La multi ani braduti scumpi! ian-feb05 (57 )
Raspunsuri - Pagina 17
Ubi spune:
Am uitat sa va spun ca am scapat de degetel in gura (il sugea cu frenezie, facuse rana la degetul mare). Nu ma intrebati cum a reusit ca nu stiu...pur si simplu nu-l mai baga in gura. Si ajunsesem la oja anti-bite...dar fara rezultate.
Insa ne-am procopsit cu un tic. isi da cu mana pe fata. face ce face, isi da cu palma peste ochi, nas, gura...asa ca si cum ar fi avut un fir de par care o deranjeaza. E enervanta, zau.
Iar cu mancarea...stam la fel de prost: adica are 5 feluri de mancare pe care le accepta. In rest nimic. Si asta de luni bune. chiar nu stiu ce sa-i fac!
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
Ubi spune:
La multi ani pentru: Nectarie Ioan (Adita); Stefan (aurelrusu); Rares Daniel si Andreea Oana (Leta).
Sa fiti sanatosi si cuminti.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
Shobo spune:
hihi, am ajuns la birou cu tico , nu credeam sa reusesc. cam greu cu parcarea..
Bubu, eu fac 40 sapt pe 15 febr, aia cu 18 e pusa acolo de pe site unde asa mi-a zis calculatorul. la echo mi-au zis si 10-14 febr... om vedea acum. l-am sunat si eu pe tutu si mi-a zis ca nu se poate parca pe Sandu Aldea la cabinet, ca el vine pe jos.. eu pe jos nu pot, sa vad cu masina cum ma descurc pe acolo.. si mi-a zis sa vin cand vreau ca e de L-V 12-18 parca, dc am retinut bine. ma voi duce cred sapt viitoare ca poate se mai topeste zapada. tu cum mergi? ca pe jos mi-e cam groaza... cu burta in luna 9 pe stradutele alea.
inca vin la birou fiindca e f aproape de casa desi ma misc f greu cu toata hainele la volan.. mi-am propus sa mai vin ian dc pot. de la 1 febr o sa-mi bag niste medical, dar nu as vrea prenatal ca pierd bani. ala il vreau tot dupa nastere.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 35
sirimie spune:
La Multi Ani pentru cei nascuti zilele astea:
5 Nectarie Ioan (Adita)
6 Stefan (aurelrusu)
6 Rares Daniel (o prietena)
7 Andreea Oana (Leta)
Si La Multi Ani pentru Sf Ion Oanelor si Ionilor
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
V. Erica spune:
La multi ani si din partea noastra celor ce poarta numele Sf. Ioan!
La multi ani si pt Deea Letei!
Eu sunt tare necajita cu piticii mei. I-am dus azi la control si lui Eric i-a gasit rosu in gat, iar lui Ruxi - pneumonie (se auzea ceva la plamanul drept). Le-a dat amandurora Klacid plus simptomatice (de febra, tuse). Mai rau e ca Eric a vomat azi tot, inclusiv prima doza de antibiotic, abia acum o ora a reusit sa manance ceva fara sa vomite si i-am dat si antibioticul. M-am speriat tare ca tampenia mea de termometru digital arata 41, noroc cu al meu sot, care i l-a pus repede si p-ala clasic, era 38,4...
Cat am fost internati in spital, Eric a facut rdg. pulmonara, analizele de sange si exudat. I-au iesit monocitele marite (15.5% fata de 8% maximul), MCV usor sub limita si MCHC usor peste limita. Diagnosticul la el a fost rinolaringotraheobronsita. Evolutia buna dupa 7 zile de Ceftriaxona, ramasese cu o tuse productiva. Pe 31 dec cand ne-am externat, i-au scris pe bilet "vindecat" si n-a avut alt tratament medicamentos acasa. Azi-noapte l-a durut si urechea un pic, astfel e suspect si de un inceput de otita. Offf...
Pe Ruxi am internat-o la 3 zile dupa Eric (pe 27 dec) pt ca facuse un 38, tusea un pic, eu (responsabila cu doftoricitul in casa) eram in spital... si am preferat s-o internez ca sa-i fac analize, mai ales ca urma si Anul Nou... Diagnosticul la ea a fost angina streptococica. La analizele de sange, limfocitele si MCV (ce-o fi???) au iesit usor sub limita normala, la rdg pulmonara i-a iesit desen peribronhovascular drept accentuat. La exudate, m-au bagat in ceata: pe analize scria "negativ", iar la diagnostic "angina streptococica". Azi, medicul de familie mi-a aratat ca scrie mic alaturi "posibil", deci n-au fost siguri ca e streptococ, a fost doar suspecta. Ea a primit 10 zile penicilina, din care jumate le-a facut in spital, jumate acasa. Are si o tuse acum... insa starea ei generala e bunicica.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
V. Erica spune:
Kita (parca), la ce spital ati facut voi tratament ambulator? Sper sa n-ajungem iar in spital... Oricum in V. Babes nu mai vreau...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
lbelciug spune:
Buna fetele,
va scriu de la servici, azi am debutat in forta si acum pe final de program am intrat sa trag cu ochiul la mesajele voastre.
Bogdanel a ramas acasa cu bona si sincer va spun ca mi s-a rupt sufletul cand l-am lasat dimineata acasa. Avea o privire cu margelutele lui negre de parca imi zicea "mami, de ce pleci?".
Bona mi-a zis ca a fost cam plangacios si nu prea a dormit, deci clar imi simte lispa. E drept ca nici nu e recuperat in intregime dupa boala, are muci si il incurca sa respire normal. Nu ii mai dau antibiotic si de maine as vrea sa iasa un pic si afara, caci de anul trecut nu l-am mai scos din casa.
Tomasa, Anamaria, multumesc frumos pt sfaturi si opinii. Irina, ai mare dreptate in ceea ce priveste dorimnta copiilor de a experimenta si rolul nostru de supraveghetori/sfatuitori pt ei.
AnaMaria, ii dau si iaurt si branza, dar nu chiar in fiecare zi. Am inceput sa-i dau ziua si 150 ml lapte praf pe care ii bea in 2 transe.
Of, Bestutza, prin cate ai trecut! Tare rau imi pare.
Erica, vai ce groaznic sa ai ambii copii bolnavi. Iti doresc multa tarie sa treci peste greutati si multa sanatate copiilor!
Si noi vrem SANIUTA! Stie cineva unde se mai gasesc?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
tomasa spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!!!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
PatriciaArdeleanu spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI AZI!!!
[S][S]
Erica, imi pare rau ca ati fost/sinteti bolnaviori!sanatate multa!
Patricia, mama de fetita - Rebecca
sirimie spune:
Bestutza imi pare rau pentru aventurile voastre! Dar de ce ati facut atitea analize, au fost copiii bolnaviori sau doar suspiciunea de scarlatina? Insanatosire grabnica la voi acolo! E teribil daca nu poti sa ai incredere in analizele facute, nici macar la centrele astea mari Sint o multime de articole despre alimentele care contin fier, daca nu vrei sa le dai supliment de fier.
Dana insanatosire grabnica si voua! Mie doctorii mi-au spus ca un diagnostic de pneumonie se da numai dupa radiografie. Cind s-a imbolnavit Vladut am mers la urgenta la Gr Alexandrescu si i-au luat saturatia de oxigen in singe - din fericire era buna - si ne-au internat imediat, Vladut gemea si avea o stare foarte proasta.
Amaya nici nu am apucat sa spun ce rau mi-a parut cind am citit aventurile cu Cristina. Sper ca acum si-a revenit, si ca e o mincacioasa. O sa isi revina complet.
Liviana revenire usoara la servici! Si eu tot la 6 luni am inceput si mi-a fost greu
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei