Timisoara,Impreuna...editie de Craciun! 2-(71)
Raspunsuri - Pagina 4
Mariaa spune:
am intrat in casa, am terminat impodobitul pe afara, ma mai incalzesc putin si va pun poze, sa vedeti ce ajutoare de nadejde am avut
pentru fetele care nu aveti in casa un colind, sa va tina loc de casa, sa va tina loc de dor ascultati un colaj de colinzi www.miscarea.net/1-acum-pa8.htm" target="_blank">aici un colaj de colinzi, in miros de cozonaci, sarmalute si carnati proaspeti!
Doamne Binecuvanteaza zilele astea sfinte!
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
gonghy spune:
Saluti!
Eu sunt atat de obosita si cred ca diseara o sa am febra musculara la mana dreapta de la atata framantat.
Acu termenai de framantat cozonacii,i-am pus la cald si astept sa cresca dupa care ii umplu cu nuca si la cuptor. Nu am facut decat o portie de 2 cozonaci,nu am avut nervi de 4. Ca si asa imi da mami unu....mai fac si praji cu foi de napolitana si nuca si zic ca ajunge.
Cel mai nashpa mi de salata de boeuf,ca atata am de taiat
Am fost de dimineata pana la Kaufland dupa foi de napolitane si mazare bonduelle la conserva,pita si lapte si era la lume ce o-r cumpara frate oamenii astia asa de varfuiau cosurile???
Cred ca unii si iau de aiurea,ca auzeam discutia intre 2 soti mai in varsta ca au cheltuit 2 mil si tataie ii spune la tanti:"da-i naibii de bani!" Cumparaturi de aiurea la unii......
Merg sa mai strang prin casa,schimb bubulina si sa ma pregatesc de nuca pt cozonaci.
O sa mai intru da pe seara sa va spun daca o-r iesit bine sau nu,cozonacii mei.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
gonghy spune:
www.trilulilu.ro/brandusan/d1823c5b8d69cf" target="_blank">Disney's Christmas songs 1
www.trilulilu.ro/brandusan/49e308d4d2fdf6" target="_blank">Disney's Christmas songs 2
www.trilulilu.ro/brandusan/75aef0795f4637" target="_blank">Disney's Christmas songs 3
www.trilulilu.ro/brandusan/ab7abe8cda519f" target="_blank">Disney's Christmas songs 4
www.trilulilu.ro/tenciu_adrian/9dbe5bd3c4cef3" target="_blank">Disney's Very Merry Christams songs
Asta ultimul are 30 minute de colinde care ii plac mult de tot la Maya. De cateva zile numa astea canta la noi.
Sunt colinde din desene animate.
Sper sa le placa piticilor vostrii,Maya asa canta cand il aude macaind pe Donald
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
lore03 spune:
Maria,pentru coline.
Laura sper sa iti iasa cei mai faini cozonaci .Nu cer pentru ca mie nu imi plac cozonacii ,dar praji cu foi de napolitana da cer cu toate ca nu am pofta de mancare.Era prajitura preferata a lui Vio.
Danitin stiu ca nu este bine ca nu mananc ,dar o sa incerc sa imi revin.
Sarbatorile astea m-au dat peste cap.
Doris asa este am o minunatie de copil.De fapt toti copii sunt minunati.
Carnet am dar mai trebuie sa il folosesc
Merg sa termin curatenia,mai am 1/4 din casa si gata.
un suflet trist
Mariaa spune:
Lore, sa-ti fie de bine si sa-ti mangaie sufletul ranit! Deschide-ti inima si o sa fie bine!
Laurelu, nici nu-mi pun problema sa nu-ti iasa cozonacii
am fugit la runda 'tzashpea' ...
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
Doris-Alina spune:
Ma numesc madam Curatzeasca si sunt de la firma Luna si Bec... gata toata casa, sclipeste la propriu si figurat, desigur...
Nu mai imi trebe cura de slabire, ca in astea 2 zile, am dat jos de la sine, nu mai stiu cand am mancat, tigari, cafea, doar in pauze...
Am decorat ferestrele, am facut si eu un bradut mic, la noi, nu-l mai fac pe cel mare,artificial, ca nu are rost, vom sta mai mult la Mami si acolo e cel mai frumos brad din lume, asa zice Ines...
Acum acult colindele de la Maria, saru-mana...
Maria, gata pozele? ca vreau sa vad beculetze...
Si va rog...atentie...retineti si tineti minte...ma apuc de 2 checi...sper sa-mi iasa, am gasit reteta mea favorita...
Laurelu, ma primesti la colindat? ca vin...sa gust cozonacii...
Faine colindele , maine i le arat si la Ines...
Lore, eu as vrea sa fac scoala de soferi, da ma tot retine ceva...fetele stiu ce...
Cand te apuci de brad? si mai ales nu ne-ai spus ce-si doreste Laura de la Mos...
Celelalte fete, pe unde sunteti?
Ana, cum a fost la chef?
Cuscra, ce faci, draga?..tot pe la imprastiate...???
Diseara, asa ca repaus, va astept aici, la o vorba din suflet, la o stare spirituala, la o colinda, pana tarziu in noapte...ca daca nu eu voi face monolog...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Noi acu ne-am trezit, eu imi beau cafeaua dupa care ma apuc de curatenie. Mancare voi face luni pentru ca nu am timp, azi la 15 intru la munca si maine la fel.
Aseara i-am cumparat cadou sotului: un parfum Giorgio Armani si un pulovar acum sunt curioasa daca copilu poate tine secret si sa nu-i spuna nimic pana in seara de Ajun.
Va pup pe toate, ma duc la curatenie ca n-o termin pana trebe sa plec la munca
Silvana si Paul
Poze cu noi
danitin spune:
Dorisake, cum sa imprumut eu bunatate de sot, harnicutz, sexi si cu salar mare??? Niet, sub cheie il tin!
Laurelu, felicitari pt cozonaci. Eu nu indraznesc sa ma lungesc mai mult decat imi este plapuma iar priceperea mea in materie de prajituri nu merge chiar pana la cozonaci.
Si noi am dat o tura pana in Metro sa luam bautura pt petrecere de Craciun. Si am mai luat o pijama groasa cadou pt buni, artificii sfarleaza pt Spiridus, un balon cu Barbie ca nu s-a mai dezlipit de el, lebarul, cartabosii, sangeretele pt masa de Craciun (jumerii sunt deja luati). A, si am mai luat si un spray din ala de zapada cu c are se picteaza pe geamuri doar ca sa constat ca nu mai gasesc sabloanele. Chiar acum Calin a terminat de cioplit bradul si l-a infipt in suport asa ca ma duc si eu sa ajut ...
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Mariaa spune:
poftiti aici de vedeti
eu am intrat deja in atmosfera. deseara mergem la ziua unui prieten impreuna cu care mergem la colinda in fiecare an; suntem cam 10 nebuni in fiecare an..e tare frumos, abia astept!
in fiecare an Sarbatorile incep cu ziua acestui prieten si se icheie pe 3 ian. cu alta zi de nastere :)
miroase ametitor a sarmale...mmmmm...