mine m a disperat cris...ma chinui ingrozitor sa dorm cu el,pt ca stau mereu cu frica sa nu ma loveasca in burta.cu taica su nu vrea sub nicio forma sa doarma,plange pana vin la el,iar daca ma mut dupa ce adoarme,simte imediat...aseara s a culcat la 1 noaptea,pt ca e clar ca daca doarme dupa amiaza se culca f tz seara.dar uneori n am ce sa i fac,pt ca stand numai in casa,ma ia pe mine somnul,dar pe el...si eu am adormit pe la 2 si nu m am mai putut trezi la 4,cand il pun cu puta in borcan sa faca pipi..m am trezit la 5,cand deja facuse pe el si m am chinuit sa schimb cearsaful,apoi sa i schimb pantalonii si cand sa i schimb si bluza de pijama,desi era semitreaz,nu voia sa se ridice sa i o schimb..m am rugat de el,nimic,se miorlaia si dadea din picioare sa l las in pace...si cand a vazut ca insist,mi a dat un picior in burta de am vazut stele verzi...si nu m am mai putut abtine si i am tras vreo 3 la fund,ca i am zis de atatea ori ca n are voie sa ma loveasca in burta...a inceput sa planga,a inceput sa i curga nasul si nu voia sa l sufle,decat//cu tati//..aveam niste nervi..l am trezit pe taica su,dar pe urma a vrut cu mine...si tot asa ne a fatait o ora...am un copil frumos,destept,sanatos,dar asta cu rautatea...,nu stiu,uneori ma scoate din minti..16+
Mami de Cris
Poze Cris
crinuta spune:
Are cucuiul vanat pe frunte si cu zgarieturi. Uffff, si la 5 minute dupa aia el se catara pe pupitrul lui de plastic, putand sa cada oricand.
Printre lacrimi mi-a spus " ascult" dupa ce m-am desfasurat eu, pentru ca innebunesc cand se loveste la cap.
Va trebui sa asculte, nu accept altfel, pentru binele lui.
Monalac, te inteleg perfect. Va trebui sa gasesti o metoda pentru a-l pedepsi.
Eu azi noapte mi-am promis ca daca nu asculta, ii voi da jucariile copiilor saraci, one by one, si cu siguranta nu ii voi mai cumpara altele pana nu se cuminteste. Nu am nici o problema in a pune in aplicare acest plan, mai ales ca nu suport sa fie rasfatat sau neascultator, indiferent cat de dulce ( si este foarte dulce) poate fi in alte momente.
Sunt reguli pe care trebuie sa le respecte, nu suntem egali, iar ce spunem noi este litera de lege pentru el.
Nu va spun, ca ieri mi-a spus ca el e adult si stie, iar eu nu stiu ... hehe
Alina, ce ai mai facut cu olita?
Crinuta si Rayan
lbelciug spune:
La multi ani, Nectarie! Sa ai noroc in viata si sa le aduci parintilor numai bucurii! Sa-ti traiasca feciorul, Adita!
Mona, imi pare tare rau ca ai avut probleme cu burtica si ca petrecerea lui Cris nu a fost chiar cum ti-ai dorit. Important este ca ai sarbatorit-o si ca totul s- aincheiat cu bine. Sincera sa fiu si eu faceam ca tine la faza cu tortul.
AnaMaria, multumesc mult pt raspunsul cu alaptarea. B e satisfacut la san, dar nu stiu daca e suficient doar sanul pt necesarul lui de Ca. O sa intreb si pediatra ca sa stius igur cum sa procedez.
Crinuta, si mie imi pare rau pt cazatura lui Rayan. Deh, asa-s baietii. Si M isi mai face semne singur.
Shobo, ce mai face Codrin? Cum ati petrecut de Rev?
Ixxi, tu ce mai zici? Vorbareata ce mai face?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
tomasa spune:
Crinuta, imi pare rau ca a cazut. Sper sa-i treaca cat mai repede cucuiul. In alta ordine de idei, fara suparare dar faptul ca tu nu accepti ceva, poate sa nu insemne mare lucru pt. el. Parerea mea este ca oricat am incerca noi sa ii ferim si sa le impunem una si alta, ei invata in primul rand prin propriile greseli. Si noi am facut la fel si este firesc sa fie asa. Tu nu iti vei putea impune mereu punctul de vedere, el este o persoana diferita de tine si se va manifesta ca atare. Sa nu fii prea surprinsa daca nu rezolvi situatia nici dand toate jucariile pe care le are. Daca asa ii este firea, va experimenta in continuare si va cadea si va si gresi, pana va invata pe propria piele ce inseamna asta.
Si pe mine ma doare sufletul cand cade si ma supar cand nu asculta, dar realizez apoi ca noi suntem langa ei in primul rand ca sa-i sfatuim si ca sa-i ridicam atunci cand cad, nu putem insa evita toate relele din jurul nostru, oricat am vrea sa o facem. Iar la varsta asta, de 3 ani nici nu te poti astepta sa fie ascultatori in adevaratul sens al cuvantului, dorinta de a experimenta si a vedea ce inseamna lumea prin propriile actiuni este mai mare decat ratiunea sau dorinta de a face lucrurile pe placul parintilor. Asta e parerea mea, sunt sigura ca toti sunt la fel la 3 ani, doar ca unii sunt mai aventurosi si mai nazbatiosi decat altii, in functie de temperament.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Liviana, eu cred ca ii este suficient sanul. Dar vezi si tu, daca ti se pare ca nu ii ajunge incearca sa suplimentezi si daca nu accepta bibe inseamna ca nu e cazul pt. el. I-a mai trecut raceala?
Bubu, v-am vazut pozele, tu arati super ca graviduta, iar Vlad e la fel de frumos cum il stiu.
Ana Maria, e mai safe sa construiesti intr-un cartier din asta, dar este mult mai ieftin sa o faci in regie proprie. Din pacate in varinata 2 este musai sa ai pe cineva care sa se poata ocupa si sa supravegheze toata lucrarea, ceea ce e destul de greu de realizat.
tomasa spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.
crinuta spune:
Tomasa, stiu ce zici, si ai dreptate, dar eu vreau sa il crut. Prefer sa il pedepsesc eu decat sa se loveasca sau sa pateasca cine stie ce.
Stiu ca anumite chestii il lasa rece, ca este foarte incapatanat ( deh, zodia), dar tot din experienta cu el stiu ca anumite chestii nu il lasa rece, si incerc sa procedez in consecinta.
Sa vedem daca se schimba ceva de saptamana viitoare, cand va avea alte preocupari. Sper sa se simta bine la noua gradinita.
Cucuiul lui e tot acolo, i-l pup de N ori, ii explic a mia oara ce inseamna pericolul, de ce insist sa asculte, ii pun intrebari la care raspunde corect, deci intelege ce vorbesc eu acolo si pe moment chiar pare speriat de consecinte, dar mai incolo... ori uita, ori...nu stiu....
Mai pune si tu poze cu Maria.
Crinuta si Rayan
tomasa spune:
Stiu ce spui, Crinuta... Toate stim...
E atat de greu sa fii mama! Noroc ca este atat de frumos totodata, ca altfel nu stiu ce ne-am face.