La multi ani braduti scumpi! ian-feb05 (57 )
Raspunsuri - Pagina 18
V. Erica spune:
Fetele, multumesc pt suport. Nu va spun cum ma simt... Ii scade asa greu febra lui Eric, parca trec secole.
Simona, am vorbit in seara asta la telefon cu o dr. de la Grigore, i-am spus care e situatia si mi-a spus ca mai mult de atat nu i-ar face nici la spital. Trebuie sa-i dau Klacidul minim 3 zile sa vedem cum reactioneaza. Despre Eric vorbesc. Radiografie pulmonara le-am facut in urma cu o saptamana, v-am mai spus. Eric era "curat", iar Ruxi a avut un desen accentuat la plamanul drept, ceea ce mi-a confirmat si pediatra cand a ascultat-o. Ruxi are o stare generala buna: e vioaie, nu face temperatura. Si ea are tot Klacid.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Megg spune:
La multi ani tuturor pt 2008, un an bun, sanatate si bucurii!
La multi ani copilasilor care au implinit 3 ani!
Eu am avutt si mai am ceva probleme, n-am putut sa mai intru. Pe 3 ianuarie (de ziua Marei), de fapt din noaptea de pe 2 spre 3, Mara a facut febra si David (care n-avea nici o luna a facut si el./ Pe 3 ea a ajuns la 40 de grade si el la 38. Ei am reusit sa-i scad cu sosete ude si nurofen cu panadol, dar cu el am mers la gr alexandrescu pt ca mi-era f frica si ningea rau, zapada mare, poate ramaneam inzapeziti. ieri m-am externat cu David, dar are in continuare o graqmada de mucisori greu de scos... Tot ieri, pt ca trecusera 4 zile de cand mara lua panadol cu nurofen la 4 ore si tot mai facea febra, a vazut-o si pe ea dr de la gr alexandrescu. Are pneumonie si tratament acasa pana joi. Daca nu raspunde bine la tratament ne internam...
asa ca sunt varza. Pe David l-am dus la ai mei sa nu ia si el ca e prea periculos.. lapte mai am f putin ca scoteam cu pompita si la spital mi-au slabit para de la fiert si am scos din ce in ce mai putin. Am tot aruncat ce scoteam ca eu am fost prima cu frisoane si fevram de revelion... acum arunc ca inca tusesc si mi-e frcia sa-i dau... oricum mai am f putin si ar trebui sa merg la maica-mea sa-i duc. Se pare ca ar trebui s-o retrag pe Mara de la gradinita o perioada... desi era in vacanta cand au aparut problemele astea.
in concluzie, tineti-mi pumnii sa nu ma internez si cu ea joi...
nu prea mananca...
Lui David nu i-au dat nici un tratament acasa si in afara de febra (de care nu mai face) e la fel de plin de mucisori ca atunci cand ne-am internat...
ana maria spune:
Erica multa sanatate puisorilor!!!
Liviana eu desi am alapatat foarte mult nu sustin pana la limita nebuniei alaptarea. Eu cred ca puiului meu i-a facut bine alaptarea prelungita dar pe mine m-a epuizat si fizic si psihic.
sirimie spune:
quote:
Originally posted by Megg
Am tot aruncat ce scoteam ca eu am fost prima cu frisoane si fevram de revelion... acum arunc ca inca tusesc si mi-e frcia sa-i dau... oricum mai am f putin si ar trebui sa merg la maica-mea sa-i duc. Se pare ca ar trebui s-o retrag pe Mara de la gradinita o perioada... desi era in vacanta cand au aparut problemele astea.
in concluzie, tineti-mi pumnii sa nu ma internez si cu ea joi...
nu prea mananca...
Lui David nu i-au dat nici un tratament acasa si in afara de febra (de care nu mai face) e la fel de plin de mucisori ca atunci cand ne-am internat...
Megg si Mara
Insanatosire grabnica la voi acolo! Ce rau imi pare ca sint atitia copii bolnavi
Eu citisem prin revistele de copii ca poti sa alaptezi si daca esti racita, numai sa porti masca, pentru ca anticorpii ajung si la copil.
Daca David nu mai are febra atunci se vindeca, sa ii dati sa bea multe lichide. Si Marei la fel, daca nu bea destul - lapte dar si apa/ceai - sa mergi la spital sa o hidrateze, e foarte important. Poate nu are pneumonie, i-au facut radiografie?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
ana maria spune:
Megg multa sanatate si voua!! Poti alapta daca esti racita, totul este sa nu ai tu febra.
Ubi spune:
Erica, Megg - sananate multa. Vai de mine ce probleme aveti. sa dea domnul sa fie bine.
La multi ani:
Andreea Oana (Leta) si Andrei Stefan (Amary)
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
bubu05 spune:
Erica, Megg, imi pare asa de rau ca sunt puiutii bolnaviori...of, pneumonia asta...
Erica, si Vlad facuse anul trecut adenofaringitabronsica, ceva de genul, cum are Eric...el a facut antibioticul intravenos ca nu-i scadea febra...
Sanatate multa si insanatosire grabnica tuturor copilasilor!
Shobo, ti-am scris Pm. Ieri am parcat pe straduta la Tutu, nu chiar in fata clinicii, dar merge cu masina. Bine ca te duci cu masina la servici, eu deja nu mai pot cu metroul...
Liviana, acomodare rapida la serviciu!
La multi ani Andreea de Leta si Andrei de Amary!
Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
kris spune:
Nectarie Ioan (Adita)
Stefan (aurelrusu)
Rares Daniel (o prietena)
Andreea Oana (Leta)
Andrei Stefan (Amary)
Tudor (Tomasa)
SA CRESTETI MARI, SANATOSI si sa le aduceti numai bucurii parintilor!!
SANATATE TUTUROR bolnaviorilor!
Noi maine incepem gradinita, dupa o vacanta de aprox 3 sapt. Ieri , fiind prima mea zi de lucru, mi-a dus dorul..il tot intreba pe tataie, de ce nu vine mami mai repede..
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Ubi, si noua ne place f mult puzzle. Avem deja 3 cu cate 3 imagini din povesti, cu 6, 9, respectiv 16 piese..si un al 4-lea cu 35 de piese mari..
Noi de cate ori iesim trebuie sa-i cumparam cate o povestioara de la chioscul de ziare ... sau mai multe.... Ultima achizitie este "Mica sirena" pe care i-o citesc de 2-3 ori pe zi..o adora..!! Iar daca intram intr-un magazin de copii, sau librarie..trebuie sa-i cumpar un puzzle..ii plac f mult.. sau cuburi..
Ubi, nu am inteles prea bine de unde l-ai luat pe cel de 100 piese..sau de cine e produs..
Multumiri anticipate.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
simonadinca spune:
Tudor, La multi ani!
Sa cresti mare si sanatos!
Din pacate, iar am ratat cativa sarbatoriti...La multi ani tuturor!
Nora s-a confruntat cu niste muci chiar de pe 1 ianuarie. De ziua ei nu am mai organizat nici o petrecere cu copii...
pupici
Norica si Simona