Mamici de mai-iunie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Madaluta..si pe mine ma batea gandul sa-l fac pe ascuns...oare are cum sa-si dea seama?adica..dupa analize...nu stiu,ma gandesc nici sa-l fac sa se simta aiurea..am fost multumita de el la prima sarcina..din cate stii,se da fara reteta Pregnylul?

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor! Cum ati petrecut Craciunul? Sper ca toata lumea e ok...

La multi ani pentru toti cei ce poarta numele de Stefan-Stefania!!!
La multi ani si pentru baietelul meu cel scump - sa cresti mare si frumos si sa ai o viata plina de bucurii!!!!!!!

Gabriela 18+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

David doarme. DUpa ce am stat 2 ore pe net sa caut ce ma interesa si nu prea am gasit va intreb pe voi: a facut careva eco 3D de trim II?
M-am uitat din nou pe buletinul ecografic de la ALbu, v-am spus eu ca a bijbait ceva despre o valoare: Ventriculul lateral cerebral din fosa mijlocie..Deci nu inimioara...Are cineva idee la ce dimensiuni ar trebui sa fie la 21 de saptamini? sau daca are cineva pe eco a ei o valoare...
La noi e 6,6mm....
sa nu ocolitit intrebarea, ca vorba lui Ylari, mi-a intrat rau demonul asta in cap, sper sa-l elimin repede...

David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Madaluta..si pe mine ma batea gandul sa-l fac pe ascuns...oare are cum sa-si dea seama?adica..dupa analize...nu stiu,ma gandesc nici sa-l fac sa se simta aiurea..am fost multumita de el la prima sarcina..din cate stii,se da fara reteta Pregnylul?

Nu cred k are cum sa vada din analize k tu faci pregnyl .Stiu k el influenteaza doar BHCG-ul, dar asta nu e o analiza pe care sa o mai faci acum. Cel mult la triplu test..dar si asta a trecut...
Eu am luat fara reteta fara nicio problema.

Madalina 20+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Madaluta,triplu test abia pe 3 ianuarie il voi face..dupa pot sa fac linistita pregnyl....si pot sa astept plina de ganduri negre rez.de la TT
Simona,din pacate nu-ti pot raspunde..numai sa caut ce valori am avut la Mariuca,daca era 'moda' sa se scrie atunci
Pupici

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TaniaForsea spune:

aetita felicitari pentru baiat,sa creasca mare si sanatos.
LA MULTI ANI la toti cei cu numele Stefan ,Stefana ,Stelian.
Gabitzam La multi ani si pentru puiucutul tau ,sa fie voinic si sanatos si pe zi ce trece sa va uimeasca cu progresele lui.

Cele care ati facut TT,va rog sa ma ajutaticu . Pana voi merge sa-mi ridic rezultatul TT (cu grafic)de la MEDLIFE(dupa anul nou) , am cautat pe situl clinicii si am gasit rezultatele analizelor mele(fara grafic) si sunt cam asa: Estriol liber 2.18 ; hCG Total 55357 ; AFP-triplu test 43.2Recoltarea am facut-o la 15saptamani si 5zile.

17 Alexandru 24-07-2006

http://community.webshots.com/user/ForseaTania
Va rog lamuriti-ma care sunt intervalele de referinta la AFP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by andreap

[Simona,din pacate nu-ti pot raspunde..numai sa caut ce valori am avut la Mariuca,daca era 'moda' sa se scrie atunci
Pupici

Petrecere 3 ani

Merci Andreea, sa cauti pls..desi cred ca difera si asta in fct de dr unde faci eco...La David de ex nu mi-a scris valoarea asta..

David (10 nov 2004) si
Simona 22+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara fetelor! Am mai intrat si eu sa nu credeti ca am murit de durere de dintzi... Imi venea sa mi-i scot eu cu patentul, tare am mai suferit... Acum sunt ok... Da semne ca imi trece... mai simt o mica jena la maselutza respectiva dar nu ma mai doare. Pana la urma a trecut de la sine.

Va pup pe toate, sper ca ati avut un Craciun fericit!!!!
Mie mi-a adus Mosul un mp3 player (imi doream, eu merg mult cu metroul si la calatorii din Metrou e trendy un mp3 player, ha, ha, ha).

Ma pregatesc pentru eco morfologica de trim 2 (pe 9 ianuarie va fi) sunt emotionata ca m-am programat la Medsana in Primaverii si eu sunt foarte ... nu stiu cum sa va zic... sunt stresata ca merg la un alt doctor (eu sunt la doctoritza mea de 3 ani si sunt foarte multumita de ea, niciodata nu a fost nervoasa, nu a dat rasol...) acum merg la altcineva si credeti-ma fetelor ca pana am gasit-o pe doctoritza mea cred ca numai de nebuni de doctori am avut parte, traume nene, nu gluma, va jur! Am cautat pe net, am pus intrebari, dar n-am primit raspunsuri vis-a-vis de dr. Hadi (parca... nici nu mai stiu cum il cheama, vedeti???)

Maine merg la servici...

Dupa anul nou trebuie sa ma apuc de alergaturi sa intru si eu in randul lumii ca traiesc in concubinaj de ani de zile.....

Pupici la fete!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna burtici, revin si io la scris dupa lenea generala. Nu prea scriu la subiectul vostru, da' cum eco morfo fetala de trim 2 fac abia pe 8 ian, AMR 1 sapt

In primul rand, vreau sa va urez sarbautori fericite, un an nou mai bun, mai plin de reusite, mai multa liniste in suflet si zambete si seninatate. Alaturi de mine, bineinteles! Pentru toate va fi un an plin de schimbari, si poate cea mai mare reusita din viatsa personala a fiecareia: un bb-ic.

In al 2 lea rand, vreau sa va pup si sa va imbratisez, asha ca surorile mele de noua etapa a vietii. Am cunoscut - ca si voi de altfel, o noua lume, chiar daca virtuala, dar a noastra,a proaspetelor gravidute - eu cel putin am devenit f. sensibila si sclifosita, dar faptul ca am avut cu cine vorbi, si trece prin aceste stari impreuna, mi-a prins f. bine, m-a calmat, amuzat si inteles unde mi-e locul. Si am invatsat sa apreciez enorm ceea ce am: prieteni si sanatate.

In al 3 lea rand.... si voi ati mancat mult si din toate?? ca eu sunt termita!!!! daca primele 20 sapt am 'mancat' de 5 kile...in ultimile 3 zile, am mai papat 1 kil. Sunt TERMITA!!!

Nu mai stiu ce voiam sa va spun. Sa felicit pt rezultatele bune la analize; sa felicit pe calmul lui gabitzam care se pregateste de amniocenteza, si ca va ridic statuie voua, mamicilor cu un bb si cu burtica! Chiar sunteti de admirat!!

A, ca am fo la medic si am intrebat de bb care se misca non stop, si ca ma gadila la vezica si la col. A zis ca e normal...si ca e zona mult mai sensibila. Si sa ma duc sa fac pishu Si sa ma ingrijorez numai de bb nu simt ca misca mai mult de 6-8 ore.

22+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna dimineata fetelor

Azi sunt foarte matinala. E ora 5.12 dimineata si nu mai pot dormi...deloc...sunt o insomniaca.
De fapt am observat de ceva timp ca ma trezesc destul de devreme(ora 4 sau 5 dimineata)si daca nu adorm imediat nu am nici o sansa sa adorm dupa.
Acum mai e si din cauza ca ma doare burtica destul de bine...Ieri am facut un pic mai mult treaba si acum am niste dureri ca de ciclu...sper sa treaca cat mai repede ca deja mi s-a luat de durerea asta.
Am auzit pe foarte multe fete ca iau no-spa.
Stie vreo fata din belgia/olanda ce am putea noi lua de la farmacie care sa fie asemanator?
Mie cei de la spital nu mi-au dat nimic pentru durerile astea, care am inteles ca ar fi de la contractii...
Hai ca va pup si ma duc sa mai huzuresc si prin alte parti
Buna dimineata inca o data la toata lumea
M-as apuca de trebi dar azi am interzis la asa ceva. Azi am sa stau linistita in pat ca bebica sa creasca mare si sanatos.

Sa ajungem toate la 40 saptamani cu bine si cu bebici sanatosi foc

Felicia 18+ viitoare mami de ou cu surpriza

Mergi la inceput