Timisoara,Impreuna...editie de Craciun! 2-(71)
Raspunsuri - Pagina 6
Doris-Alina spune:
Superrrrr, Aida...de acum pot incepe sarbatorile si la voi, cu familia reunita...sper ca mai dai pe la noi, la o cafa si-un pahar de vorba...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
danitin spune:
Aida petrecere frumoasa!!
Dorisake, fantezie am eu din belsug, cu pusul in practica e mai greu mai ales ca la desen am doua maini stangi. Am gasit un fulg de nea desenat pe net, am copiat, acu decupez in carton si am sa-l folosesc pe post de sablon. Am mai facut asa o margine ondulata, sa para ca s-a depus zapada pe pervaz ...
Of, tocmai incepe pe Prima un film pe care vroiam sa-l vad, acum eu cum ma impart. Spiridusul a primit DVD cu Scoby asa ca macar ea are ocupatie.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
danitin spune:
functioneaza faza cu sablonul. Am toate sansele sa-mi iasa si geamurile cum vreau eu.... Si intre timp trag si cu ochiul la film, e super tare.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Lormi spune:
Saluti gagici!
Am intrat sa va doresc sarbatori fercite si fie ca ele sa va inunde sufletul de pace si credinta,sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi !Un an nou fericit,mai plin de impliniri decat 2007 si multa sanatate voua si familiilor voastre.
Ma duc si eu sa fac baie si sa ma pregatesc ca maine plecam.Poate o sa mai pot sa intru de acolo sa vad ce mai faceti,sa mai scriu cateva vorbe.
Sa ne vedem cu bine in 2008 si fie ca anul viitor sa va aduca tot ce nu v-a adus acest an !V-am pe toate .
Lormi
Doris-Alina spune:
Lormi, drum bun... distractie la maxim...
Craciun Fericit alaturi de toti cei dragi inimii tale!
Si la cumpana dintre ani, sa nu uiti sa-ti pui o dorinta!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
deya spune:
vaii vaii ce fete harnicutze:)am terminat si eu am montat azi cu mama luminite in balcon eu nu stiu ce se intampla in afara de noi si inca mai un vecin nimeni nu impodobeste..si la scoala cand le ziceam k imi pun luminte ziceau ca sunt copil mic.am eu ceva?sau ceilalti sunt prea comozi sau se cred ridicoli sa impodobeasca...doar e craciunu........cam trist pentru mine......dar asta e...
v-am citit din urma dar nu am postat tot m-am luat cu altceva....v-am pupat sarbatori fericite..mai postez
Doris-Alina spune:
Deya, Craciunul nu poate fi trist pentru nimeni, cel putin asa ar trebui sa fie...te putem ajuta cu ceva? ai ceva pe suflet?
POZE CU NOI
aidaciolac spune:
Eu nu inteleg nici de ce nu impodobesc astia Timisoara frumos si cu multe luminite ... pai imi aduc aminte anul trecut ce frumos impodobisera in Constanta ... iar la noi nici pe departe
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
danitin spune:
Brad impodobit, geam pictat cu fulgi de zapada, colindele pregatite in calc, cumparaturi terminate, zile libere de la serviciu ... cred ca e primul an in care reusesc sa intampin si eu Sarbatorile asa cum se cuvine.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi