Mamici de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mai fetelor....nu mi-ati raspuns....voi aveti arsuri pe gat ???

maryb 7+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Si eu am fost astazi la eco.
Asadar: 11 saptamani si 3 zile, 4,67 cm, are doua maini, doua piciare, i-am ascultat inima... si cam atat. Mi-a placut ca s-a asezat foarte frumos, cu fata spre noi, sa-l vedem bine, ba chiar a dat si dint-o mana, asa, in semn de salut. Si, f. important, pliul nucal are dimensiunea de 1,2mm, ceea ce este foarte bine, dupa parearea doctorului.
Singura mea dezamagire este ca totul a durat foarte putin, vreo 10 minute... Cica de acum ne vom vedea pe la 14-15 saptamani, pentru triplul test. Noroc ca eu, fata prevazatoare, mi-am mai facut o programare, la altcineva, pentru inceputul lui ianuarie, sper sa aflu mai multe atunci.
Cam astea sunt noutatile. De Craciun ii vom anunta pe bunici, nu am facut-o pana acum, am vrut sa ne asiguram ca totul este bine.
Va doresc multa sanatate si sa auzim numai vesti bune!
Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Parola e aceeasi. Am facut o proba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Maryb, eu nu am arsuri pe gat...ce sa zic, nu ma supara niciun simptom de sarcina, slava domnului...poate doar o secretie mai abundenta si sanii mariti si durerosi uneori...

Dar cred ca am mai auzit gravidute care se plang de arsuri pe gat sau la stomac....

10 sapt. si (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

dragi colege !!!
maryb mersi ca teai gandit si la mine!
am fost la dr azi si am vazut pe bb meu scump si drag si dulce, un punctuletz ce va creste mare mare cu ajutorul lui Doamne-Doamne!!!! toata m-am emotionat....aproape l-am tzucat pe dr cand mi-a zis ca e ok in uter!!!!
asa ca va rog sa ma treceti si pe mine pe listutza...ca va pandesc de cand ati aparut si sa dea Dumnezeu sa parcurgem odiseea cu bine!
DN 2.08.1981
UM 21.11.2007
DPN 28.08.2008
va multumesc!

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

oanasm, la fix ai mai prins loc la aceasta odisee

bine ai venit si Dumnezeu sa ne ajute sa parcurgem cu bine aceasta odisee si sa ajungem la finalul ei tinandu-ne bebelusii mult iubiti in brate.

madina, merci de raspuns....si eu asa imi amintesc ca am mai auzit gravidute cu arsuri, dar am zis ca poate mi s-a parut mie.

maryb 7+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

quote:
Originally posted by maryb

oanasm, la fix ai mai prins loc la aceasta odisee

bine ai venit si Dumnezeu sa ne ajute sa parcurgem cu bine aceasta odisee si sa ajungem la finalul ei tinandu-ne bebelusii mult iubiti in brate.

madina, merci de raspuns....si eu asa imi amintesc ca am mai auzit gravidute cu arsuri, dar am zis ca poate mi s-a parut mie.

maryb 7+ cu mic

comoara mea

multumesc maryb..la del doresc la toate !!! sa ne ajuta Dumnezeu sa parcurgem cu bine aceasta perioada minunata!

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

oanasm bine te-ai inscris,ca de gravi shtim ca esti de ceva timp
eu am probleme cu sotul care e in depresie
imi e mila de el...saracutul!!ma gandesc cum era dc inversam rolurile..sa va dea DD bb sanatos si de ce sex va doriti voi

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
14+ am oMARIA!!!AMR 26sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

turturica sa nu fii invidioasa pe greturi ca si cind te lovesc... la mine prima oara au inceput la 7 sapt, de data asta mai devreme dar si mult mai usor. cit despre bb 2, in general se spune ca dupa o sarcina a doua se prinde mult mai repede, e organismul pregatit, hormoni etc. eu am o prietena care a avut prin FIV primul bb dupa 6 ani de incercari, si cind avea baietelul lor 7 luni a ramas iar - surpriza mare! da, eu lucrez full time si pitica merge la daycare. e super ok, dar a durat ceva pina s-a acomodat.

mona ai si tu dreptate cu copilul, a mea a fost in cazul asta chiar usor de crescut. sper sa nu-si ia revansa al doilea

madina kiddyboardul acela e din poza mihaelei, acuma nu stiu ce sa zic, fetele l-au folosit cu succes.

anaxena felicitari pt bb pink! si barbatu-meu a fost dezamagit ca nu are baiat, dar acuma e terminat dupa ea, si culmea ca asta mica numai dupa el umbla prin casa.

13+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

maryb sorry ca te-am scapat, da, e absolut normal si una din placerile maxime ale sarcinii sa ai arsuri
vezi ce maninci, la mine au fost mai usoare cind am eliminat grasimi, prajeli, condimente, acuma depinde, unii nu au probleme cu ele, tu incearca sa vezi ce si cum

13+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput