LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 8
lizzy spune:
dbunny, singulair este pt cei cu probleme respiratorii serioase! pt astm, wheezing, de ex. chiar nu vad de ce ti l-a dat. spray-ul de nebulizat la fel, nu inteleg de ce ti l-a dat. noi facem inhalari pt wheezing cu becotide, vreo 6 luni... din care mai avem 4 si un pic. poate n-am inteles eu diagnosticul. era vorba de otita sau nu? si da, otita doare cumplit, mai ales la orizontala si trebuie antibiotic. nu prea tare dar nici cel mai lejer. marc a facut 3 otite, la prima nu a reactionat decat cu injectii, la a 2-a i-a dat din prima un antibiotic ceva mai tare ca sa nu ajunga infectia iar de necontrolat... offff, lamureste-ma cu diagnosticul ala...
yagmur, este prima data cand aflu povestea nasterii, asa, cu detalii... un brat de pt tine. nu stiu daca eu as fi avut curajul sa cresc un copil singura, esti cred, cea mai puternica mamica pe care o stiu.
flore, depresia e aia cand plangi fara motiv, esti suparata, etc... "si referitor la sex non/stop, am avut o seara, noapte, cum vreti sa/i spuneti, bestiala, extraordinara...doamne cat il iubesc dupa aproape 10 ani..." asta se cheama indragosteala, nu depresie, si se slabeste si de la ea!!!
acs, o calda imbratisare de la mures! sarbatori fericite, tie si frumosilor tai!
kikineata, pt mesajul pe care l-ai adresa lui marani, la pag.20 din cap. trecut. ai spus f.bine. sper ca ea sa-l vada.
ruxandra, si tie o pt acelasi subiect. si lui a_deju !
ktrinel, ce tare e aia cu "basement". la noi basement-ul e... pivnita! stiu ca tine nu e la fel, numa' m-a distrat asocierea. un loc ideal pt soacre... (haha, uite acuma vad ca si donia a comentat faza!)
despre baby-phone - cu ianis nu am avut pt ca stateam la bloc, deci nu aveam nevoie. ianis avea 2 ani cand ne-am mutat anul trecut la casa, fara baby-phone. s-a trezit intr-o zi dupa-amiaza, desi stia sa se dea jos din patut nu a facut-o, a plans si nu l-am auzit, a plans pana a varsat jet. in aceeasi zi am comandat baby-phone-ul. suficient de explicit? :-))
donia, mi-ar place sa gasesc si in ro chestii fun de facut cu copiii. altceva decat de construit lego-uri...
chinico, f.bine ca se joaca cu masinutze. si ce? si ianis are 2 papusi, cam ponosite ele. si marc va avea. sa aiba din toate, sa invete cate ceva din toate!
deeA, eu nu-i dau lapte de vaca, inca, dar ii fac branza calcica, grisul cu lapte, orezul cu lapte - toate numai cu lapte de vaca. milli 3,5%, de regula. oricum, cred ca ai procedat corect.
dayanara, apa bem bucovina la 5l. pt laptele lui marc la fel.
dianocica, daca ochesti o papusa pt d sa-mi spui si mie unde ai gasit-o. si eu vreau una din aceleasi motive - sa invatam anatomie :-) dar ce am gasit nu prezinta 100% securitate pt bb.
chiar asa, mamici de fetitze, de care papusa cumparam??? (poze, retete, magazine...)
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
deeaA spune:
Neata fetelor!Ce credeti ca numai voi sunteti matinale???Noi ne-am trezit de la 6;45
Va multumesc mult pt.pareri,sfaturi...si eu cred ca e devreme pt.lapte de vaca ,dar mi-a spus pediatra ca poate o sa-i placa mai mult si o sa manance mai mult()si normal ca-i dau lapte ultra-super-megapasteurizat,va multumesc multla toate!!!all! (se vede ca vine Craciunul...)
Yagmur spune:
Neatza de la job
Am luat-o razna .... in container miroase a prajitura proaspat scoasa din cuptor
Incerc sa pierd vremea pana la pranz cand sper sa evadez....
Ieri am pierdul vremea in felu' urmator:
1. citit DC si scris povestea nasterii.... printre alte chestii de job intre 8.30-12.00
2. Plecat in primul sat la masa la ora 12, papat ciorba de burta
3. Revenit la job, pierdul vremea
4. Plecat in al doilea sat la 15 pentru felu' 2
5. Ajuns acasa la 17
6. Plecat la o zi de nastere la 19.
Deci: oare am meritat marirea de salariu???
Sint in vacanta si ma bucur mult... daca reusim sa facem fatza calatoriei cu trenul in noaptea asta voi fi fericita.... in pat nu avem loc amandoi, asa ca ori Luca in pat si eu pe jos, ori eu in pat si Luca in carucior... daca mai am loc sa-l deschid de bagaje
Avand in vedere ca nu voi acces la net decat greu urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de decembrie pe care ii voi rata, cu pupici special pentru Tudor si David. Si un pupic mare, mare pentru Sofia.
Celor care vor sa ne vada si nu imi stiu nr de telefon, va rog lasati-mi un PM cu nr vostru.
Sarbatori Fericite alaturi de copii vostri minunati si de familie.... Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
m_monique spune:
yagmur te astept la capitala. iti trimit pe pm tel meu.
sper sa ne vedem.
Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
azi mergem sa-l vedem mos craciun.
niste prieteni organizeaza acasa mos craciun pt. fetita lor de 2 ani si jumatate si prietenii ei. le-au cumparat la toti cadouri identice, ca sa nu se bata.
un alt prieten de-al nostru va fi mosu.
noi ii vom duce cadoul lui andrei si-l vom pune in sacul mosului. sper ca andrei nu va incepe sa planga, cand il va vedea pe mosu.
Andrei (16.12.2006)
Yagmur spune:
Monique, am notat Vodafonul si te voi suna. Voi prin ce zona va plimbati? Sper ca Andrei nu v-a urla ca si Luca cand a dat de primul ren..... l-am dus plangang la Mosu' si sper ca nu ne mai intalnim cu el in acest an Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Laura13 spune:
din jurnalul unei mamici iesence:
culcat copil la 22. culcat si eu pe la 23.30. pana la 2 somn deloc, vreo 3 ridicari la dani. la 2.30 ridicare din nou, cu nervi, pe sot, care sforaia langa copil. (eu cica am dormit in sufra sa ma odihnesc). sot somnoros luat copilul in pat cu el la 2.30, cat sa adoarma. dat si lapte. sotul a adormit, copilul nu prea. eu stat de sase in picioare in usa sa nu cada copilul. ora 3 mutat copilul. ora 3.30 adorm. ora 5.50 plange copilul, vroia sa se scoale. facut alt bibe cu lapte, am readormit cu totii. ora 7 trezirea
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lizzy spune:
din provocarile acestei dimineti.
s-a blocat usa la cuptorul cu microunde. cu iaurtul lui ianis inauntru
plina de curaj am demontat carcasa. am pus inordine suruburile, sa o pot remonta fara greseala. inauntru, in dreptul sistemului de deschidere, 2 bucatele de plastic rupte din piesa cu pricina.
2 bucatele mici mici care si daca le lipsesc la locul lor tot nu vor tine.
cuptorul e luat din germania, de 1 an. merge bestial. da' de ce naiba i-au facut sistem de plastic tocmai la deschis/inchis??
am scos iaurtul. macar atat.
edit: si da, l-am scos din priza inainte de toate. si chiar pot folosi usa daca fixez o lingura de lemn in lateral si dam la manivela.
clar, probleme existentiale... asta nu poate insemna decat 3 lucruri: copii sanatosi, cafea tare, spirit de sarbatori, cand grijile dispar
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Laura13
din jurnalul unei mamici iesence:
culcat copil la 22. culcat si eu pe la 23.30. pana la 2 somn deloc, vreo 3 ridicari la dani. la 2.30 ridicare din nou, cu nervi, pe sot, care sforaia langa copil. (eu cica am dormit in sufra sa ma odihnesc). sot somnoros luat copilul in pat cu el la 2.30, cat sa adoarma. dat si lapte. sotul a adormit, copilul nu prea. eu stat de sase in picioare in usa sa nu cada copilul. ora 3 mutat copilul. ora 3.30 adorm. ora 5.50 plange copilul, vroia sa se scoale. facut alt bibe cu lapte, am readormit cu totii. ora 7 trezirea
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
si la voi valiza sforaie si copilu' plange?! si la noi!
noroc ca la un moment dat copilu depaseste volumul 'valizei'
acuma serios, inchipuie-ti ca o gramada de tatici nu s-au ridicat nici macar o data in viata lor sa o ajute pe mamica noaptea.
eu imi doresc doar sa ne odihnim cat de cat cu totii, pt mine si alin un 3-4 ore legate sunt minimum necesar sa fim in forma a 2-a zi. pt copii insa...