Timisoara,Impreuna...editie de Craciun! 2-(71)
Raspunsuri - Pagina 5
lore03 spune:
Maria am plans cand am vazut pozele tale.Foarte frumos .Sa fii fericita iar sa iti aduca ce iti doresti cel mai mult.
Laura cum sunt cozonacii??
Doris astazi am avut acelasi program .Eu sunt rupta .Tu???
Va pup pe toate
un suflet trist
Doris-Alina spune:
Maria, m-ai topit, super, extra, nemaipomenit de fain, atmosfera de basm, de poveste, mi-a placut cel mai mult poza Astept sa vina ingerii...super...
Acum inteleg de ce a durat atat sa pui pozele, asteptai intunericul...cu ce te-ai urcat pe casa, mey? singura ai facut tot?
Si de Oskar ce sa mai zic...
Distractie faina la chef...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
danitin spune:
Masria suuper tare.
Noi am terminat bradul dar .... nu reusesc nici cum sa spritzui zapada pe geam. Am gasit intr-un final sabloanele da nu-s bune de nimic!!!! Si nu stiu cum sa fac.... ati avut careva decoratiuni de genul asta?
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Doris-Alina spune:
Danitin, eu nu am avut sabloane, in schimb m-a chinuit pe mine arta si creatia, si a iesit fain...ia incearca si tu din inspiratie...
Gata si la mine, ia priviti...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Laura, acum am vazut...sunt rupta ca si tine si parca tot mai e ceva de facut, iuiiii, pai vezi? am uitat sa pun coronitza pe usa la intrare...am fugit...
POZE CU NOI
claudia74 spune:
Salutare timisoara si timisorencelor,deja o iau razna vazand ca mesajele mele inca nu apar in forum mai am vreo 2 pana la 10 si atunci poate putem colabora mai bine,vad ca voi sunteti in pregatiri mari de Craciun,la noi e o atmosfera mai linistita mai ales ca fiica-mea e inca in spital,abia maine ii da drumul si atunci poate luni vom intra si noi in atmosfera Ajunului,vom pregati bradul si potoale.
claudia74 spune:
Anul asta cred va mai tine sa se imbrace sotul in mos Craciun ptr al mic,dar de la anul nu stiu daca se mai poate prosti baiatu,nu avem pe cine sa punem ca iarasi incep sa ma plang de singuratatea noastra pe
aici prin strainatate,asta e adevarul ca e greu fara prieteni,mai ales cand vin Sarbatori si ai avea chef de o chefuiala sa zic asa.Am vazut din mesajele voastre ca voi ati cam aranjat cu mosu din diverse locatii, bravo voua mult mai multe reusesti cand esti acasa,de fapt aproape tot ce iti propui reusesti cand ai familia si prietenii langa tine.
claudia74 spune:
Poezii!!! al meu habar nu are de poezii,cand ma gandesc ca fiica-mea la 3 ani a facut Serbare de Serbare la gradi in ro si Andi nu a facut nimic niciodata.abia rupe vreo 2 versuri din vreo poezie sau vreun cantec de la gradi dar alea nu ptr ca ii invata ci le recita educatoarea,stiti ce fac aici al gradi,flower-power,ii lasa sa faca fiecare ce vor si ele stau la cafea,ptr asta platim 100 de euro gradinita si busul sa se joace cu alti copiii,ca aici e scumpa joaca copiilor care asa sunt educati sa nu se joace cu alti copiii,numai sa stea in casa la curu' mamei si daca chiar chemi un copil la tine trebuie sa faci programare si sa spui ora cand sa vina si cand sa fie preluat,daca cumva are copilu chef de joaca trebuie sa-si puna pofta in cui ca nu are cu cine numai daca este invitat de alt copil si asta trebuei stabilit din timp,ma ia iarasi cu dureri de cap cand ma gandesc,ieri a sunat Andi pe un baietel sa vina la el dar nu a avut ala chef de joaca asa sunt tinuti aici copiii.Cool
aidaciolac spune:
Am parinti si sora ...
Frumoase aranjamente fetelor , felicitari
Noi acum am deschis o sticla de Cinzano.
Va pupi pe toate!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune