LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura13 spune:
dianarus in primul rand sunt perfect constiienta ca am un sot minunat, din multe pct de vedere, mai ales cand vine vorba de dani. dar stii ce ma enerveaza: el imi zice sa ma duc in sufra, sa dorm, ca sta el de sase. si el nu il aude cand cand plange rau. mi-ar fi mai usor sa dorm eu in camera cu dani, macar nu mai bat drumul din sufra in dormitor, il aud in faza de scancet cand e mai usor de linistit, etc. ca il cred ca e rupt si il rapune oboseala si nu mai aude nimic. dar nici pe mine nu ma lasa sa dorm acolo.
3-4h de somn?????? va sunt de ajuns? .......unde-i omuletul ala care-si scoate palaria??? bravo, poate la al doilea voi ajunge si eu la "performanta" asta
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
flore26 spune:
LAURA vai de voi...cred ca fiecare a trecut prin perioade asa, mai grele...si noi am avut cateva saptamani cand Alessia se trezea tot in jur de 3 si pana la 5/6 nu reuseam sa o adormim...si la 5/6 cu tzitzi, normal. Acum suntem in perioada foarte buna, dar se vede dintele 6 asa ca...vine, vine...
Sa zic, sa nu zic, fac si eu ca DIA..."valiza mea" chiar se ridica noaptea, primul...incearca el sa o adoarma, asta pentru ca pe mine ma asociaza cu tzitzi...daca dupa lupte seculare nu reuseste, atunci ma ridic eu, dar chiar se trezeste noaptea, de cand s/a nascut Alessia...si sa va pove ceva: dupa 3 saptamani de la nastere, fiind extraordinar de obosita, dupa alaptatul de 21 am adormit...lemn...m/am trezit disperata dupa 6, m/am repezi la patut sa vad ce face printesuca mea...dormea...l/am trezit pe Nicu, sigura fiind ca saraca e flamanda de seara de la 21...el ce/mi zice: s/a trezit fata la 00, a luat/o, mi/a pus/o la san, a tinut/o sa ragaie, si a pus/o la loc in patut...asa a facut si la 3 si la 6...eu nu am simtit nimic...eram asa de mandra de el...Flore Alessia Liane (16-12-2006)
MAY THIS CHRISTMAS BE MERRY TO ALL...
flore26 spune:
Acum, sa nu credeti ca/i perfect...nimeni nu/i perfect, are si el destule minusuri, dar am invatat sa le accept, dar la capitolul familie, e nemaipomenit...
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
ramsan spune:
quote:
Originally posted by saryta
Anul acesta nu e nevoie sa treci pe la mine. Iti scriu pentru a te ruga sa nu te superi daca voi fi eu propriul Mos Craciun anul acesta. De Craciun, voi invata din nou sa ma iubesc, sa am incredere in mine, sa ma apreciez, sa ma deschid fata de mine insami fara teama si sa ma pregatesc pentru noul an care vine.
Imi mai doresc acelasi lucru pentru cei dragi si pentru fiecare dintre voi. Imi doresc ca pana la urmatorul Craciun sa fim toate, absolut toate, fericite alaturi de puii nostri dragi. Restul va veni cu siguranta de la sine.
Deci Mosule cam asta imi doresc de Craciun.
Cam asta ne dorim toti dar trebuie sa o spunem cu glas tare sau sa o scriem ca sa o constientizam. Uite de aceea te admir foarte mult
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
dianocica spune:
oarecum pe langa subiect si urgent
am luat niste porumb si vreau sa-l coc. dar n-am copt niciodata porumbi altfel decat in jar. de care n-am. solutii?editez sa zic ca mi-e o pofta...si numai la asta ma gandesc de ieri de cand i-am luat...deci d-aia e urgent
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
anateo2004 spune:
inrtu si eu un pic sa va zic ca inca traiesc,daca asta s-o numi viata.oricum azi e mult mai bine,pt ca vad,o zi si jumatate am fost chiara la propiu.
dar mai intai urez La multi anipt totate mamicile si toti fulguletii pe care i-am ratat.
noi stam asa:seba muci,muci,mucidin cauza lor tusete la greu,doarme prost si la mancat il dranjeaza.s-a intamplat sa se inece si sa si verse.si pt ca nu era de ajuns a facut si conjunctivita.acu are doua motive de urlat aspiratorul si picaturile de ochi.si pt ca mereu e loc de mai "bine" a reusit sa ma lase si fara ochelari.i-a rupt in doua.a fost crunt,in casa ca in casa,dar afara parca eram o gaina beata.in fine ieri sera am fost la control,sunt gata evident dupa sarbatori,dar macar mi ia lipit pe cei vechi
teo e plina de bube,parca e dalmatian.nu exista zona a corpului fara bubea facut febra la fiecare nou val.singurul lucru bun e ca nu se scarpina.tusete in continuare ziua.
cam asta e viata noastra.pregatirile de craciun,sunt egale cu zero.poate apucam sa luam brad.in rest nu-mi doresc decat sa se termine.
multa sanatate va dorec,ca restul vin de la sine.
dianocica spune:
anateo multa sanatate puiutilor si o pt tine. bine macar ca ti-ai reparat ochelarii...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
kikineata spune:
Ce frumos, vorbiti de cadouri, de Craciun..asa da Doamnelor!
Gargarita probabil va primi jucarii ca hainute mami care e dusa cu pluta i-a cam luat pan pe la 3 ani...asa ca ideile voastre cu jucariile sunt f bune.
Dianocica, in una din pozele de la mot se vede papusa Sarei care face zgomot cand ii dai bibe sau suzi, da din cap cand o apesi pe burtica, pe mana, pe picior zice cate cevae f buna de invatat partile anatomice cu toate ca nu e cazul ca Sara le stia deja ...acum invatam urechea, dar ea tot pe mine vrea sa ma traga de urechi si nu papusa, are caciulita, pantaloni si bluza. La arta ta de croitorie poti sa-i mai confectionezi tu ceva. Din Metro parca vreo 700-800 de mii??
Si Sara desi e fetita are un elicopter, canta, zice litere, cum face balonul, zmeul, pasarica....un catel conduce elicopterul...si are maaareee succes chiar dc e fetita.
Alta jucarie fantastica pt ea cu care se joaca si 15 min e cartea de la chicco electronica.
Are cineva masuta muzicala Chicco? Cum e? Merita sau ba? Oricum Sara se joaca cu toate jucariile ...cred ca ar fi fascinata.
Dia, apropo de nebunia asta cu lasat copilul singur....eu ma regasesc mereu in ceea ce faci sau gandesti tu sau a-deju, dar mie mi se pare ca sunt cam dusa cu pluta uneori, chiar exagerata...trageti voi concluzia
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
kikineata spune:
Dayanara, dar poze cu tunsoarea nu ne pui? Sau gresesc?
Dandusaaaa, iesi din barlog mami ca uite Flore ne face inima rea hai si tu sa aiba partener de discutie care e pe aceeasi lungime de unda!! Flore nu te mai bagam in seama, da?? Ca vorbesti prostii si p-aici sunt copii mici!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor