Timisoara,Impreuna...editie de Craciun! 2-(71)
Raspunsuri - Pagina 9
lore03 spune:
Poate am omis ceva dar nu asta este important.Cat despre jurnal tin unul acasa in scris in care eu ii scriu la Vio ca si cand el citeste .Acolo imi descarc sufletul.De fapt sunt sigura ca citeste.
un suflet trist
gonghy spune:
Si nu ma pot opri....
Oare de ce trebuia sa se intample toate astea???
Sunt intrebari pe care si le pune orice persoana trecuta prin acest necaz si......raspunsul este:asa a vrut DD sa ii ia la El pe cei mai buni sa faca o lume acolo sus cu ei......cu cei pe care ii iubim mai mult.
Am scris ce simt dar acum chiar nu mai pot sa stau pe comp si sa va mai spun ceva pentru ca nu ma pot opri din
Dumnezeu sa-l odihneasca pe Vio acolo langa El!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
Mariaa spune:
Lore, asa o poveste merita un jurnal online unde sa poti scrie 'filmul' vostru...asta e parca scenariu de film...impresionant!
Mergi inainte si multumeste ca ti-a iesit in cale asa un om bun, ca ti-a marcat viata si ti-a imbogatit-o cu un minunat copil!
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by danitin
Am avansat la trei stelute rosii ....
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Ahaaaaa! Felicitari si la cat mai multe
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Lore
E de neimaginat suferinta ta. Nici macar nu vreau sa imi imaginez atata suferinta
draga noastra si te chiar daca nu are prea mare alinare
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
claudia74 spune:
Dooamne fereste ce povesteste Lore,saraca fata mai ales acu inainte de Craciun cand peste tot ar trebui sa fie bucurie si fericire in familii,imi pare tare rau,de fapt e de prisos sa spui asa ceva,stau si plang ca proasta,cum se pot intampla lucruri din astea nu stiu,mai ales cand esti cu adevarat fericit cum se poate ruina totul nu inteleg,Doamne iarta-ma dar nu inteleg,ce poti sa spui in asemenea situatii ca ai persoane care sunt alaturi de tine,oare conteaza asta cand omul care il iubeai cel mai mult si de care aveai cel mai mult nevoie in viata numai e langa tine si mai e si un copil care va suferi toata viata alaturi de tine,fie ca lumina Sfintelor Sarbatori sa iti lumineze sufletul si mintea si sa iti dea puterea si curajul de a merge mai departe in viata si de a-i fi fetitei tale si mama si tata,poate amintirea acestui om minunat care a fost sotul tau ptr tine va reusi sa iti dea forta necesara tuturor implinirilor in viata.Iti doresc din suflet Craciun Fericit si tie si fetitei tale si un an nou plin de impliniri,sa primesti in viata totul in schimbul ce ai pierdut.Ai grija de tine,noi suntem alaturi de tine.
lore03 spune:
Va multumesc pentru ca ati avut rabdare sa cititi povestea mea.Imi cer scuze ca v-am intristat.
Va pe toate .
un suflet trist
Doris-Alina spune:
Salutare de dupa masa...
Lore, foarte frumos ai scris si descris povestea vietii voastre...foarte bine ca tii un jurnal personal, eu recunosc, nu sunt in stare sa scriu zilnic...
D-zeu sa-l odihneasca in pace pe Vio...iar tie sa-ti dea tarie si putere sa traiesti de acum incolo o viata frumoasa, alaturi de Laura, comoara voastra...
Noi vom incerca sa te incurajam, sprijinim, sa nu ai impresia ca aici e numai vivat veselia, stim sa ascultam, sa ajutam, sa punem umeri la bataie, dar...in mare parte ne straduim sa luam viata asa cum e...cu bune si cu rele...si umorul ne ajuta sa infrumusetam putinul timp pe care-l mai avem dintr-o zi...
Nu-i bai ca ne-ai intristat, e important ca tu deja, alaturi de noi, ai facut un prim pas, sa te descarci sufleteste, si asta e bine...
Ne-am convins multe dintre noi, ca uneori, strainii inteleg mai bine problemele noastre decat cei apropiati, poate pentru ca le simt din alt context...
Gata, fetelor...declar deschisa atmosfera magica de Craciun...
Poftiti la colindat, la povestit, la depanat amintiri din copilaria noastra, tot ce vreti si tot ce simtiti...dati-va drumul...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
fetelor, ziua buna si de la noi! tot cu muci si tusit, agitati rau. sper sa nu ajungem la urgenta,miine mergem la pediatra, daca o mai fi prin zona
am citit pr diagonala dar nu apuc sa scriu, incerc deseara.
am intrat repede sa nu ma dati disparuta
va pup, spor la treaba!
anda spune:
Lore si . Sa-ti dea Dumnezeu liniste si pace sufleteasca.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea