LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 12
kikineata spune:
Foarte frumos! Eu sunt innebunita dupa camasi asa ca acum in decembrie i-am luat de ziua lui vreo 3 si pulovere. Varianta asta pica...si oricum m-a neutralizat gargarita ca a mers chiar de ziua lui pt. prima data. Uite asa nu voii uita niciodata ziua in care a mers.
Unde ai gasit boxeri cu Mos Craciun? NIci io nu ma pot abtine cand merg la cumparaturi sa nu-i cumpar ceva si pt. dragul meu drag.
quote:
Originally posted by m_monique
kikineata uite ce i-am luat eu sotului.
1. cadoul pe care l-am cumparat cu el de fata: o caciula si o lanterna panasonic cu cripton, si alte dracovenii cu care nu-mi bat capul. asta a ales sotul.
2. ieri cand am mers eu la shoping, printre lucruri pt. mine, i-am luat sotului cadoul surpriza: o pereche de boxeri cu mos craciun si o camasa de la braiconf. camasa mi-a placut atat de mult, chiar daca mai are acasa o gramada si asta e bumbac 100%, incat nu m-am putut abtine sa nu o cumpar.
vreau si eu o poza cu papusa, ca ma tenteaza sa-i iau si zmeului una.
Andrei (16.12.2006)
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
Dbunny spune:
Off aka...daca-i enterocolita nu cred c-ar vomita in jet, nu? si ar face si niscaiva caca moale, daca nu diarie... Dani cand face febra e moale si adormit...
Sunt tot felul de virusi prin preajma...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
flore26 spune:
quote:Daca nu ai facut precizarea tonului, la subsol, ar trebui sa ma supar? si " nu te mai bagam in seama.." lasa ca ma bag singura...
Originally posted by kikineata
Dayanara, dar poze cu tunsoarea nu ne pui? Sau gresesc?
Dandusaaaa, iesi din barlog mami ca uite Flore ne face inima rea hai si tu sa aiba partener de discutie care e pe aceeasi lungime de unda!! Flore nu te mai bagam in seama, da?? Ca vorbesti prostii si p-aici sunt copii mici!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
MAY THIS CHRISTMAS BE MERRY TO ALL...
dayanara spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Off aka...daca-i enterocolita nu cred c-ar vomita in jet, nu? si ar face si niscaiva caca moale, daca nu diarie... Dani cand face febra e moale si adormit...
Sunt tot felul de virusi prin preajma...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
da mai chiar asa, m.am saturat de atatia virusi , nu mai vreau sa aud de iarna, parca asta vara n.a fost asa
ivan si dayanara
Dia1609 spune:
anateo, vai, amadoi puiutii bolnavi... of of of... sper sa le treaca repede... si neaparat sa faceti brad, sa va aduca mosu' snatate!
aka, si voi? of... sper sa nu mai faca febra si sa nu mai vomite! tinem pumnii... turta lasa ca o rupeti altadata! si sanatate
dbunny, ce ma bucur ca e mai bine dani! s-o tina tot asa... pana la urma a fost bine ca ai ascultat de nenea dr si i-ai dat valiza de medicamente, nu? tot asa de acu' inainte! maseluta zici? ... la mai multe
dianocica, porumb copt, huh? sa-ti fie rusine... m-ai bagat in boala ... hai sa-ti fac si eu tie in ciuda: ghici ce program avem dupa amiaza asta? ne intalnim cu beoaca si chinico, cu flore si alessuca sic, sic, sic!
kikineata, ai fost tare ... stiu ca sunt exagerata cateodata in unele chestiuni(cel putin asa ar zice unele mame) dar de data asta psihologii sunt de acord cu mine: sub nici o forma copilul singur inainte de varsta de 5-8 ani, asta am gasit in toate cartile ... si zici ca eu cu adeju semanam? ... mai spune cum mai papa sara... la noi jale... dar nici nu ma mir, are gingia de sus f inflamata, cred ca-i ies toti 4 deodata.. chiar, imi zice cineva in cat timp ies dintii de cand e umflata gingia?
roxanicaaaaaaaaaaaa, uite un mare pt david! ce mai faceti? va pregatiti de craciun ? a venit si unchiul cel chipes?
flore26 spune:
DBUNNY deja e mare baiatul, doarme toata noaptea......si felicitari pentru maseluta!
AKA offf, draga de ea...multa sanatate va doresc...si o sa fie bine, doar vine Craciunul si Mosu aduce cele mai nebanuite cadouri...Flore Alessia Liane (16-12-2006)
aka spune:
dbunny nu stiu cum e cu enterocolita. iar de varsat nu a mai varsat decat odata de cand e. temperatura nu e facut niciodata. iar azi noapte cand am vazut ca are 39.8 am inebunit. acum doarme de 2 ore si pare ok temperatura cand pun mana pe frunte. sa vad cand o sa se trezeasca cat mai are. azi n-a facut kk.
si pe mine ma enerveaza toate bolile astea. dar n-avem ce face .
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
flore26 spune:
Ce aduce Mosu pentru Alessuca: un trenulet si cuburi din lemn. Pentru tati de Alessuca...nimic ...a fost ziua lui, a fost Nicolae, gata...
DIA la noi aproape o luna tine maraiala, gingia umflata, pana sa dea dinteleFlore Alessia Liane (16-12-2006)
dianocica spune:
quote:daca as arata asa...craciunita aia e prea imbracata pt gusturile mele
Originally posted by dayanara
eu m.as imbraca cu asa ceva, drept cadou pt sotz
aka ai eu am obs la d ca atunci cand incepe sa ii cresca temperatira incepe sa geama. multa sanatate, sa se faca bine repede
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Dia1609 spune:
am primit pe mail, poate va intereseaza: la miniblu e reducere 20% la imbracaminte si incaltaminte in perioada 18-31 decembrie!