Mamici de mai-iunie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
fecian spune:
Buna dimineata va zice huhureaza de serviciu
.
Este aproape ora 7 si ne simtim chiar bine.
Durerile au trecut, noi am si papat deja un iaurtel ca ne era tare fomica...Cred ca acum ca ma simt mai bine o sa ma bag si eu in patut cine stie poate si adorm![]()
Acum ca v-am facut introducerea sa speram ca acest capitol va fi unul mai animat decat a fost pana acum.
V-am pupacit burticoaselor
.
Sa aveti grija de voi si de bebicii vostri![]()
Felicia
18+ viitoare mami de ou cu surpriza
simonacip spune:
Neata fetele. Tocmai am trecut printr-o cadere de calciu sau nus tiu ce a fost, noroc ca am baut apa si am avut patul linga mine..Nu stiu dinc e cauza, in nici un caz din lipsa mincarii, ca sunt burdusita bine cu de toate.
Deci, Cleo, nu esti singura...ma simt deja mare si umflata. Trebuie sa fac intr-un fel sa ma simt mai bine. Am 5.5kg in plus, dar o burta imensa si simt ca mi-am relaxat mintea in privinta mincarii...Nu e bine, mai am 4 luni si-s cele mai ponderale ca sa zic asa...Poate de azi ma voi stapini mai bine...
Fecian, scumpa, macar stai linistita, nu mai munci nimic. Eu la David am mai avut dureri si n-am luat nimic, doar ma odihneam mai mult.
Succes mult fetelor cu eco 3 D, abia v-astept cu informatii, poate imi spuneti si mie mai multe.
David (10 nov 2004) si
Simona
22+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
andreap spune:
Buna dimienata si de la noi!
Eu aseara(de fapt...eu si BB
) ne-am facut de cap.Am profitat ca zgubiloi e in deplasare la bunici
si am fost cu nasii prin cluburi pana la 1 noaptea,si inca alti priteni.Nasii mei au 5 perechi de fini si aseara ne-am vazut cu totii..a fost asa frumos,desi fumul de tigara m-a cam suparat!Eu,fumatoare sa spun asa ceva
..da' acum sunt cam
si cica trebuie sa mai si muncesc
Simona,nu scrie nimic de genul asta la eco de 21 sapt.la Mariuca..da' eu am facut-o la Medlife..nu vrei sa mergi la Iosup?cred ca te strecoara asistenta lui,e tare draguta..si are un ecograf bun
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
fecian spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Neata fetele. Tocmai am trecut printr-o cadere de calciu sau nus tiu ce a fost, noroc ca am baut apa si am avut patul linga mine..Nu stiu dinc e cauza, in nici un caz din lipsa mincarii, ca sunt burdusita bine cu de toate.
Deci, Cleo, nu esti singura...ma simt deja mare si umflata. Trebuie sa fac intr-un fel sa ma simt mai bine. Am 5.5kg in plus, dar o burta imensa si simt ca mi-am relaxat mintea in privinta mincarii...Nu e bine, mai am 4 luni si-s cele mai ponderale ca sa zic asa...Poate de azi ma voi stapini mai bine...
Fecian, scumpa, macar stai linistita, nu mai munci nimic. Eu la David am mai avut dureri si n-am luat nimic, doar ma odihneam mai mult.
Succes mult fetelor cu eco 3 D, abia v-astept cu informatii, poate imi spuneti si mie mai multe.
David (10 nov 2004) si
Simona22+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Off s-a sters tot ce am scris pana acum
Simona sa ai grija de tine, intreaba doctorul daca poti sa iei un mic supliment de calciu, ca daca ai inceput deja cu asa ceva nu e bine...
Andreap da' tare cumintica ai fost tu aseara
...Ai vrut sa ii arati lui bebe imprejurimile?Noi tot nu avem somn, mai avem si greatza ...numai bine...ca sa fie tot tabloul complet.Asa cum nu mi-a fost rau o viatza intreaga mi-a fost toata sarcina...dar pentru bebe ce nu facem noi, nu-i asa?
Dar voi fetelor ce faceti la orele astea matinale? sunteti la servici???
Felicia
18+ viitoare mami de ou cu surpriza
ache spune:
'Neata fetelor! N-am mai trecut de muuult pe aici, dar nu v-am uitat. Vroiam sa va uram CRACIUN FERICIT!, chiar daca cu intarziere. Si La multi ani LILY 79!
Gabitzam, daca ai timp sa ne treci si pe noi pe listutza cu bb Adam. Si mult succes la amniocenteza, sa dea DD sa fie totul bine.
Vad ca e "epidemie" de baietzei pana acum, la odiseea noastra
.
Eu nu am facut nici dublu, nici triplu test, nu se recomanda decat daca ai peste 35 de ani. Peste o saptamana avem programare la dr., banuiesc ca face eco morfofetala si o sa mai merg si la alta clinica pt. o a 2-a parere, dar pe la 20-22 saptamani.
Va pup pe toate!
PS: Fecian, la noi e deja ora 10.53, si e week-end. Si eu am probleme cu somnul, ma trezesc noaptea sa merg la baie si cel putin o ora apoi nu mai pot sa dorm. Iar dimineata mai tarziu de 8.30 nu pot sa dorm orice as face. Eu sunt fix pe invers de cum eram inainte de sarcina, si la pofte si la somn.
Si am uitat sa va zic, ca am si eu un mare of, eu nu-l simt deloc pe bb ca misca, de fapt nici nu stiu ce ar trebui sa simt. Sunt cam disperata.
anca
17+
bb Adam
puputi spune:
BUna fetele!
Va urmaresc mai mult de la servici, de unde nu ma pot loga, iar de acasa ma i putin calculator ca sunt satula de la munca. Aveti o viteza fantastica la scris....
Sunt o graviduta cam in 14 saptamani, departe de Romania si as vrea sa pot imparti cu voi bucuria mea.
Am sa nasc cel putin asa spune doctorul pe 24 iunie, ultima menstra 18 septembrie si data mea de nastere 1978 mai 24. Ma trceti si pe mine pe lista?
Nu am avut greturi, nu m-a durut nimic, mananc normal, dar imi este un somnnnnnn.
Acum din ce v-am citit voi aveti parte de tot felul de analize, mie in sap 12 mi-au luat sange si urina, iar o data pe luna ne vedem la ecograf. Acum nu stiu cum sa va spun este ocamera care o introduce in vagin si asa ne vedem. Cica de data viitoare ne face eco normala pe burtica.
Of, e atat de greu cu capetele astea patrate de asa zisi doctori. Imi este o frica de lesin sa nasc, acum vreau ca bebe sa fie bine si sanatos si mai departe om trai si om vedea.
Si maine va fi o zi
http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UAUTOLOGIN_ID=85954993213
andreap spune:
Felicia,am vrut sa-i arat fetei ce inseamna viata de noapte....
..si da,sunt la servici

Bine ai venit Ache,Puputi..sarcini usiare si BBlusi sanatosi.
Si eu ma gandesc ca deja am 15 saptamani,e a doua sarcina..de ce nu-l simt pe BB??Am uneori senzatia ca l-am simtit..da' e atat de usor si de rar,poate si 1 data la 2 zile,incat imi spun ca de fapt burtica mea a facut asa....ar trebui sa stiu ce-i aia 'scandal' de burtica si ce-i aia miscare de BB
..da' cred ca neuronul meu s-a sclerozat de tot![]()
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
gabitzam spune:
Puputi, bine ai venit 
Te trec si pe lista imediat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
puputi spune:
Mutumesc. Fetelor ce ar trebui sau mai bine zis cum ar trebui sa simnt cand misca bebe? Zilele trecute am avut o senzatie asa ca un gol de aer in forma de fus ca se invarte prin burtica timp de 15-20 de secunde. Stiti mi-ar fi mai usor cu explicatiile astea ridicole pe care le dau daca as vorbi cu mama, dar saraca de acolo de sus vede, ne ocroteste dar nu imi raspunde si la intrebarile astea stupide pe care le pun. La voi fetelor cum a fost? (cele care cunosc senzatia).
Si maine va fi o zi
http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UAUTOLOGIN_ID=85954993213
gabitzam spune:
Puputi, senzatia este ca si cum ti s-ar zbate un muschi, ca o fluturare de geana, ca si cum te-ar bate cineva usor pe umar. Initial sunt foarte discrete miscarile, de multe ori zici ca ti se pare si sunt doar ceva "aere" pe acolo.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla