Mamici de mai-iunie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
Alysh spune:
Multumesc Desiree.......si mie imi place cum arata mama.de-asta nu cred ca bebe o sa-i spuna mamaie...am hotarat sa-i spuna Mica sau Micutza, pt ca asa ii spun eu uneori.
Alina
21+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
fecian spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Mai bine fa-o movulie, Felicia
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Prea tarziu
Alysh bravo mamicule...e bine ca ai avut cu cine dansa
Sa vedeti ce nesimtire pe capul meu
Felicia
18+ viitoare mami de ou cu surpriza
simonacip spune:
Alysh esti o dragutza, si burtica imi place tare..se vede de la o posta ca-i baiat
acolo
David (10 nov 2004) si
Simona
22+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
Alysh, am vazut pozicile, imi place de tine, ai o burtica frumusica
Bine ca v-ati distrat, sunt convinsa ca nu te-ai zbantuit tu cat sa-i faci tu rau la bebe.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
fecian spune:
Fetelor eu sunt azi fericita
Il simt pe bebe miscator ceva de vis.
Am papat saratelele alea si acum danseaza puiu pe muzica de Cris Rhea. Mai da ursuletul zapacit cu piciorusele si in zone pe care as prefera sa nu le atinga (cum ar fi the big exit).Dansator il face mama...da' dansator in timpul liber
.
Felicia
18+ viitoare mami de ou cu surpriza
YLARI spune:
quote:
Originally posted by fecian
Dansator il face mama...da' dansator in timpul liber.
Felicia18+ viitoare mami de ou cu surpriza
Si io, si io la fel, daca nu e o activitate prin burtica mea, ceva de speriat!!!!
Fetelor va pup pe toate! Ma simt foarte bine, azi am si bucatarit mai toata ziua! Maselutza parca nici nu m-a suparat vreodata, burtica e din ce in ce mai... maaareeee... Abia astept sa treaca sarbatorile, sa mai treaca cu bine si saptamanile astea care au mai ramas si sa-mi tin bebeluna in bratze, sa facem agitatie pe aici prin casa, la nastere mi-e prea groaza sa ma gandesc... As vrea sa nasc vaginal dar mi-e frica = groaza de dureri, as zice ok ptr cezariana (dar as vrea cu anestezie in coloana, parca rahie se numeste, ca sa o vad pe bebeluna atunci cand iese, sa fiu prima care o vede) dar mai vreau sa raman o data imediat dupa si mi-e frica cumva sa nu se refaca abdomenul, uterul suficient de repede... of, of, nu stiu cum sa fac... Dar mai e pana atunci, poate am sa ma mai razgandesc de 3-4 ori pana atunci!
Va pupez pe toate!
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
vera_2209 spune:
Buna fetelor si la mine bb se simte asa cam de o saptamana , de fapt simt mai ales sear niste contractii niste lovituri niste fisac finute ca niste furnicute nici eu nu stiu exact sa zic ce simt..dar cred ca e bb, adevarul este ca sunt si un pic stresata ca ma asteptam sa il simt ami demult iar acum asi vrea sa il simt mai intens si mai de multe ori, el in schimb isi face simtita prezenta numai seara.Pe 15.01 ma duc la eco 3d atunci o sa il vada mami pebb si sper sa primesc si vesti bune.....Activitatea bebelului vostru cum este?
elena_g spune:
Buna seara la burtici!
Fetele....o intrebare la voi poate stiti!Cred ca am racit ...m-a durut ingrozitor un ovar de nu m-am putut da jos din pat ieri toata ziua si pe langa asta si o durere de cap de simteam ca mor.Azi m-a mai lasat putin burta ..desi tot ma mai doare dar suportabil dar capul nu ma lasa deloc...e deja a doua zi si simt ca innebunesc.Pot oare sa iau un paracetamol sau altceva?Ati avut asemenea dureri?Am baut ceai de tei,am mancat lamaie ci miere de albine dar nimic...simt ca-mi plesneste....ce sa iau ,sau ce am voie la 15 saptamani?Mersi...
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by fecian
Am papat saratelele alea si acum danseaza puiu pe muzica de Cris Rhea. Mai da ursuletul zapacit cu piciorusele si in zone pe care as prefera sa nu le atinga (cum ar fi the big exit).Dansator il face mama...da' dansator in timpul liber.
Felicia18+ viitoare mami de ou cu surpriza
Felicitari!!!!
Da-i seara dulce sa vezi at ce danseaza
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
MissParker spune:
acina, o sa vezi ca rezultatul de la amnio o sa fie ok. Nu intra in panica din cauza unei statistici. Nu inteleg de ce 1:336 e considerat prost, dar vorba aia, mai bine sa fii sigura cu amniocenteza, fiindca restul (TT, pliul nucal etc.) sunt doar statistica, nu te poti baza pe asemenea chestii. Cat te va costa amniocenteza in Romania? In Germania o preiau asigurarile medicale cand viitoarea mamica are peste 35 de ani. In Romania cum e? Si eu am programare la amnio pe 10 ianuarie. Te rugam sa revii dupa ce o faci tu si sa ne spui cum a fost. Eu sunt convinsa ca va fi bine la toata lumea.
simonacip si fetele care va speriati de date tehnice, nu va mai omorati atata sa retineti si sa descifrati si sa analizati toate valorile scrise de medici, fiecare doctor e altfel, fiecare sarcina e altfel. Eu una am mai mare incredere in corpul meu si in mama-natura decat intr-un medic si cifrele lui, sincer. Fiti si voi mai optimiste si mai "inconstiente", ca va va fi mai bine, veti fi mai relaxate. 
fecian, multumim pentru linkul cu ticker-ul pentru bebe si alte chestii tare dragute.
Ylari, incearca sa nu te mai temi de nasterea vaginala, te poti decide pt. anestezie peridurala ca sa mai reduci durerile daca ti-e frica asa tare, dar gandeste-te ca o cezariana are in general mai multe riscuri, apoi tu ai fi sub narcoza si nici nu ai simti nimic din miracolul nasterii, asta nu iti permite imediat apropierea sufleteasca de copil, apoi te va durea rana si nu-l vei putea tine pe bebe in brate cateva zile bune, ca sa nu mai spun ca o cezariana il smulge pe bebe brutal din paradisul burticii, in loc sa-i lase victoria iesirii la suprafata, prima lui victorie in viata!! Mai gandeste-te!
Noi de Craciun ne-am imbuibat cu salata de boeuf, iar azi am facut sarmale (mi-au iesit "numai" 50!!) si o ciorbita de perisoare de te lingi pe degete. 
In caz ca nu mai apuc sa intru pana de Revelion, va doresc la toate din suflet
LA MULTI ANI si indeplinirea tuturor dorintelor si visurilor voastre!!!