Mamici de iulie-august 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
maryb spune:
biribu, merci de raspuns....dar eu azi chiar nu am mancat gras si nici prajit....am mancat 3 sarmalute de post si niste pilaf cu ciuperci....tot de post....cine stie de la ce am arsurile astea....
maryb 7+ cu mic
comoara mea
anaxena spune:
sa shtii ca gravidutzele sunt scutite de post
pai ai arsuri deoarece stomacul produce foarte mult acid gastric,iar dc tu ii dai doar orez toata ziua nu prea are ce sa rumege si refuleaza..ia mai papa tu si ceva mai greu de digerat sa vezi ce-i dai de lucru
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
14+ am oMARIA!!!AMR 26sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
bubuleana spune:
Gata, vin si eu cu noutatile:
1) bebe este foarte bine, are 3,4 cm; se misca asa frumos, avea manute si picioruse, ne-a aratat si ...nu-mi venea sa-mi iau ochii de la el...e ca o minune, un vis devenit realitate!!
2) colul este lung 3,5 cm si inchis
3) cele 2 fibroame au mai crescut
4) bataile inimii 169/min
5) am infectie urinara si am inceput tratament cu antibiotice
Vestea buna e ca greturile, desi inca prezente, au inceput sa cam dea inapoi, ceea ce e foarte bine!
Anaxena: felicitari pentru fetita, dorinta ti s-a implinit! Iar sotul tau o sa fie topit dupa fetita, ai sa vezi
Roxana: imi pare rau de ghinionul cu dr respectiv, intr-adevar nu asa se face o ecografie...uufff...Poate totuysi mai gasesti liber undeva intre Craciun si Revelion. Incearca la Euroclinic, de exemplu.
oanasm: felicitari pt samburel!
turturica: bucura-te ca nu ai greturi, esti o fericita!
bubuleana
10+
monalac spune:
OANA,IRINA,ANAXENA,ANNA BLUE,BUBULEANA,FELICITARI PT VESTILE BUNE DE LA ECO!SPER SA NU FI UITAT PE NIMENI...
eu as fi vrut sa merg pana la sf lunii la un alt eco,ca n am fost multumita deloc de dr care mi a facut eco,dar pe unde am sunat,nu mai au locuri libere...cel mai devreme am gasit liber la iosup,dupa 16 ianuarie.cred ca o sa merg atunci...mi ati facut curioasa cu sexul bebelului..oricum,eu o sa merg pe 27 la control si sg o sa mi faca eco,dar ecograful nu e performant,nu cred ca va vedea ceva..deocamdata,sunt fericita ca bebe e activ,desi stau cu frica ca doza de clexane pe care o fac sa nu fie prea mica..la cris am facut de la inceput de 0,4 si acum fac de 0,2.cand am intrebat o pe dr, a zis ca sarcina a evoluat bine si ca sa mai asteptam pana dupa sarbatori si apoi sa merg la fundeni...of,deja am mainile pline de vanatai...si mai e atat de mult...azi am fost afara,m am plimbat o ora...ce bine e sa nu ai probleme...
14+
Mami de Cris
Poze Cris
Anamak spune:
Salutare!Abia m-am inregistrat pe forum si e primul mesaj!
Imi va lua putin timp sa ma prind cum functioneaza, mai ales ca ma intereseaza f multe subiecte :)
sunt insarcinata in 13 sapt, prima sarcina, foarte dorita si am multe temeri:
toxoplasma Igg mi-a iesit pozitiv, Igm negativ- dr parazitolog zice sa iau 30 zile rovamicina :( ce parere aveti?
nu sunt convinsa ca am ales bine dr ginecolog: dr banceanu de la polizu...stiti ceva de el?
scuze daca sunt off subject si multumesc pt indrumari
Amy
quote:
Originally posted by bubuleana
Gata, vin si eu cu noutatile:
1) bebe este foarte bine, are 3,4 cm; se misca asa frumos, avea manute si picioruse, ne-a aratat si ...nu-mi venea sa-mi iau ochii de la el...e ca o minune, un vis devenit realitate!!
2) colul este lung 3,5 cm si inchis
3) cele 2 fibroame au mai crescut
4) bataile inimii 169/min
5) am infectie urinara si am inceput tratament cu antibiotice
Vestea buna e ca greturile, desi inca prezente, au inceput sa cam dea inapoi, ceea ce e foarte bine!
Anaxena: felicitari pentru fetita, dorinta ti s-a implinit! Iar sotul tau o sa fie topit dupa fetita, ai sa vezi
Roxana: imi pare rau de ghinionul cu dr respectiv, intr-adevar nu asa se face o ecografie...uufff...Poate totuysi mai gasesti liber undeva intre Craciun si Revelion. Incearca la Euroclinic, de exemplu.
oanasm: felicitari pt samburel!
turturica: bucura-te ca nu ai greturi, esti o fericita!
bubuleana
10+
Biribu spune:
Anamak bine ai venit! parerea mea e ca nu ai nevoie de nici un tratament caci IgG-ul pozitiv arata ca ai fost imunizata deja, deci nu e pericol de reinfectie. oricum rovamicina nu e pe lista de medicamente permise in sarcina.
13+
Mami de Anna (5.02.2007)
AnnaBaby spune:
Buna dimineata fetelor. aseara am ajuns tarziu acasa si am avut si musafiri asaca ca nu v-am pus la curent cu noutatile. Bb e bine, are varsta corespunzatoare sarcinii, ii bate inimioara, are 43 mm si a dat si din manuta. Partea mai putin buna este ca dr a descoperit ca am o parte din peretele uterulu f subtire, iar asta cica m-ar incadra intr-o sarcina cu risc ridicat. Tin sa spun ca m-am cam speriat mai ales ca nu prea m-am lamurit ce ar trebui sa fac sau ce nu ar trebui sa fac. Problema e ca atunci cand va mareste BB s-ar putea ca uterul sa nu se intinda destul de bine.
In rest colul e lung si inchis si am primit unda verde pt, asa drept cadou de mos Craciun pt sot
Mai e ceva. Doctorita mea nu prea este adepta testelor moderne. adica am intrebat cand ar trebui sa vin pt. pliul nucal si apoi pt triplu test iar ea a spus ca n-ar trebui sa-mi fac griji in privinta asta, ca nu sunt niste teste obligatorii in sarcina decat in anumite conditiivarsta peste35,antecedente bla bla) si ca n-are rost sa dau banii de pomana mai ales ca sunt invazive. Cica "vrei sa ajungi la amniocenteza? Nu cred".
In fine, cred ca o sa mai merg la un alt doctor dar de acum dupa anul nou. Problema e ca nu prea stiu la cine ca in Bacaunu prea ai de unde alege. oricum ea m-a chemat la inceputul lui februarie la urmatoarea vizita.
Am plecat de acolo bucuroasa ca l-am vazut pe BB dar destul de dezorientata in toate celelalte privinte.
Voi ce parere aveti? Daca aveti timp azi si nu sunteti prea ocupate cu pregatirile de Craciun v-as ruga sa-mi raspundeti.
Pentru toate fetele care nu mai intra pana dupa Craciun :
SARBATORI FERICITA SI SA VA ADUCA MOSUL TOT CEEA CE VA DORITI, SI MAI ALES BB-I SANATOSI!!!!!!!!!!!!!
Anna 10
AMR 30
vinebarza
poze
anaxena spune:
am un sotz in depresie!!!ce sa-i fac???eu nu ma pot bucura de fata cu el ca chiar sufera ca nu e baiat..iar eu sunt asha de fericita ca e fetitza!!!
s-a mai confruntat vreo mamica cu sot in depresie??
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
14+ am oMARIA!!!AMR 26sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
oanasm spune:
anamak bine ai venit si sarcina usoara iti doresc! primele 10 mesaje sunt moderata...asa ca nu apara instat, deci crie repejor cele 10 mesaje scurte ca sa scapi de moderare! e
anaxena io zis ca-i va trece sotului supararea!!!! ii trebuie putin timp sa se obisnuiasca cu ideea[:D
urez si eu tuturor mamicilor Sarbatori fericitie si un An Nou fericit alaturi de cei dragi!!![/i]
Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)
Ralu79 spune:
Anaxena- felicitari pentru fetita!! In ceea ce-l priveste pe sotul tau o sa vezi ca ii va trece cu timpul.
Fetelor, am auzit ca acei copii ale caror mamici mananca peste in timpul sarcinii sunt cu 30% mai isteti decat ceilalti. Ce ziceti de asta? Oricum, din cate stiu eu nu avem voie sa mancam din toate tipurile de peste. Stie cineva mai multe detalii despre ce peste nu avem voie sa mancam?
Bun venit noilor burtici
Mikycris- ce mai faci ca nu te-am mai vazut pe forum
Pupicei tuturor
Ralu 10+