LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

eu cred ca e de la sex non stop , ceea ce mi-ar prinde bine si mie dc ma gandesc bine ca mai am cateva kg intepenite... ar trebui sa incerc... dc functioneaza si slabesc vazand cu okii, iti spun si io zic sa te lasi de sportul asta
beei, daca e de la asta sa-mi zici si mie.

sau sa nu-mi zici.

auzi, mai bine sa-mi zici mie dar sa nu cumva sa afle alex..ca dupa aia nu mai am scapare....

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:

flore, stai linistita, ca nu ai depresie... cu asa o familie minunata, un copil sanatos si un sot ca nicu... tu radiezi fericire, nu esti deloc depresiva, sa stii ... acum cu scazutul asta in greutate pe care-l pui in seama depresiei... sa-ti zic, sa nu-ti zic? .... acu' daca si tu te superi, ma impusc .. eu cred ca e de la sex non stop , ceea ce mi-ar prinde bine si mie dc ma gandesc bine ca mai am cateva kg intepenite... ar trebui sa incerc... dc functioneaza si slabesc vazand cu okii, iti spun si io zic sa te lasi de sportul asta
edit ca sa zic ca m-am gandit de 3 ori inainte sa trimit mesajul asta ... dc nu erai tu si nu te cunosteam, jur ca ma abtineam :)) ...si dc vrei sa-mi zici vreo doua, pliz suna-ma sa nu monopolizam forumu'

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

si daca e asa...mai bine ajung aschie ...da nu ma las, ca/i asa de bine...
Iar de suparat nu ma supar eu asa usor, pe tine chiar nu as putea

Flore Alessia Liane (16-12-2006)
MAY THIS CHRISTMAS BE MERRY TO ALL...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:

eu cred ca e de la sex non stop , ceea ce mi-ar prinde bine si mie dc ma gandesc bine ca mai am cateva kg intepenite... ar trebui sa incerc... dc functioneaza si slabesc vazand cu okii, iti spun si io zic sa te lasi de sportul asta

sau sa nu-mi zici.

auzi, mai bine sa-mi zici mie dar sa nu cumva sa afle alex..ca dupa aia nu mai am scapare....

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Dar chiar ai putea sa incerci...te relaxeaza, te destreseaza, te face sa te simti in al noualea cer, si dupa...dormi asa de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by flore26

quote:
Originally posted by dianocica

quote:

sau sa nu-mi zici.

diana si david 03.12.06

Dar chiar ai putea sa incerci...te relaxeaza, te destreseaza, te face sa te simti in al noualea cer, si dupa...dormi asa de bine

si sa nu o uitam pe aia cu slabitul, ca e esentiala
ps: ne vedem maine la beoaca
ps2: sa nu-i zici lui lulu de metoda ta de slabit, ca nu vreau sa ma fugareasca zilnic

Mergi la inceput

sa nu uit (iar ) ca maine-poimaine plecam si noi si nu va mai aud pana la anu' (poate nu gasesc n capitole..). vreau sa strig cateva fete dragi care nu au mai dat semne de viata dar eu cred ca ne citesc.
fatimaaaaaa, carlaaaa, miracooo, atudor, somleac(ce face samburelul?), veronici, nana, biabaus(ce face samburelul?iar )roxana c, radu.anca, oanacat.

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

inca una si ma duc. fetele , aelita, porumbita, madaluta, somleac, biabaus povestiti-ne si noua de samburei. asa ma mananca si pe mine...poate ne facem un cadou de craciun

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Seara buna!
Iaca m-a apucat 1 noaptea citindu-va. Ca n-aveti si voi mila deloc. Si scrieti, si scrieti...
Cand sa m-apuc si eu sa va scriu observ ca nu am space-ul. Tasta space. Tudor e foarte incantat de tastatura si de suportul de la birou pe care sta tastatura si toata ziua le foieste. A trantit tastatura asta de-a luat-o zbenga. Veste buna e ca am gasit tasta si pot sa scriu.
Asa... s-o iau cu inceputul. Ma bucur ca v-am facut curioase cu povestea lui Tudor si-mi pare rau de fetele care nu mai au acces la internet pana in ianuarie. Daca-mi dati nr de telefon, va sun, nu-i problema...
Am citit si povestile mamicilor harnice care-au impartasit cu noi emotiile nasterii si sunt toate foarte frumoase si-mi face mare placere sa le citesc.
Am vizionat si poze...
Mi-e drag de voi tare! Ma destind si de-abia astept sa se faca seara sa stau pe net sa va citesc pana pe la 1, 2...
Legat de tema cu statul singur la joaca... La noi treaba e asa: daca am ceva de facut la bucatarie Tudor sta singurel si cate 10 minute. Eu, cu usile deschise sa-l aud. Daca n-are chef, n-are si atunci... Nu mai pot pleca. Seara in general nu ne lasa sa plecam din camera. Cand vine si tati trebuie sa fim obligatoriu toti 3.
Mai am noroc cu pisica. Tudor se prapadeste de ras cand o vede pe-asta alergand prin casa. Practic se fugaresc. Spectacol, nu gluma!
In general se joaca singur. Ma tot straduiesc sa-l antrenez la jocuri in 2, dar nu prea am succes.
Mi-am luat si o carte pe tema asta. Nici un ajutor. :(
Chiar imi fac probleme: eu nu stiu sa ma joc cu copilul meu!! Vreau idei!
Legat de sex si kg pierdute si sotul imi repeta deseori chestia asta. Cica s-ar pierde foarte multe calorii prin aceasta activitate... Oare de-aia-s eu grasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

din jurnalul nocturn al unei mamici cu 2 copii (tati nu e acasa)

22.00 - adoarme marc
23.00 - adoarme cumva si ianis... (cu gandul la bradul proaspat impodobit...)
00.12 (marc) - prima trezire, carutzat...
02.00 (marc) - a 2-a trezire - same old, same old... de data asta adorm pe canapea in camera lui marc, de unde ma trezesc la 4.00 cu o durere crunta de spate si ma mut in patul meu, langa` ianis
4:30 (ianis) - mami, nu mai pot sa dorm... ma gadili? (sa-l mangai pe spate, apoi pe burtica)
6:59 (marc) lets's rock! mi-e foameeeeeeeeee, vreau lapteeeeeeeee... ua-ua-ua...

dim motive inexplicabile ma simt bine si odihnita () aseara am facut bradul, asta sa fie oare?

buna dimineatzaaaaaaa!!!!!!!! aici cocoshu' de tg.mures! cucuriguuuuu!!!

ma duc sa vad ce ati prestat ieri...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Na ca cucurigu' de Targu Mures a cantat deja...bueyyy da' tu nu zici nimicuta de cafea???
Haideti c-am facut io si e pentru toata lumea matinala!!!
Din jurnalul unei mamici bucurestence:
- ora 21, incercat hranit Maria-Sa cu celebrul lapte HN...urlat si refuzat categoric biberonul.
- ora 21.15 pregatit cu draci bibebe cu lapte normal pe care l-a supt in 3 minunte
- ora 22 in sfarsit adoarme si pot si sa ma apuc partial de facut bagajele noastre
- ora 1 noaptea pic franta
- ora 2 noaptea Maria-sa da prima trezire...de sete...baut un pic de ceai de menta si culcat la loc fara mofturi
-ora 4 trezit dintr-un cosmar in care am facut accident de masina (nu de alta dar ne asteapta un drum de 500 km!!!)
-ora 5 a doua trezire Maria-sa tot de sete
- ora 7- trezirea definitiva pt papa si schimbat scutecul
Epilog...am aruncat laptele HN, kaki azi dimineata destul de legat, febra ioc, petele au disparut, are putin nasul infundat...deci putem pleca la drum linistiti!!!
Citesc ceva din urma si fug la facut bagaje!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dragele mele,
Consortul meu nu mai mai lasa sa zac pe aici...a inceput cu hai hai, fa aia, pune si aia in bagaje...gata...tre sa o intind...
Nu am apucat decat sa frunzaresc din urma...vad ca Marani s-a suparat...nu stiu de ce...
Marani, mie-mi place tare rau de voi, sunteti o familie minunata, acum treceti prin momente crancene...nu spun decat atat...cand toate astea vor trece, noi vom fi tot aici si te asteptam...oricand!
Fetelor, vreau sa va urez Sarbatori fericite, un Craciun minunat si imbelsugat si multa pace si lumina in suflete!!!
P.S. Am internet pe telefon...ne mai auzim noi!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput