LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

barfa despre nasa. de dimineata o sun sa ii spun ca nu mai facem nimic azi ca e Cris bolnavioara. pe 20 nu m-a sunt sa ii spuna LMA, dar imi zice azi "LMA pt Cristina ca doar a fost ziua ei". m-am si necajit, pai daca a fost ziua ei de ce puii mei n-ai sunat cand trebuia...foarte frumos din partea lor .

multumesc pentru incurajari . sper sa fie bine.

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

simo sarbatori fericite si voua alaturi de cei dragi

dayanara a vazut si alex site ul cu craciunita. cica ar fi mai rentabil sa inchiriezi cu tot domnisoara barbatii astia..vede el craciunite...

dia pfua ce ma enervati...las' ca mananc porumbul gandindu-va la voi

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La 9 dimineata fix raportam prezent la Carrefour Baneasa. Deja puhoi.. unii, fericitii, ieseau deja cu cosurile pline. Noi daduram repede fuga: eu la jocarii (aveam comanda de mobil pt conu), iubitu la banane. Nu gasii mobil, decat un soi de telefon, iar bananele erau naspa. Gasit o Mica Sirena simpatica pt Matei si inca ceva maruntisuri. Oricum mai tb sa facem si-un Metro.. asa ca ne indreptaram cu astea cateva produse catre case. Acolo NEBUNIE.. nu functionau decat jumate si erau cozi de minim 5 persoane.. toate cu cosurile pline ochi.

Hait!! Abandonam carutz si iesit afara. Directia Metro. Acolo lume mai multa ca de obicei, dar suportabil. Gasit tot din lista, in afara de mobil pt Grigore. Si surpriza, surpriza.. la casa n-am stat deloc, era o singura persoana in fatza.

Pe drum inspre casa mai facuram un stop si la Selgros de unde gasiram ultimul mobil Chicco intr-o cutie vai si amar.. dar gasiram.
_

Bre, e un ger afara.. de-au inghetat servetele umede care stau mereu in carutz. Dar le prinde bine; conu s-a invatat ca dupa plimbare sa dea gata vreo 100 ml de suc proaspat de portocale.. musai trecut si prin strecuratoare. Numa sa-l tina.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

iar am castigat la angst!!!!! acum 3 ani, a mers alex sa-si ia o ciocolata, si a castigat un purcel de lapte-transat ulterior de soacra+cumnata, pe mine ma cam depaseste problema; acum soacra a uitat sa-si ia paine, i-am dat de la mine, si m-am repezit din nou la angst sa imi refac stocul; am mai luat vreo 2-3 prostii, si la casa iar am castigat, cosul lor cu toba, cozonac, vin si alte cele. acum l-am trimis pe alex sa le ia, ca e cardul angst pe numele lui.

fost la plaza, unde va recomand trenuletul din jurul bradului. e o nebunie, desi cam scumput 100.000 5 ture, dar pisi a fost extrem de incantata, asa ca am mai trimis-o intr-o tura si cu alex.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ma felicit atunci ca am sarit carfurul azi . cred ca ma umpleam de nervi, si alex la fel...cred ca va fi primul craciun ever fara pic de cadou pt noi, efectiv nu am avut chef sa ma bat cu lumea...a trebuit sa-i iau ceva mamei azi din magazinul victoria. si ma gandeam ca daca tot suntem acolo...arunc un ochi si la copii. ei bine, o jucarie care la miniblu era 1 mil, aici era...2. adica dublu! adica de 2 ori cat la miniblu unde oricum e mai mult decat in alte parti. beeei, m-am enervat instant. in caz ca nu ati retinut vorbeam de comunistul magazin voctoria, da? asa ca ne-am intors frumusel acasa, evident fara nimic. sa ne fie de bine

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura, stai ca poate nu m-am exprimat corect. 3-4 ore de somn LEGATE sunt MINIMUM NECESAR sa functionam. cum functionam... numai cana de cafea stie :-) mai ales ca pe termen lung. din fericire, are perioade cand 3-4 nopti la rand doarme neintors 6-7 ore, eventual un scancet in vis pe la jumatatea noptii. atunci suntem de-a dreptul fresh! azi-noapte n-a fost una dintre cele mai rele...atata doar ca e mai usor cand facem cu randul, eu si alin...

aka, offff, sanatate multa!

chris, v-ati revenit complet? totul ok?

link pozele de la aniversarea lui marc:

http://picasaweb.google.com/dianarus/Marc1An

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Avem asa: rucsac mare de munte, rucsacel mic cu toate cosmeticale lui Luca, medicamente, bibe etc etc, jucarii probabil intr-o punga mare Cora, carucior.. si daca nu-l uit si pe Luca
Nu cred ca avem loc in tren . Mi-e raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau!!!!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - felicitari pt maseluta :)

chris ce norocoasa esti, poate vreun bilet loto ceva

aka - sanatate multa, la noi asa a inceput gastroenterita, de fiecare data a inceput sa vomite in jet

dianocica apropo de preturi ma uitam pe pliante de carrefour si real sa.mi fac o idee cu preturie din romania, si am ramas masca, pana si ouale sunt scumpe, cel putin asa mi se pare mie

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dayanara
dianocica apropo de preturi ma uitam pe pliante de carrefour si real sa.mi fac o idee cu preturie din romania, si am ramas masca, pana si ouale sunt scumpe, cel putin asa mi se pare mie

Fratemiu numa ce-o ajuns in ro...zica ca un 20% is toate mai scumpe acolo...si nu gasesti mare lucru prin mall-uri...asa ca...ia-ti oo de-aci, ca-s mai eftine...

hai sa facem proba: fetele aveti orez la 50 centi kilu? ca noi avem
aveti zahar la 70 centi kilu? noi da.
coca cola la 2 l aici e 1.25€, la voi ?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Fratemiu numa ce-o ajuns in ro...zica ca un 20% is toate mai scumpe acolo...si nu gasesti mare lucru prin mall-uri...asa ca...ia-ti oo de-aci, ca-s mai eftine...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

nu iau oua ca are ivan alergie la ele :))))
lasa.ma cu mall romania , cand am fost data trecuta am cumparat o bluza de frica, ca eu obisnuita ca aici am inceput sa rascolesc totul si cand a tipat aia: cumperi sau nu? am zis da! de frica , m.am fastacit, nici nu era marimea mea nici nu stiu ....era un tricou de barbat

ivan si dayanara

Mergi la inceput