Timisoara,Impreuna...editie de Craciun! 2-(71)
Raspunsuri - Pagina 7
danitin spune:
Eeee, sunteti voi cer senin da si eu m-am dat cu comunistii
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by danitin
Eeee, sunteti voi cer senin da si eu m-am dat cu comunistii
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
CE?
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
danitin spune:
M-ati lasat singura.... tocmai cand aveam si eu timp (Spiridusul e ferm convinsa ca umbla Rudolf pe la geamuri si s-a culcat cumintica) si eu mi-am pus un pahar de vin sa stau la povesti despre Craciun...
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Mariaa spune:
'neatza Timisoaraaaa !! poftiti la
nu am vrut sa plangeti, cum ati putut asa ceva?!
ador sa surprind in imagini momente si stari, ce ati vazut acolo e starea noastra de spirit acum. desi mama nu e acasa, desi nu se simte deloc grozav zilele astea, astept Craciunul cu o bucurie in suflet cum nu a mai fost de mult!
Dana, ma bucur ca si tu esti pregatita!
Deya, unde ai disparut, mai povesteste de tine!
Aida, cata vreme tot orasul cand iasa la promenada nu stie altceva decat Mall, ce rost investitia...acolo s-au axat pe impobodiri..
Doris, ma bucur ca ti-a placut, Oscar s-a cerut, tragea de beteala si i-am dat-o
Silvana, sper sa iei din pozele mele ce simti tu ca-ti alina dorul!
Katik, ce fac minunile tale?
Lore, ma bucur ca ti-au placut si tie! Povesteste tu cum faci bradul cu Laura?
Ana, nici o vorba despre party?
Laurelu, te-ai blocat intre cozonaci?
sper sa mai fiti careva prin zona azi, sunt home alone, al meu e la lucru si o sa clampan pe aici.
am fugit la
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
Doris-Alina spune:
Neatza si de la mine...
Maria, saru-mana de cafa...
Cum a fost la chef?
V-ati distrat?
Danitin, scuze ca nu ti-am tinut companie aseara, dar Vali avea mari probleme cu David, asa incat a trebuit sa o ajut, iar Muscoi e in Germania si nu raspundea la telefon...
As fi vrut tare mult, sa stam la povestit, pana noaptea tarziu, dar poate asta seara? ce ziceti?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Vroiam sa va povestesc aseara ce simt eu...referitor la Craciun...
Ma gandesc ca asta va fi ultimul an in care Mos Craciun va veni la Ines in casa...la anul va avea 6 ani si jumatate si nu va mai tine vraja-vrajeala...ne-am gandit ca la anul sa vina cand doarme si sa lase pe furis, sub brad cadourile...
O sa-mi fie dor, de emotia ei, de fastaceala aia din manutze, care se freaca una pe alta, de privirea ei mirata si confuza, de zapaceala care precede ziua Ajunului, oare la anul cum va fi?
Mi-e teama sa nu afle adevarul, de-acum a crescut...
Poate stiti voi, cum e mai bine sa afle adevarul?
Pentru ca vreau sa creada si cand va fi mare, ca Mos Craciun exista, in suflete, daca vrei sa crezi in el...
POZE CU NOI