La multi ani braduti scumpi! ian-feb05 (57 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

La multi ani copilasilor care azi implinesc trei ani! Mamici, sa va bucurati de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

La multi fetelor!! Si pentru sarbatoritii:

Sebastian (Adana)
Ioan Cristian (Monalac)
Sergiu Denis (Coraly)
Mara Theodora (Megg)
Alexandra Beatrice (Ilucae)

Tomasa noi nu construim singuri ci intr-un cartier, se afla dupa Buftea, la 25 km de B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

La multi ani sarbatoritilor de pana acum si de azi, cu urarea: sa le daruiti multe zile linistite parintilor vostri, si sa fiti sanatosi tot anul;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Spunem si noi La Multi Ani celor care implinesc azi 3 ani!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La multi ani celor ce sarbatoresc azi 3 ani!

Alina, mai am link-ul, trebuie sa il caut. E ceva cu makeover solutions. Poate pana il gasesc eu il cauti si tu pe google. Imposibil sa nu dai de el.

Multumim pentru complimente.
Una peste alta, Rayan imi cere iar Fingers, si nu mai am, ca la noi mai mult de 12- max 24 de ore nu rezista.
Deci trebuie sa ii fac iar Fingers baiatului meu scump.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei de azi!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Tomasa, multumesc! Asa e, suntem in sezonul rece, dar ce te faci cu un copil febril care nu mananca, nu bea si la care nici doctorul nu poate ajunge din cauza zapezii? Avem maine programare la CMU dimineata la ora 9 si traiesc cu frica ca nu vom ajunge la timp si ca cel mic se va deshidrata. Traiesc un cosmar! Bogdanelul meu nu accepta biberonul si pana acum ziua lua cateva guri din apa doar cu canuta. In rest cerea noaptea tzitzi. Acum insa aceasta laringita s-a suprapus peste eruptia dentara si nu vrea sa primeasca lingurita sau biberon. Abia reusesc sa-i dau cateva guri de apa cu canuta, dar in conditii de febra 150 ml de lichide pe zi (cum a baut ieri) nu sunt suficiente. Sunt tare necajita.
Bubu, ti-am admirat inca o data flacaul in poze, sa-ti traiasca! Ce idee minunata cea cu ornarea tortului cu bombonele colorate. Cred ca se face simplu si e in acelasi timp de efect.
Matei al meu a mers cu sorcova pe 1 ian si nu stiu cum, dar a reusit sa stranga singurel 100 ron! I-am promis o masina frumoasa (desi mai are vreo 3 cutii acasa). Vroiam sa-l duc azi la cresa, dar n-am reusit. Sotul a muncit 3 ore numai sa dea zapada din jurul masinii. Sper ca pana duminica sa se linisteasca vremea, sa se poata circula, iar Bogdanel sa-si revina complet. Nu de alta, dar eu si sotul vom merge de luni la servici.
Ubi, sunt f impresionata! Puzzle de 100 piese facut cu viteza? Wow, ai un mic geniu acasa, bravo!
Crinuta, am vazut si pozele cu Cuceritorul! Tare dragalas mai e R! Cu cine ati petrecut de Rev? Sa stii ca ma regasesc in situatia ta aporpo de obraznicii si de asemeni in concluziile Patriciei apropo de bataie versus ignorare/distragerea atentiei. Si eu sunt mai categorica si pro disciplinare comparativ cu sotul. Tatal meu a concluzionat ca cica sunt "rea" cu copilul si desi a spus-o in gluma, m-a durut in suflet...
Anda, am citit blogul cu ultimele povestioare. Ma bucur ca a fost frumoasa serabrea fetei si ca Irina a facut fatza chiar daca era bolnavioara. Mi-a placut mult si partea cu desfacerea cadourilor de Craciun si sclipirea din ochisorii fetei.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, imi pare rau ca e bolnavior B!! sanatate multa!

La multi ani sarbatoritilor zilei!!!

Crinuta, m-ai innebunit cu fingersul ala
si mie mi-a iesit de data asta cel mai bine. Am avut smantina din belsug, mi-a iesit super, s-a intarit atit cit trebuie, am facut un singur castron mare (din ala din set de farfurii maro de jena), am pus mango si ananas si a fost pe post de tort de revelion.

Am iesit azi cu Rebe afara si a fost in extaz; dupa ce in casa imi spunea ca nu vrea sa mearga pe jos, sa o tin in brate ca se uda, afara nu o mai puteam scoate din nametii cei mai mari.

Ubi, felicitari pt puzzel-iltza
adevarul ca eu inca nu am testat- o sa vedem cit e de dibace.
in schimb e f cinareata si inventeaza cintecele pe melodiile deja stiute de ea, doar ca schimba versurile cu ce vrea ea; de ex, pe melodia "saniuta fuge" cinta "mi-e foame, mi-e foame, si vreau de mincare..."

Kita, ce urare frumoasa faci tu acolo.
se lasa cam greu, dar si cind se va lasa.....

am admirtat si eu poze frumoase de BUbu, Crinuta; BUbu, mi-a placut mult, mult bluza ta de revelion. e special de gravide, nu?

O sa pun si eu cind am timp poze, am facut cu toata familia reunita, ne-am distrat si amuzat, ca de obicei nepoata mea din america a venit cu un intreg arsenal de peruci si mascarici si am ris de nu am mai putut cu deghizatul. a devenit deja o traditie.
am avut printre altele o peruca frumoasa, un blond inchis cu maro, cu par lung, dar Rebe nu m=a placut deloc asa, imi tot spunea sa imi dau parul jos sa fiu cu parul asa ca ea si frumoasa, fara par
a stat si ea cot la cot cu noi pina la 3 dimineata (am lasat-o sa doarma pe 31 pina la ora 18).

cam atit. bine ca sint in vacanta pe vremea asta. as vedem de luni ce vom face si s-ar putea sa incepem direct gradinita, inca nu stiu 100% sigur;

Patricia, mama de fetita - Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana multa sanatate piticului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani Sebastian, Cris, Sergiu, Mara, Alexandra !
Mamici, sa va traiasca puisorii mari de 3 ani!

Fetelor, azi a fost un cosmar pt. mine sa ajung la servici, de maine stau in medical o saptamana, poate se mai batatoreste zapada. Am obosit groaznic, am mers mult pe jos, am transpirat si credeam ca nu mai ajung...bb se misca intr-una...
Pe seara am fost si noi la un sarbatorit de 3 ani, noroc ca sta la 2 blocuri si s-au distrat piticii.

Va multumesc pt. aprecieri, pt. urari si ma bucur ca v-a placut tortuletul, la gust a fost nemaipomenit, tort de mere, cu blatul din pandispan cu suc de portocale, peste mere am pus o crema Ole de vanilie si apoi frisca, super bun!

Patri, bluzita de la Revelion era de la gravide, am luat-o de la Debehams din Mall Vitan, nu stiu daca asa se scrie...si avea un raion Maternity si era si la reducere, a fost 150 ron, cu bolero cu tot. Si mie mi-a placut foarte mult, e deosebita.

Azi mi-am gasit niste raiati cu burtica, de gravidutza, eram disperata ca nu mai aveam pantaloni, nu ma mai incape nimic...am luat vreo 7 kg si sper sa nu i-au f. mult pana la final, ca deja ma vad cat China

Liviana, imi pare rau ce Bogdanel e bolnavior, sanatate multa!

Oana 23+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput