LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 11
lizzy spune:
eiii, kiki, unde erai de dimineata ca aveam logoree, de la nesomn si cafa mi se tragea...
adevaru' adevarat e ca... am treaba acu'. cica gatesc.
unu' doarme, altu' presteaza desene (ca sa fie liniste) si io bucataresc. cica.
felicitari pt cadoul de la moshu'!!!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
simo29 spune:
Salutare!!!
Dragele mele mamici vreau sa va doresc din tot sufletul SARBATORI FERICITE!!! alaturi de sotiori si puiutii nostrii dragi!
Celor care pleaca de sarbatori le doresc:drum bun si distractie placuta! Sa ne auzim cu bine!
Simo si David (9 noiembrie 2006)
kikineata spune:
eiii, Lady Diana, io bucataresc dimineata. Dupa ce adoarme imi trag sufletu'!
quote:
Originally posted by dianarus78
eiii, kiki, unde erai de dimineata ca aveam logoree, de la nesomn si cafa mi se tragea...
adevaru' adevarat e ca... am treaba acu'. cica gatesc.
unu' doarme, altu' presteaza desene (ca sa fie liniste) si io bucataresc. cica.
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
m_monique spune:
kikineata uite ce i-am luat eu sotului.
1. cadoul pe care l-am cumparat cu el de fata: o caciula si o lanterna panasonic cu cripton, si alte dracovenii cu care nu-mi bat capul. asta a ales sotul.
2. ieri cand am mers eu la shoping, printre lucruri pt. mine, i-am luat sotului cadoul surpriza: o pereche de boxeri cu mos craciun si o camasa de la braiconf. camasa mi-a placut atat de mult, chiar daca mai are acasa o gramada si asta e bumbac 100%, incat nu m-am putut abtine sa nu o cumpar.
vreau si eu o poza cu papusa, ca ma tenteaza sa-i iau si zmeului una.
Andrei (16.12.2006)
dayanara spune:
eu m.as imbraca cu asa ceva, drept cadou pt sotz
http://www.lenjerie-sexy.ro/product_info.php?products_id=703&osCsid=21ec0f205d3ad9eea7f3c0e1b5d34569
ivan si dayanara
dayanara spune:
cu toate ca la ce foame face de cand s.a nascut ivan , cu asa ceva ar fi mai mult decat multumit
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c9/Sarmale.jpg/800px-Sarmale.jpg
ivan si dayanara
Dbunny spune:
dianarus ...noi ne incadram la bronsiolita acuta suspecti de astm infantil. otita n-are, zic eu, c-ar urla de mama focului...dar...dupa numai 2 ture de antibiotic si hidrocortizoni sau corticoizi sau cum s-or chema...AL MEU COPIL A DORMIT TOATA NOAPTEA!!!!!!!. Nu-mi vine sa cred, el care se trezea si de 6-7 ori...a adormit pe la 10...pe la 2.30 s-a foit, dar nu s-a trezit pana la 6 cand a cerut laptic...si-apoi a mai dormit pana la 9.30
aaaaaaaaah! si ce-í mai tare: n-avem incisivi...dar avem o maseluta..poate si d'aia era asa marait si i-a urcat putin temperatura in timpul noptii de alaltaieri...
ne-am trezit fresh si-am plecat la cumparaturi...am luat un mic dejun la o cofetarie super...pana eu am comandat Paco ii dedea bibele la Dani...a baut aproape tot pana m-a vazut pe mine cu tava...n-a mai vrut deloc laptic..in schim a papat jumate de felie de paine prajita...asa pòfticios mai rar, nu-i prima data cand arunca mancarea lui, si-o vrea pe-a mea!
revin...am oala pe foc
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
kikineata spune:
Ha, ha, ha...vezi daca-ti permite fizicu'. NU-ti doresc nici macar sa-ti imaginezi cum as arata io in asa ceva. Cred ca nu va mai crede in Mos Craciun niciodata. Da parca mosu' venea pe intuneric??? Bine, bine mai rumeg!!
quote:
Originally posted by dayanara
eu m.as imbraca cu asa ceva, drept cadou pt sotz
http://www.lenjerie-sexy.ro/product_info.php?products_id=703&osCsid=21ec0f205d3ad9eea7f3c0e1b5d34569
ivan si dayanara
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
aka spune:
raportam noapte de cosmar. ieri pe seara am plecat prin real sa mai luam cate ceva. si mi se parea cam apatica, a si adormit in masina de acasa pana acolo, cu toate ca facem 15 minute. si gemea in somn. ma gandeam ca nu io fi picat bine lapticul. ajungem acasa, si dai zbantuiala cu vara-sa pana la 12 noaptea. zic hai mami la nani, o iau, si pun mana pe frunte. ardea. pun termometru, 39.8. i-am dat repede eferalgam si apoi sa pape laptic. si se apuca sa suga...la un moment dat se intoarce pe o parte si varsa in jet tot lapticul. ufff. schimb lenjerie, copil, pe mine, si se linisteste. ii pun si sosete cu otet, zic sa atac prin toate partile dusmanul. adoarme cu tztz in gura. si a tot stat asa pana pe la 3. pe la 4.30 verific iar temperatura, 37.7. era si transpirata, o schimb pana la piele. zic hai ca nu-i mare temperatura, dar sa mai pun sosete cu otet. ne culcam iar, pe la 6.30 verific si avea 38.8. ii dau nurofen cu seringa, la prima inghititura isi face sila si vomita iar lapticul. se mai joaca putin, mai incerc odata, alta varsatura. asa ca hai la spital. avea 38.6 temperatura. o controleaza pe toate partile, pe la urechi, plamani, la gat, aproape nimic. doar un rosu putin in gat si atat. i-a bagat un novocalmin in fundulet si a cedat temperatura. i-a facut o hemograma si ce a citit dna dr. acolo, ca a zis ca e o viroza respiratorie. dar ce m-a contrariat au fost varsaturile...pe la 10.30 avea 36.8, era vioaie. dar nu vrea sa manance. zicea dr. ca daca mai vomita poate fi o enterocolita , eu sper totusi sa nu fie. scaunul e aproape normal, adica e ca de bebelus ca ea de vineri nu mai vrea decat lactate. e moale si galben. de azi dimineata nu a mai vomitat. acum doarme.
azi era programat sa vina nasii sa rupa turta. amanat tot, si asa nu aveam nici un chef.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)