Timisoara,Impreuna...editie de Craciun! 2-(71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Neatza si de la mine.
Maria multumesc pentru .
Eu nu am mai putut sa stau aseara pentru ca eram rupta de oboseala.Astazi gatesc ceva si dupaamiza merg cu Laura la Mall.Cum a fost bolnava iar eu ocupata nu am mai iesit niciunde.Mai fac o completare de cadouri de la Bam Boo si gata poate sa vina .
Bradul inca nu l-am facut ,poate astazi.
Laura vrea de la Alba ca Zapada,piticii si atelierul piticilor,asa ca asta o sa primeasca si bonus o papusica .
Sigur o sa mai primeasca si alte cadouri de la nasi si de la matusa,de la prietenii la care mergem in vizita .

Daca merge cineva in Mall ca si noi poate ne vedem.

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Lore, eu vreau sa mergem azi in Centru, poate a sosit Mosul cu sania si cu renii, teoretic, asa ar trebui, daca aflu ceva sa dau de veste...
Faine cadouri o sa primeasca Laura, sunt sigura ca le merita...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Doris in centru eu cu Laura nu vin ca este frig si nu vreau sa se mai imbolnaveasca.Poate trageti o fuga pe la Mall.
Cadourile le merita numai ca este putin cam mult pentru ea,dar de cand a murit Vio simt nevoia sa compensez asta prin cadouri.Nu cred ca este bine dar nu ma pot abtine .

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Lore, dupa o 'intalneala' cu nebunele de pe aici, scuzati va rog , o sa te simti muuullttt mai bine, ai sa vezi!

eu inca meditez ce fac azi

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Lore, daca asta te face sa te simti fericita atunci merita...
Daruieste din toata inima...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Sincer abia astept sa ma intalnesc cu voi.Chiar daca nu ne-am vazut niciodata parca va cunosc de 1000 de ani.
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Daca am timp astazi o sa va sciu toata povestea mea ,asa o sa ma cunoasteti mai bine si o sa imi intelegeti durerea mai bine.

un suflet trist

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Lore, cand o sa incepi sa vii la intalniri o sa zici, moamaaa cu ce babe m-am inhaitat cat despre povestit...de ce nu deschizi un jurnal?! unde sa-ti scrii povestea? sa ramana acolo, sa scrii mereu ce simti? este chiar aici pe DC un forum cu jurnale si acolo putem scrie mereu ceva la ce povestesti tu. aici s-ar pierde povestea in atatea mii de postari!
ce zici?!

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Maria eu cred ca faza cu promenada la Mall e exact pe dos: merge lumea acolo pentru ca Centrul e ca ceaiul!!!! Tu stii cat de zgarciti pot fi astia de la Primarie? Nu iti vine a crede ... baga bani in tot felul de chestii pentru sufletul lor (masini) sau experimente gen reteaua informatica care a functionat doau 1 an jumatate ... in schimb cand vine vorba despre manifestari de Craciun sau Revel zici ca le lipeste cineva instantaneu degetele. Vb serios, daca ar fi dupa Ciuhandu nici focuri de artificii de Revel nu ar fi, tipul e super impotriva.

Doris, vai de mine da ce a patit David ???

Lore povesteste cand si cum simti ca iti cade bine ... noi suntem aici. Nu stiu daca ajung pana in Mall, nu de alta da iar o sa ma tenteze sa stric bani, cred ca mergem la Bega ca si acolo e ceva petrecere pt copii cu personaje din povesti si mos.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Aveam 23 ani si intr-o seara friguroasa de 22 noiembrie am iesit in Complex cu o prietena ,mergeam pe o alee si apar 2 baieti unul ma saluta si pleaca .Nu-l cunosteam ,mergeam in directii diferite s-a intors si a zis ca ne stim din vara de la mare,iar eu am raspuns ca nu am mai fost la mare din clasa a saptea.In final am ajuns la un suc,ne-am cunoscut mai bine si a ramas sa ne mai vedem .Ne-am mai intalnit de doua ori si am simtit amandoi ca suntem facuti unul pentru celalalt ,dupa doua saptamani ne-am mutat impreuna si asa am ramas 9 ani pana Dumnezeu l-a luat .
Ne-am casatorit in vara anului urmator adica in '99.Eram asa de fericiti un singur lucru ne lipsea un copil care se incapatana sa vina.Am ramas insarcinata in martie 2000 dar dupa ce ne-am bucurat foarte tare a venit vestea cea mai trista "sarcina oprita in evolutie "pentru noi a fost o mare pierdere,am suferit enorm.
Ani la rand am tot asteptat ,apoi am hotarat sa fac ceva ,am gasit o doctora la Bega care m-a ajutat enorm si pana la urma in 2003 de Craciun am ramas insarcinata din nou,in ianuarie cand mi-am dat seama nu ne venea sa credem .Au urmat 3 luni grele cu amenintari de avort ,stari de voma etc.In sfarsit am nascut pe 3 septembrie la 12 fix noaptea .Vio a fost asa de fericit incat cand a ajuns acasa nu a stiut sa mai deschida usa ,i-a deschis-o un vecin.
Unul din vise ni se implinise ne mai doream o casa pe care am reusit sa o facem .Ne-am mutat in ea anul trecut adica in mai 2006 .Gata eram impliniti ,fericiti nu ne mai doream nimic ,doar sa fim sanatosi.Vio hatarase sa renunte la serviciul asta la safarsitul lui 2007.Avusese oferte sa ramana la birouri dar ii placea asa de mult ce facea incat nu a acceptat.

8 iunie Vio vine acasa ,chiar zice ce bine este acasa la noi si ce fericit sunt .Eu ii spun stii a murit ADRIAN PINTEA ,el zice Dumnezeu sa il ierte.

9 iunie mergem la cumparaturi ,seara mergem la restaurant la ziua fetei nasilor .Totul a fost minunat .

10 iunie mergem dimineata la gradina zoologica ,mancam seara pe terasa ,Vio uda florile ,Laura se joaca fericita prin curte ,merg sa culc fata el vine sa isi i-a ramas bun de la ea ,Laura in joca nu il lasa sa o pupe ,eu ii spun sa il lase ca se supara tata ,el spune nu ma supar niciodata pe ea ca o iubeste si ii saruta picioarele.
Eu tot insist sa mearga cu trenul avand in vedere ca ala adica colegul lui mai avusese un accident grav cu 10 zile inainte ,Vio zice ca a promis ca merge cu el si asa o sa faca .Ora 23 eu ii spun hai sa te odihnesti putin cu toate ca dormise toata dupa amiaza,el zice ca ramane la parter ca sa nu ne deranjeze cand pleaca sa merg eu la fata sa dorm.Ne spunem cat de mult ne iubim ,eu ii spun sa aiba grija de el,el raspunde ca asta este cel mai important si urc la etaj.

11 iunie ne trezim eu si Laura ii dau laptele si coboram la parter.Cu toate ca eu nu il sunam pe Vio pana pe la 9 simt o nevoie imensa sa il aud si sun ,dar nu imi raspunde ,sun din nou nimic ,insist ,nimic.Ma gandesc sa il sun pe colegul sau dar nu am nr lui pentru ca nu lucra de obicei cu Vio .Sun alt coleg ,nu imi raspunde.Deja plang si nu stiu de ce ,ma pun in genunchi in fata icoanei si ma rog,nu stiu de ce dar simt sa fac asta.Sun la Alcatel la seful lui care imi spune ca nu a vorbit cu el astazi dar ca il suna acum sa astept un telefon .Mintea .Toti stiau.Sun din nou la acel coleg cu care el trebuia sa se intalneasca imi raspunde si imi spune ca el il asteapta pe Vio ,ii spun ce astepti cauta-l la Vio i s-a intamplat ceva.Mintea si el ,era chiar la fata accidentului.Sun din nou la Alcatel,ma minte din nou .Sun iar colegul lui si acesta nu se mai poate abtine si imi spune"Lore ce este mai rau".Am urlat de durere ,am simtit ca lumea mea s-a prabusit .Am inceput sa urlu mereu ,el imi striga in telefon ca sperii fata .mi-am adus aminte de fata.Laura a venit langa mine si ma tragea de umar sa ma ridic si imi spune de ce plang ,sa nu mai plang ca ma iubeste.
Am inceput sa sun .Apoi nu imi mai aduc aminte ce s-a intamplat ,m-am trezit pe un fotoliu si stateam cu telefonul in mana si spuneam ca Vio o sa sune .
Restul stiti ce a urmat imormantarea si zilele mele de chin .
Il iubesc enorm ,ne-am iubit mult si nu ne-am certat niciodata ,toata lumea ne aprecia pentru asta.Ii multumesc ca m-a facut fericita .O sa il iubesc vesnic.

Sper sa aveti rabdare sa cititi tot.

un suflet trist

Mergi la inceput