La multi ani braduti scumpi! ian-feb05 (57 )
Raspunsuri - Pagina 13
tomasa spune:
Liviana, dar tu parca il alaptai. Nici san nu primeste?
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
kris spune:
Vlad Ionut
Sebastian
Ioan Cristian
Sergiu Denis
Mara Theodora
Alexandra Beatrice
SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI VOINICI!
SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Oana, frumosi ca de obicei,
Crinuta, Rayan este un cuceritor in toata regula!
Liviana, sanatate lui Bogbanel!
Asteptam poze si de la celelalte anivesari,
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
bubu05 spune:
Kris, multumesc!
Am pus cateva poze cu Vladut la zapada, daca vreti sa-l vedeti imbujorat!
Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
crinuta spune:
Multumim de complimente. Intr-adevar e cuceritor, dar nu i-o ii mai spun, ca si-o ia in cap, si deja lupt cu rasfatul.
Liviana, sper ca Bogdanel e mai bine!
In ceea ce priveste atitudinea vis-a-vis de obraznicie/rasfat, eu te sustin. Sub nici o forma sa nu cedezi.
Eu am vazut des mame, a caror copii fie aveau manifestari de zgarcenie ( in public), fie erau obraznici sau tipau, si ele nu aveau nici o reactie, fapt care pe mine una ma dispera.
Eu nu ii permit lui Rayan nici macar sa spuna " asta e a mea", si nici sa nu ne dea din dulciurile lui.
De pe acum insist sa fie generos, totul e " al nostru", insist pe ideea ca trebuie sa imparta cu ceilalti ce are el, iar in ceea ce priveste tipatul, neascultatul ( asta e marea problema actuala, nu asculta decat dupa ce iau masuri), nici nu stau la discutie.
Eu sunt convinsa ca procedezi corect, si nu esti deloc rea. Din contra, daca l-ai lasa sa faca numai ce vrea, si nu l-ai corecta, in acel moment i-ai face un mare deserviciu.
Patricia, pai ce sa fac daca pentru mine, Fingers e cea mai buna prajituria din cate am mancat in viata mea?
Nu pot decat sa ii multumesc autoarei acestei prajituri, si evident Nataliei, ca a gasit reteta si a adus-o pe forum.
Ce ma surprinde pe mine este ca Rayan, care pana acum nu manca prajituri ( nu mai stiti la petrecere ca nici nu a gustat din vreo prajitura/tort"?) acum cere singur Fingers, descide frigiderul si cere, si mananca portii mari.
Deci stie baiatul meu ce e bun ;)
Eu, daca prajitura asta ar slabi in loc sa ingrase, as face cel putin o data pe saptamana, dar asa..., ufffffff
Ubi, si eu zic ca daca le face atat de repede, e super, super isteata. Oricum, ar trebui sa ii stimulezi talentele, ca nu se stie niciodata.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
lbelciug spune:
Fetele, multumesc pt uarrile de sanatate.
Am reusit azi sa ajung cu B la CMU si mi s-a spus ca nu e deshidratat, dar e f rosu in gat. Continuam cu ospamox pana la incheierea a 7 zile. Ma bucura faptul ca de azi a inceput sa accepte cateva lingurite de mancarica.
Tomasa, il mai alaptez doar dimineata, seara si noaptea, insa nu stiu cat lapte mai am. De fapt asta e inca o grija de-a mea, caci nu stiu daca ce-i dau eu la san reprezinta o cantitate suficienta pt nevoiele lui sau ar trebui sa-i suplinesc si peste zi cu lapte praf. N-am cantar electronic si deci nici proba suptului nu pot s-o fac.
Bubu, frumos imbujoratul tau. Si noi l-am scos pe M la zapada. Prima oara nu prea i-a placut caci venea ninsoarea si un pic din fata, dar ieri seara a fost in extaz, mai ales ca i-am facut un om de zapada si un cap de Mos Craciun. Se udase la un picior dar tot nu vroia sa mearga in casa. Azi tati i-a cumparat cateva jucarii cu banii de la Sorcova, moment de mare fericire pe el. I-a luat un submarin, o masina de gunoi (e mare fan!) si un tractor. A tinut minte ca un baietel primise la Mosul de la ziua lui Rayan un tractor, ca se certase pe el cu baietelul (nu mai stiu cine era) si a cam bazait ca a lui nu are si remorca.
Patricia, abia astept sa te vad cu peruca! Ce frumos v-ati distrat de Rev!
Crinuta, multumesc pt sustinere, insa uneori din afara, lucrurile astea se vad altfel. De aceea prefer ca actiunile corectoare sa le fac mai mult in intimitate si sa-i subliniez mereu ca primeste anumite lucruri pt ca a meritat si a fost cuminte. Ma bucur ca pe mine ma recunoaste ca lider, si pe alte persoane mai putin.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
monalac spune:
LIVIANA,multumesc mult!daca va fi baietel,ii voi pune numele codrin...de aici,de la voi,m am inspirat,imi place mult.si ii voi pune si un nume de sfant,probabil gabriel..sanatate lui bogdanel!
multumesc mult pt urari,fetelor.din pacate,petrecerea lui cris n a fost asa cum as fi vrut...am povestit la odisee,sa vad daca pot da un copy paste,ca sa nu mai scriu inca o data..
din pacate,petrecerea a fost un semiesec.e mai mult de povestit,insa ce ma bucur e ca pana la urma cris a simtit ca a fost ziua lui,desi n au venit decat 2 fetite cu mamicile lor si cumnatii.eu ieri am riscat mult,am mers pe zapada cu sacose,am fost sa iau tortul si la intrarea in cofetarie am cazut,pt ca dobitocii aveau la intrare o gresie pe care nu pusesera nimic si alunecai ca la patinoar,drept urmare am genunchiul vanat si dureros...sotul meu lucreaza la bucuresti,e pompier si ieri tb sa iasa din tura,insa,din pacate,nu li s a dat drumul pt ca era situatie de urgenta din cauza zapezii,asa ca a tb sa ma descurc singura...si ce ma doare e ca dupa ce m am chinuit cu copilul dupa mine,cu sacose,cu tort,am luat un taxi care mi a luat 30ron pe o distanta destul de scurta,dar pt ca nu se putea intra pe straduta de la blocul meu m am chinuit pe o potecuta cu toate cele,am fost sunata pe seara de //prieteni//,ca nu mai vin,ca se circula greu...nici poze n am ,pt ca eu n am aparat digital.am filmat si am facut poze cu aparat normal...aseara m a durut burta si am stat cu mare frica,dar dumnezeu m a ajutat si n am patit nimic...toata lumea m a certat ca sunt inconstienta,vreau sa zic ca am mers cu un taxi care avea lanturi pe roti si aveam senzatia ca sunt in caruta,m a hardacanit ala de simteam ca avortez...,insa am facut o pt cris,pt ca abia astepta tortul...la un momentdat,cand a vazut ca nu i vin invitatii,m a intrebat//mami,m am imbracat frumos,de ce nu vin musafirii?//mi s a rupt sufletul...am avut si o punga de confetti si cris a fost in culmea fericirii.nu va spun ca azi a dat sotul cu aspiratorul 2 ore,erau confetti peste tot,baie bucatarie,camere,paturi.hai ca m am lungit si tb sa fac injectia.
Mami de Cris si 16+
Mami de Cris
Poze Cris
bubu05 spune:
Mona, ce de peripetii...ce sa faci, cu vremea nu te pui...cu caratul nici eu nu ma potolesc, am venit azi cu doua sacose din alea mari de Selgros grele, nu mai aveam de niciunele si printre blocuri e zapada pana la genunchi...am ajuns transpirata si obosita rau de tot...noroc ca n-am contractii sau alte probleme...
Sa stii ca si Codrin e nume de sfant, se serbeaza de Florii! si eu ma gandeam la acest nume, dar deja are nume de sfant si trebuie sa aleg unul care sa mearga cu Stefan...grea alegere de data asta...
Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ana maria spune:
La multi ani Nectarie!!!! Sa fii sanatatos si plin de viata mereu!!!
Liviana eu imi amintesc ca adesea aveam probleme si intrebari legate de cantitatea de lapte din sani. Dar indicatorul cel mai bun era satisfactia copilului. Daca nu se satura facea scandal. Oricum sanii nu se mai intareau prea tare dupa ce i-am introdus mancarica. Iar eu de pe la 10 luni am inceput sa-i dau si lapte praf, desi nu-l accepta la inceput.. dar pana la urma ajunsesem sa-i dau lapte praf si apoi san, pentru ca la san era placerea nu mancarea. Multa sanatate lui Bogdanel!!!
Mona ai mai multa grija de tine!!! Acum la ce medic mergi?
crinuta spune:
Monalac, imi pare rau de problema cu petrecerea, dar ma gandesc ca va puteti lua revansa in alta zi. Sincer, eu asa as face.
La multi ani Nectarie!
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm