Mamici de mai-iunie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TaniaForsea spune:

Eu am fost cam racita de Craciun si pe langa ceaiurile cu lamaie am mai luat paracetamol.Am auzit ca nu este contraindicat in sarcina.

Aparatul meu foto s-a inecat cu suc si nu mai functioneaza si eram tare necajita ca nu ii fac nici o poza lui Alexandru cu bradutul stelist (rosu -albastru).Intr-un stirsit mi-am adus aminte ca pot sa-i fac poze si cu telefonul,asa ca am marcat momentul.

Imi poate spune cineva care sunt intervalele de referinta la TT in saptamana 16 si la 35 ani?
Ajung in Bucuresti dupa anul nou pt. graficul TT si pe internet am gasit rezultatele mele : Estriolliber 2.18 ; hCG 55357 ; AFP-triplu test 43.2 VA ROOOG !

17+ Alexandru 24-07-2006

http://entertainment.webshots.com/album/561921480TZPufh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Fetelor, eu sunt in culmea fericirii! Noroc cu noi, parca Gabitza explica (,) ca miscarule lui bb sunt ca si un spasm muschiular...eu cred ca le simt, dar sunt fff slabe, de asta le ignoram, pareau ireale. Vad ca se tot repeta, la diferite ore din zi si din noapte (insomniaca si eu)...banuiesc ca-i bb.
Si un sfat (dat de medic unei cunostiinte, cand era gravida la a 2-a sarcina, prin luna a 6-a si nu simtea deloc ca bb misca): sa manance ceva dulce (de ex. o mana de M&M) si sa stea intinsa pe partea stanga , cat mai nemiscata. Daca timp de o ora nu simte nimic, atunci sa-l sune. Banuiesc ca ciocolata il face pe bb foarte activ. Eu am incercat acum o saptamana, dar am adormit dupa vreo jumatate de ora si n-am simtit nimic.

anca
17+ bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare fetelor,

Noi am avut pentru prima data de cand ne stim (11 ani) Craciun doar in doi. Evident ca am realizat ca e si ultima data, poate de aia s-a si potrivit asa . Ne-a adus ingerashul (dap, la noi vine ingerashul ) un brad superb si o multime de cadouri. Bradutzul il gasiti la urmatoare adresa:

http://pharao92.smugmug.com/gallery/4039466#235173645

In seara de ajun ne-am imbracat frumos, ne-am pregatit masa cu lumanari si am luat o cina tete-a-tete dupa care au urmat doua zile doar tv, jocuri pe comp si bicicleta.

Maine o stergem catre bai termale in Germania, pe 1 ianuarie mergem la concert in Koln: Neujahrkonzert mit Andre Rieu si apoi revenim acasuca.

Am auzit azi de dimineata la stiri ca Led Zepellin se reunifica de-adevaratelea la anu' si vor face un turneu mondial, asa ca suntem cu ochii pe internet sa prindem bilete la cel mai apropiat concert de noi, sper sa nu fie fix in iunie :)

Simonix te-ai apucat de cautat cresa sau aduci doica ?

Acu' fug sa fac pateuri cu branza ca avem musafiri in doua ceasuri, jumate vegetarieni care n-or aprecia nici cum sarmalele.

Pana una alta va urez petrecere placuta pentru ce a mai ramas din anul asta si pentru noaptea dintre ani si Un AN NOU EXCEPTIONAL!!!!

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
am intrat sa va pupam pe toate!!!

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by ache

Fetelor, eu sunt in culmea fericirii! Noroc cu noi, parca Gabitza explica (,) ca miscarule lui bb sunt ca si un spasm muschiular...eu cred ca le simt, dar sunt fff slabe, de asta le ignoram, pareau ireale. Vad ca se tot repeta, la diferite ore din zi si din noapte (insomniaca si eu)...banuiesc ca-i bb.
Si un sfat (dat de medic unei cunostiinte, cand era gravida la a 2-a sarcina, prin luna a 6-a si nu simtea deloc ca bb misca): sa manance ceva dulce (de ex. o mana de M&M) si sa stea intinsa pe partea stanga , cat mai nemiscata. Daca timp de o ora nu simte nimic, atunci sa-l sune. Banuiesc ca ciocolata il face pe bb foarte activ. Eu am incercat acum o saptamana, dar am adormit dupa vreo jumatate de ora si n-am simtit nimic.

anca
17+ bb Adam

ooo, ache... sincer cu ciocolata funtioneaza!! nu stiam io de ce a fo atat de energic iepurashul de sarbatori. Pt ca am mancat!! :))
Eu mult timp am crezut ca sunt balonata, si ca matzele ma imping.

22+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor
Pai daca stiam ca mai sunt si alti insomniaci intram si eu pe fir.
Ca de obicei ma trezesc pe la 4-5 si nu mai adorm. Azi dimineata am stat si m-am uitat aiurea dar am zis sa incerc sa dorm sa nu il mai trezesc pe puiul mare.
Mi se pare totusi cam devreme sa incepem sa stam treze la orele astea.
Aaaa si ma mai laud cu niste vise.... Ciudate rau si parca ar fi asa de reale ca ma trezesc si raman marcata de ele.
Pe bebe nu stiu daca il simt, uneori am impresia ca da, alteori zic ca mi se pare.
Uneori ma trezesc cu ganduri negre ca poate bebe nu e bine...
Dar vad ca sunt mai multe fete ca si mine si incerc sa ma consolez ca e normal sa imi fac griji.

Azi ne-am apucat sa vopsim camera lui bebe. Cred ca o facem un albastru deschis, chiar daca va fi fetitza. Mie nici nu imi place rozul si o camera roz chiar nu mi-ar place. Asa ca o facem albastruie.
Hai ca va pupic poate pe seara o sa intru si eu: maine avem musafiri si trebuie sa ne pregatim ca atare

Felicia 18+ viitoare mami de ou cu surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai bine fa-o movulie, Felicia

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetele!

Am terminat si cu petrecerea, a iesit super.........am dansat mult....contra indicatiilor dr :(, sper sa fie totul ok chiar si asa. V-am pus cateva poze cu petrecerea si burtica pe adresa noastra http://www.flickr.com/photos/mamicimaiiunie2008/, trebuie doar sa introduceti parola noastra ca sa vedeti ultimele poze.

Multumesc Simonix, Simona,Fecian pentru incurajari. N-a mai aparut ulterior nimic pe chilotel, sper sa fi fost intr-adevar niste scame adunate acolo.

Acum trebuie incepute pregatirile pt Revelion...si parca nu mai am asa chef ca abia a trecut o petrecere, dar trebuie sa ma mobilizez.

Va pupic pe toate!

Alina 21+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Alysh, mamica ta pare muuuuult prea tanara sa fie bunicutza... In poza cu parintii tai.

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by anaxena

quote:
Originally posted by gabitzam

Ana, la Iosup te-ai dus tu cu CD sau ti-au dat de acolo?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

eu am fost la Fortis la dr Iosup si mi-a dat poze de la aparat nu au fost pe suport digital
Si eu tot la dr Iosup am fost la Fortis si mi-a dat si poze si filmuletul pe CD. E drept ca eu am intrebat daca e posibil sa am si un CD, cred ca altfel nu imi dadea nioci mie. Si nu mi-a luat niciun ban in plus.
20 saptsi mami de Alexia

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
15+ am oMARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput