***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (40)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Carmen iti dai seama ca si mie mi-ar conveni sa imi dea unul nou. La mine s-a retezat pur si simplu un surub de metal...cel care actiona cutitul din capacul blenderului.

Lavini da, cam asa e! Pana acum vad ca Ana prefera totul destul de marunt tocat si mai zemos...o sa vad cum ma descurc.

Poohy iti multumesc ca m-ai incurajat sa merg la Dr Palicari. A fost de bun augur. Si mie mi-e greu sa ajung acolo, am facut 1 ora si un sfert pe drum, se mergea bara la bara. Nu o sa renunt nici eu la medicul ei de familie, nu pentru ca ar fi cine stie cine, dar mi-e usor ca e f aproape. Ma gandesc sa merg in paralel si la Gina Palicari.
Felicitari pentru Manu! Imi pare rau ca e racita! Sanatate multa!

Mai voiam sa o felicit si pe Teodora de Motannel pentru dintisor. Si pe Gina pentru minunea de baiat!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Carmen, de ce sforaie Mara? Ati fost la un dr (ORL-ist cred)? Ai grija ca asta ar putea impiedica oxigenarea creierului (parca asa am citit in cazul polipilor).

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

sforaie cand are muci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Poohy da, ii dau si carne, pui doar, deocamdata. Nu i-am mai dat zilele astea, pentru ca nu stiam daca mananca, nu mananca, si mi-a fost mai usor cu legumele.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Carmen, mersi de raspuns, sper sa fie si Andrei asa de intelegator si iubitor cu surioara lui(sau fratiorul, desi sper sa fie prima varianta).

Pepsi, pe unde esti?Ai terminat pregatirile de Craciun?Gata fursecurile pt Dominic?

Cred ca husbandu' e dus putin cu pluta.Aseara ursuletul fluorescent al lui Andrei a ramas la noi in dormitor, si dupa ce am stins lumina lui sotulache i s-a parut divin, asa ca l-a luat sa doarma cu noi in pat.Ditamai omu' cuibarit cu un ursulet in brate.Culmea e ca a simtit cand l-am deposedat de oratanie, s-a trezit morocanos si a zis "mi-ai furat ursu'!".Si s-a intors cu spatele la mine de suparare si a adormit instantaneu.Cateodata ma intreb daca nu cumva a dat in mintea copiilor de cand cu fi-su.

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

multumiri la toate fetele care ne-au urat ieri La MUlti Ani! si felicitam si noi pe sarbatoritii zilei de ieri si pe cei de astazi.

Intrebare: Foloseste cineva cereale de la Nestle cu roscove care nu contin lapte???? i-am cumparat ieri la Isa dar nu stiu daca pot sa i le amestec cu lapte??? Pe cutie scrie ca se amesteca cu APA???? nu zice nimic de lapte si nu stiu ce sa fac? Ea bea lapte Nan de la Nestle.
Si imediat vine masa de seara asa ca daca stie cineva va rog sa ma lumineze si pe mine.

Mergi la inceput

Am reusit sa pun poze cu masina, si cateva poze de la serbarea lu' nr 1, in semnatura.

Mergi la inceput

petit ange, daca n-au lapte le poti amesteca in lapte fara grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Carmen, am vazut pozele, misto masinuta, ma bate si pe mine un gand...si vazand pozele lui nr. 1, mi-am adus aminte de copilarie, cand ne puneam si noi beteala in cap la serbare, si coronite, si tot felul de rochite...si ne laudam cu "ba a mea e mai frumoasa ca are si sclipici/ stelute/etc"

Petit_ange, nu stiu ce sa-ti zic, daca ele nu contin lapte ar tb sa le faci cu lapte, nu cu apa(presupun).Dar la instructiunile de preparare nu zice exact ce trebuie sa torni peste ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by lavini

Madi, ai o bafta de zile mari.Dar nu-ti fa probleme, sunt unele legume pe care nu trebuie sa le blenduiesti ca devin foarte fine si daca le zdrobesti cu o lingurita:dovleac, dovlecel, brocoli, cartof dulce.Iar cartoful obisnuit lui Andrei i-a placut mai mult cand i l-am facut cu ustensila aia de facut piure si arata ca un piure normal, si mai putin cand i l-am bagat la blender si era foarte fin si innecacios(mie mi s-a parut chiar scarbos).

Apropo de cartoful bagat la blender e o chestie cu moleculele de amidon care daca sunt sparte piureul devine lipicios si se intinde si gustul e naspa. Am vazut io pe discovery

Iar la cazut copilul din pat nu ma ia nimeni: de doua ori in aceeasi zi O data dormea bine mersi si cand doarme nu prea misuna deci era inca sigur s-o las in patul nostru pana la acest incident. Si a doua oara statea cuminte si nu parea dornica sa exploreze. Oricum m-am cam invatat minte si am inceput sa pun perne peste tot pe jos in jurul patului, ca pe marginea patului sunt ineficiente.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput