LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Mamicilor,care a-ti inceput sa dati lapte de vaca la bebei,am si eu o intrebare,cum a-ti procedat??????eu la primul bibe i-am pus 30 ml lapte vaca,restul pana la 150 ml formula,iar la al doilea 30 ml lapte vaca ,pana la 90ml formula,am facut bine,sau nu?????astept pareri(si nu ma supar)e rau ca am inceput de acum(inca nu avem un anisor)?m-am grabit,,etc,etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

raspund din amintiri.
flore asta nu e depresie. asta e trai prea bun.
ktrinel te inteleg perfect. sunt cumplite chefurile in timpul saptamanii. cand lucram intr-o echipa condusa de un francez, avea asta o manie sa faca chefuri in timpul saptamanii. era cumplit a doua zi cand mergeam la serviciu. bineinteles ca sefu venea mai tarziu, ca de' el a fost retinut. noroc ca romanasii nostri sunt mai cu picioarele pe pamant, si fac si ei petreceri vinerea, ca sa avem timp sa ne revenim tot week-endul.
"faina faza azi dimineata, la bar jos cand sa imi cumpar cafeaua, se oferea gratuit sa iti pui Baileys, Tia Maria su nu stiu ce cognac in cafea...bey, pai scopul nu era sa ne trezim ?? ..sau sa o luam de la capat "
dupa unii din betie te trezesti in acest mod.

dayanara eu folosesc apa de la robinet pe care o fierb bine. uneori folosesc izvorul alb, apa plata.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Deea, nu am inceput serios cu inlocuirea, dimineata si seara tot laptele praf il bea...dar dimineata ii mai dau cereale inmuiate in lapte de vaca...ea le ia cu mana si nu stiu cat lapte ajunge la ea, de fapt.
nu stiu daca e bine sa inlocuiesti treptat , dupa metoda cu formula...ca doar daca a baut un pic si nu are alergie, inseamna ca nu sunt probleme,iar daca e vorba de gust, laptele praf il modifica , deci nu prea iti dai seama cum il primeste ,si cand o sa ii dai lapte simplu , poate, nu o sa il placa...eu as incerca si simplu, cate un pic, fara sa inlocuiasca o masa...atat cat sa se obisnuiasca cu gustul...si sa nu ii provoace ceva pe la burtica...

sa mai zica fetele care sunt in tema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by deeaA

Mamicilor,care a-ti inceput sa dati lapte de vaca la bebei,am si eu o intrebare,cum a-ti procedat??????eu la primul bibe i-am pus 30 ml lapte vaca,restul pana la 150 ml formula,iar la al doilea 30 ml lapte vaca ,pana la 90ml formula,am facut bine,sau nu?????astept pareri(si nu ma supar)e rau ca am inceput de acum(inca nu avem un anisor)?m-am grabit,,etc,etc.

deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006
pozedavidutz

ca metoda ai facut f bine. dar eu zic ca o zi cu 30 ml, apoi a doua zi cu 60 ml si tot asa, adica nu la bibe consecutive. dar eu cred ca te-ai grabit un pic, eu una vreau sa astept macar pana la 1 an jumate. si obligatoriu lapte pasteurizat:dorna, mili, zuzu si care or mai fi, da?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

flore si la mine in casa sunt tot 22 de grade. si mi se pare ok. cand au fost 20 de grade si nu mergea incalzirea, in loc sa imbracam copilul, il alergam prin casa sa se incalzeasca.
iarna trecuta, cand nu aveam repartitoare, a fost cumplit de cald. am ajuns si la 28 de grade, ca a trebuit sa-i dau copilului ceai, pt hidratare suplimentara.

donia .ca doar am venit de la aerobic, si mi-am propus sa nu mai mananc in seara asta. sper sa nu visez casuta.

chinico nu te ingrijora. masinutele pot fi niste jucarii foarte inteligente: au roti pe care se misca, rotile mai pot fi si demontate si plimbate prin casa separat.

deeaA eu inca nu i-am dat lapte de vaca, desi pediatra mi-a dat liber. andrei are pe fata putina alergie, eu zic ca de la frig, si pana nu-i trece medicul dermatolog mi-a zis sa nu incerc alimente noi. eu nu-i voi da amestecat cu formula, ci simplu. bineinteles ca putin cate putin, asa cum ai facut si tu.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

deea, eu cred ca ai inceput bine sa inlocuiesti cate putin din laptele formula.. stiu ca nu trebuie schimbat tot dintr-o data in lapte de vaca .. mi-a placut precizarea

chinico, lasa fata sa-si extinda orizontul.,.. eu oanei cred ca-i iau si un trenulet de craciun ... nu vrem sa le limitam, nu?

Mergi la inceput

flore, stai linistita, ca nu ai depresie... cu asa o familie minunata, un copil sanatos si un sot ca nicu... tu radiezi fericire, nu esti deloc depresiva, sa stii ... acum cu scazutul asta in greutate pe care-l pui in seama depresiei... sa-ti zic, sa nu-ti zic? .... acu' daca si tu te superi, ma impusc .. eu cred ca e de la sex non stop , ceea ce mi-ar prinde bine si mie dc ma gandesc bine ca mai am cateva kg intepenite... ar trebui sa incerc... dc functioneaza si slabesc vazand cu okii, iti spun si io zic sa te lasi de sportul asta
edit ca sa zic ca m-am gandit de 3 ori inainte sa trimit mesajul asta ... dc nu erai tu si nu te cunosteam, jur ca ma abtineam :)) ...si dc vrei sa-mi zici vreo doua, pliz suna-ma sa nu monopolizam forumu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

chinico, lasa fata sa-si extinda orizontul.,.. eu oanei cred ca-i iau si un trenulet de craciun ... nu vrem sa le limitam, nu?
si eu lui d o papusa pe care sa o imbrace daca vreti dam masinute la schimb

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

ce greu e si cu sarbatorile astea. bate-ti capul de cadouri, alearga prim magazine dupa ele.

ieri am fost cu sotul si cu andrei sa cumparam cadouri pt. mine si sot. cu sotul am rezolvat rapid. cu mine a fost mai problema: m-am uitat in multe locuri, am probat, dar nu am avut inspiratie. s-a apucat si zmeul de concert, asa ca am plecat fara sa-mi iau nimic.
azi sotul a inceput iarasi: ca eu ce cadou vreau, ca el ce sa-mi cumpere, dar ai lui ce sa-mi aduca.
pana la urma mi-a dat bani si a ramas el acasa cu zmeul. si m-am dus si eu la shoping vreo 2 ore ca in vremurile bune. a fost obositor, ca era aglomerat, dar eu am venit relaxata. de data asta am avut si inspiratie. mi-am luat o bluza verde mai lunga si colanti nergi, pantaloni gri treisferturi, si un boby rosu, ca doar trebuie sa fiu sexoasa.
cand am ajuns acasa sotul era frant, zmeul misuna prin casa, in stilul caracteristic. am pregatit mancarea copilului si am plecat la aerobic, ca doar am dat banii pe abonament si trebuie sa-l termin.

acum cand scriu, stau si ma gandesc la ce cadou frumos mi-a facut sotul.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by Dia1609

si eu lui d o papusa pe care sa o imbrace daca vreti dam masinute la schimb

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

da da da da

Mergi la inceput