LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

saru` mana de intrebare, suntem bine la capitolul sanatate, atat de bine, ca am facut si vaccinul; mai grav e cu mine, care m-am cam saturat de stat acasa,dupa 1 an si 9 luni, dar nici nu imi vine sa las copilul , insa asta e alta problema.

la mine in bloc cineva foreaza in perete, iar babette de dedesubt de abia daca a atins tevile cand i-a admonestat, ceea ce dovedeste ca e mai vehementa in cazul nostru. deja nu ne mai saluta cand ne vede, iar noi suferim ingrozitor. v-am zis ca s-a suparat din cauza ca usa noastra de la intrare in apartament scartaie? mormaia mai incet pe hol, dar suficient de tare cat sa fie auzita ,,bestie!". am impresia ca ea credea ca sunt eu, dar era alex, care in urmatoarele 5 minute nu a facut nimic altceva decat sa scartaie usa. iar eu, dupa ce a terminat el, mi-am scos papucii si m-am plimbat de zor prin sufragerie prin zona unde nu e covor. m-am si impiedicat, cred ca i-a zdranganit lustra bine...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mai m-ati innebunit cu jurnalele de noapte, parca e mai rau ca anul trecut pe vremea asta...

aka, imi pare rau ca e bolnavioara Cristinuta, sper sa nu fie nimic digestiv si sa treaca pana la Craciun, multa sanatate!

ruxandra, si la noi o sa fie cam 9 grade azi! Mai bagam si noi o tura de cumparaturi azi, pentru de-ale gurii.

quote:
Originally posted by dianocica
...cred ca va fi primul craciun ever fara pic de cadou pt noi, efectiv nu am avut chef sa ma bat cu lumea...

Si uite asa s-a nascut Festivus... www.youtube.com/watch?v=I-wm9N0KiAs" target="_blank">Happy Festivus!
Abia nu mai ai treaba cu craciunitele...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dayanara
lasa.ma cu mall romania , cand am fost data trecuta am cumparat o bluza de frica, ca eu obisnuita ca aici am inceput sa rascolesc totul si cand a tipat aia: cumperi sau nu? am zis da! de frica , m.am fastacit, nici nu era marimea mea nici nu stiu ....era un tricou de barbat

Vaaaai, esti mortaaaala! cat am putut sa rad!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Donia

Si uite asa s-a nascut Festivus... www.youtube.com/watch?v=I-wm9N0KiAs" target="_blank">Happy Festivus!
for the rest of us...of, donia cat aveam nevoie de asta acum...cred ca intru in depresia de dinainte de sarbatori. adica am intrat deja, doar ca nu-s sigura ca despre aia e vorba...cu mucii-n barba, si nu de la raceala..ma duc sa mai bag o tura..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by Donia

for the rest of us...of, donia cat aveam nevoie de asta acum...cred ca intru in depresia de dinainte de sarbatori. adica am intrat deja, doar ca nu-s sigura ca despre aia e vorba...cu mucii-n barba, si nu de la raceala..ma duc sa mai bag o tura..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mie mi-e teama sa nu ma apuce fix in Ajunul Craciunului... ca mi s-a mai intamplat... dar dureaza pana cantam primul colind, deci stiu si rezolvarea.
La tine nu ar merge un tratament intensiv cu Seinfeld? Si orice altceva lasat la o parte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am nervi pe el ca...ma enerveaza si pe mine ca ma las enervata. deci iesire nu e...da, seinfeldu' ar merge, mai ales la intensiv, da' ce fac cu restu', respectiv cupilu', ca iar imi dau motive de enervare daca ii las singuri. uf, nu vad iesire momentan..probabil tot cu compromisuri mai incolo :(((

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:

quote:
Originally posted by Dbunny

Fratemiu numa ce-o ajuns in ro...zica ca un 20% is toate mai scumpe acolo...si nu gasesti mare lucru prin mall-uri...asa ca...ia-ti oo de-aci, ca-s mai eftine...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

nu iau oua ca are ivan alergie la ele :))))
lasa.ma cu mall romania , cand am fost data trecuta am cumparat o bluza de frica, ca eu obisnuita ca aici am inceput sa rascolesc totul si cand a tipat aia: cumperi sau nu? am zis da! de frica , m.am fastacit, nici nu era marimea mea nici nu stiu ....era un tricou de barbat

ivan si dayanara

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Mandarina:contine carbohidrati, fibra, calciu, saruri fosfórice, saruri de magneziu, saruri de fier, proteíne, pectine si acid oxalic.
Contine vVitamina A, B1, B2, B3, B6, C, fosforo, fier, tiamina, rivoflavina, niacina, potasiu, magneziu, brom, azufru, clor y ácid cítric y fórmic.
Prin continutul mare de brom este calmant al sistemului nervos.

Dragi fulguleti...poftiti la mandarine!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Nu v-am mai zis ca s-a dus doamna Nina .. acu cateva zile. Cu o zi inainte hapaise vioaie la frunza de varza.. i s-o fi tras de la picior? Ca avea unul lipsa. Ata e.. si deja ne facusem planuri cum ne trambalam si cu doamna lacusta in vacanta.

Si nu v-am zis nici de pitigoi. Mama manaca seminte de dovleac si in parc vin pitigoii. Intai se-aduna in copacul de de-asupra, apoi prind curaj si se servesc direct din punga. Iar daca tii mana intinsa se aseaza unu, doi mai indrazneti pe mana si apuca delicat samanta. Intrebati-l pe Matei.

quote:

Rasu/plansu..

Donia, cumva pe minus?
Si la voie e nebunia asta cu cumparaturile inainte de Sarbatori?

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dbunny

Mandarina:contine carbohidrati, fibra, calciu, saruri fosfórice, saruri de magneziu, saruri de fier, proteíne, pectine si acid oxalic.
Contine Vitamina A, B1, B2, B3, B6, C, fosforo, fier, tiamina, rivoflavina, niacina, potasiu, magneziu, brom, azufru, clor y ácid cítric y fórmic.
Prin continutul mare de brom este calmant al sistemului nervos.

Dragi fulguleti...poftiti la mandarine!

Fulguletii ca fulguletii... da pentru minunate ar merge o cura... ca si nervii mei se cam enerveaza azi
Hai ca trimit enervatoru sa cumpere o ladita.

Mergi la inceput