LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Pfoai, am uitat ce-i mai important!
A venit mosul aseara la mine...dk am fost cuminte!!! Un super ceas....frumooossss, da' frumooosss....de la mosul meu drag!
Propusese cineva idei de cadou pt. sot ....nimeni n-a mai zis nik!!! Invioram treaba???

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Dia, apropo de nebunia asta cu lasat copilul singur....eu ma regasesc mereu in ceea ce faci sau gandesti tu sau a-deju
beei, am ras de m-am cocosat...ori ai facut o glumita pe care eu n-am prins-o, ori esti chiar dusa cu pluat . pai cum bre, gandesti ca ele? ca sunt la poluri opuse...adeju lasa copilu' de 3 luni in leagan sa ia paine, dia n-ar lasa-o pe oana nici moarta, nic macar 5 minute. oricum, m-am distrat

deci acest mesaj nu e rautacios, da? avem nota de subsol sa confirme.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Va doresc sarbatori Fericite!
Lia

Mergi la inceput

Of, Dianocico, important e ca esti aici cu mine si ma asculta cineva, ca mereu vorbesc singura, nush cum nimeresc.
M-am exprimat prost, nu numai ca nu gandesc coerent dar nu stiu nici sa mai vorbesc....mi-a fost lene sa scriu...in unele situatiii ma regasesc in ce face Dia, in altele in ce face a-deju, iar uneori in ce fac ambele! In situatia data ai vazut ma adresam Diei.
Am amestecat putin gandirile mele vaste! Hai pupate-as zi c-ai priceput acu!!

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by kikineata

Dia, apropo de nebunia asta cu lasat copilul singur....eu ma regasesc mereu in ceea ce faci sau gandesti tu sau a-deju
beei, am ras de m-am cocosat...ori ai facut o glumita pe care eu n-am prins-o, ori esti chiar dusa cu pluat . pai cum bre, gandesti ca ele? ca sunt la poluri opuse...adeju lasa copilu' de 3 luni in leagan sa ia paine, dia n-ar lasa-o pe oana nici moarta, nic macar 5 minute. oricum, m-am distrat

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Si da, Dianocica sunt dusa cu pluta, n-ai vazut in mesajul ala repetitia ...

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Io-tete la ea...asa scurt?? Nik?? O palma , un pupic, ce fac fetele? Sanatoase, voinice?? Bueyyyy!!

quote:
Originally posted by Dorsilia

Va doresc sarbatori Fericite!
Lia

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

pricipit sefa. si vezi ca iar ramai singura ca plec cand se trezeste cupilu'

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Stai nu pleca, ca io nu mai prind sa scriu cand se trez garga!!
Bate cu pumnii in calc pana se opreste. Zi de d!

quote:

pricipit sefa. si vezi ca iar ramai singura ca plec cand se trezeste cupilu'

diana si david 03.12.06

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

s-a trezit . tineti pumnii ca tre sa ajungem in centru .. poate nu facem 2h pana acolo..ieri de la plaza pana la arc am facut o ora si, numai in pasaj la lujerului am stat 20min...in fine..am plecat la cumparaturi...

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Da' unde stai de ai plecat de la Plaza?? Nush de ce aveam impresia ca pe la Gara!!

quote:

s-a trezit . tineti pumnii ca tre sa ajungem in centru .. poate nu facem 2h pana acolo..ieri de la plaza pana la arc am facut o ora si, numai in pasaj la lujerului am stat 20min...in fine..am plecat la cumparaturi...

diana si david 03.12.06

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput